The making of Spain

Afleveringen
50:28

Nation (3/3)

4,0 171 x
Voor Spanje breekt een gouden tijdperk aan. Koning Filips II is oppermachtig en is een tijdje koning van zowel Spanje als Engeland. Hij sticht Madrid.
51:27

Reconquest (2/3)

4,0 226 x
In het noorden is het christendom aan een heropleving bezig, en de moslimstaatjes vallen een voor een. In de 15de eeuw rest enkel nog de stadstaat Granada.
49:33

Conquest (1/3)

3,5 553 x
We starten in de beginjaren van het Iberisch Schiereiland, een kleine provincie van Carthago, over het moslimtijdperk tot het Córdobaanse kalifaat.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.