The Middle

November 2018
20:00

Aflevering 6

4,0 2 x
Frankie vindt dat April niet goed genoeg is voor haar zoon Axl en bedenkt een plan zodat April niet mee op de jaarlijkse familiefoto kan staan. Sue wordt gek wanneer ze ontdekt dat Brick haar collega wordt bij Spudsy's.
20:00

Aflevering 5

3,0 1 x
Frankie en Mike geven toe dat ze opnieuw Brick zijn verjaardag zijn vergeten. Wanneer ze beseffen dat hun zoon 15 wordt en hij voor zijn rijbewijs mag gaan, slaat de paniek toe. Sue probeert een goede afstudeerrichting te vinden voor de inschrijvingsdeadline verloopt. Tijdens haar zoektocht komt ze achter een schokkend geh...
20:00

Aflevering 4

3,0 0 x
Sue heeft haar buik vol van haar vriend Jeremy en wil het uitmaken met hem. Ze weet echter niet hoe ze het moet aanpakken en vraagt Axl om advies. Brick probeert zijn best te doen op school en vrienden te worden met zijn medestudenten, maar dat loopt niet zoals gepland. Frankie is beschaamd wanneer ze per ongeluk sexy onde...
20:00

Aflevering 3

3,0 2 x
Het verbaast Frankie dat de kinderen liever bij hun vader gaan wonen als zij en Mike uit elkaar zouden gaan. Sue doet er alles aan om haar slaapkamer terug te krijgen van Brick. Axl haalt uit naar zijn familie, omdat ze aardig moeten zijn voor zijn vriendin April.
20:00

Aflevering 2

3,0 2 x
Sue wordt van de universiteit gestuurd, omdat ze de financiering niet in orde heeft gebracht. Mike probeert haar te helpen door te gaan praten met de administrator van de school. Frankie moet Brick leren hoe je een pil inslikt wanneer hij een oorinfectie oploopt. Hutch is boos op Axl, omdat hij telkens zonder toestemming m...
20:00

Aflevering 1

4,0 2 x
Frankie en Mike willen graag April, Axls vriendin, leren kennen, maar al snel blijkt dat het meisje een vreemd karakter heeft. Sue heeft de acteermicroben te pakken door haar werk bij Dollywood en wil haar hoofdvak op school veranderen in theaterwetenschappen. Voor Brick is het zijn eerste dag op de middelbare school. Hij ...
20:00

Aflevering 24

3,0 2 x
Frankie doet er alles aan om Brick te laten zingen op de jaarafsluiting. Sue kan er niet bij zijn omdat ze in Dollywood werkt en Axl ontmoet een jongere versie van zichzelf tijdens zijn vakantiewerk.
20:00

Aflevering 23

4,0 3 x
Frankie en Mike ontdekken dat ze Axl en Sue met een app kunnen bespioneren wanneer ze op stap zijn. Brick en Cindy willen de examenspeech doen, maar dat hangt allemaal af van de score van hun wiskundetoets.
20:00

Aflevering 22

4,0 3 x
Frankie wil dat haar gezin op Moederdag eens iets voor een ander gezinslid doet. Frankie's moeder voelt zich nog steeds gekwetst door Mike vanwege een dans op een bruiloft, 20 jaar geleden.
20:00

Aflevering 21

3,0 4 x
Frankie's rustmoment wordt verstoord door de luidruchtige kinderen van de nieuwe buren. Axl en Hutch gaan eten verkopen op de campus, terwijl Sue en Lexie de loterij van hun verdieping winnen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.