The Legacy

Afleveringen

22 juni 2015

Verlopen 3,0 284 x
Signe en Andreas zijn druk bezig met de verbouwing van Grønnegaarden, maar zijn niet even blij over het resultaat. Door een gebeurtenis in het verleden ziet Gro een mogelijkheid weer haar oude positie terug te krijgen in de museumbranche. Emil staat...

12 juni 2015

Verlopen 4,3 116 x
Het is de eerste dag van de rechtszaak over Gronnegaarden. Signe denkt een goede verdediging te hebben, maar Frederik pakt het onverwacht anders aan en al gauw gaat alle aandacht uit naar John en al zijn geheimen.

8 juni 2015

Verlopen 3,0 79 x
Gro en Signe bereiden de oprichtingsvergadering van het museumfonds voor, en nodigen ook Thomas uit. Frederik verdenkt echter Gro ervan de museumdocumenten te hebben vervalst, en samen met Emil confronteert hij haar daarmee. Solveig mist Frederik, d...
06:49

26 mei 2015

3,0 66 x
Ons cultuurmagazine Hoera Cultuur! mocht op setbezoek bij de Deense dramaserie The Legacy. Bekijk de reportage en de interviews met regisseur, auteur en actrice.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.