The Magnificent Seven

The Magnificent Seven gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
42:00
The Magnificent Seven

De mannen gaan op zoek naar hun vriend Chris, die gearresteerd werd in een slaperig dorpje en veroordeeld werd tot vijf jaar dwangarbeid.

Seizoen 1
42:00
Vin en Buck redden de dochter van een missionaris die zogezegd ontvoerd werd door een indiaan. Maar Vin twijfelt of de vrouw wel tegen haar zin werd meegenomen.
42:00
De heren helpen een veehouder en haar nicht die geïntimideerd worden door een rijke grootgrondbezitter. Hij is erop uit om hun land in zijn bezit te krijgen.
42:00
Chris gaat op zoek naar de man die hij verantwoordelijk acht voor de dood van zijn vrouw en zoon. De rest van de groep besluit hem te volgen om te voorkomen dat hij dingen doet waar hij nadien spijt van zal krijgen.
42:00
Billy, de jongste zoon van Mary, duikt onverwacht terug op in Four Corners. Hij wordt nog steeds achtervolgd door de moord op zijn vader, waarvan hij getuige was. De moeder van Ezra maakt haar opwachting.
42:00
Een voormalige dievegge die haar leven wil beteren wil zich graag samen met haar dochter in het dorp vestigen, maar dat is buiten haar ex-partner gerekend. Hij spoort haar op en eist dat ze met hem samenwerkt om de Four Corners-bank te overvallen.
42:00
De groep neemt de bescherming op zich van enkele prostituees die achternagezeten worden door hun pooier en zijn handlangers.
42:00
Een rechter moet orde op zaken stellen in het dorp. Hij vraagt hulp aan Chris en zijn mannen om de vrede te helpen bewaren. J.D. biedt zich aan om als sheriff op te treden.
1:26:00
Een leider van het Seminole-volk vraagt zeven huursoldaten - Chris, Vin, Buck, Ezra, J.D., Josiah en Nathan - om zijn volk te beschermen tegen aanvallen van soldaten van de Confideratie.
Seizoen 2
41:00
Terwijl J.D. een bankoverval probeert te verhinderen, schiet hij een onschuldige omstaander neer. Hij is er kapot van. Ezra neemt deel aan een pokerwedstrijd. De inzet is hoog.
41:00
De heren worden gevraagd om enkele gastarbeiders te beschermen tegen hun gewetenloze ploegbaas. Ezra koopt een Chinees meisje om te voorkomen dat ze mishandeld wordt.
Wanneer de vader van Nathan, ooit een slaaf, beschuldigd wordt van de moord op een blanke man, moeten de heren hem beschermen tegen een op wraak beruste menigte.
41:00
De relatie tussen Vin en Charlotte wordt steeds intenser. De karavaan wordt aangevallen door een grootgrondbezitter die de goudrijke gronden voor zich wil houden.
43:00
De emoties laaien hoog op wanneer de groep enkele landeigenaars begeleidt naar hun betwiste gronden. Vin wordt verliefd op een getrouwde vrouw.
41:00
De schoonvader van Chris duikt op in de stad, met in zijn kielzog een familie die uit is op wraak.
Buck probeert een jonge vrouw te beschermen die op de vlucht is voor enkele mannen.
41:00
Het verleden van Vin haalt hem in wanneer hij beschuldigd wordt van een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Ezra jaagt zijn droom na om het saloon over te nemen, maar zijn moeder maakt het hem niet gemakkelijk.
De groep en het stadje staan voor een onzekere toekomst wanneer een marshall hen van al hun taken ontheft.
Archief