The Middle

Maart 2018
20:00

Aflevering 23

4,0 30 x
Aflevering 23 van The Middle is uitgezonden op maandag 19 maart 2018 om 19:50 uur en was te zien op Q2.
20:00

Aflevering 23

3,0 4 x
Axl vertelt Frankie en Mike dat hij in de zomer naar Europa gaat met Kenny. Sue raakt in paniek wanneer ze per ongeluk tegen een geparkeerde SUV rijdt. Brick heeft plots veel last van rugpijn. Hij ontdekt dat hij pijn heeft gekregen nadat zijn tuinstoel vervangen is door een gewone, harde stoel.
20:00

Aflevering 22

3,0 11 x
Nadat Axl zijn laatste examen heeft gemist voor zijn diploma-uitreiking, doet Axl er alles aan om zijn leerkracht te overtuigen hem toch het laatste examen te laten doen. Sue vertelt in vertrouwen tegen Brad dat haar tweede jaar op het hoger onderwijs een fiasco was. Ondanks het geflopte schooljaar, wordt Sue gevraagd om te spreken voor de studenten van haar vorige school over het studentenleven.
20:00

Aflevering 21

4,0 9 x
Frankie weet niet meer waar ze het cadeau voor Axls diploma-uitreiking, dat ze enkele maanden geleden heeft gekocht, heeft verstopt. Sue wil een lieve video maken voor Mike's verjaardag. Brick vraagt Axl om hem te helpen fit te worden nadat Cindy hem tegen een pestkop heeft beschermd.
20:00

Aflevering 20

3,0 8 x
Axl ontdekt dat hij geen fatsoenlijk kostuum heeft om te dragen tijdens zijn sollicitatiegesprekken. Frankie is in de wolken wanneer Axl haar toelaat om samen voor een kostuum te gaan kijken en er één uit te kiezen. Mike dreigt ermee het zwembad weg te doen, omdat Sue en Brick er niet meer in gaan. Na de waarschuwing hebben de twee schrik dat hun ouders nog meer dingen in en rond het huis, die ze niet meer gebruiken, gaan wegdoen.
20:00

Aflevering 19

4,0 9 x
Frankie en Mike beseffen plots dat Brick nooit gevormd is en sturen hem daarom naar een religieus weekendkamp. Daar kan Brick zijn religieuze kennis opfrissen als voorbereiding op de grote gezegende dag. Eenmaal daar ontdekt hij dat niemand minder dan Blake Ferguson, de jongen waarmee hij per ongeluk verwisseld werd na de geboorte, zijn kamergenoot is. Sue en Brad proberen Lexie te koppelen aan een jongen, maar wat ze niet weten is dat ze stiekem iets met Axl heeft.
20:00

Aflevering 18

3,0 8 x
Bill Norwood is zo boos op Mike, dat hun vriendschap wel eens voorbij zou kunnen zijn, en dat allemaal vanwege een loodgieter. Na hun fijne moeder-dochterpicknick is Frankie geketst wanneer Sue haar niet wil vertellen wie de mysterieuze jongen is waar ze een oogje op heeft, terwijl ze normaal alles tegen haar moeder zegt. Brick gaat een weekendje naar Axl om van het studentenleven te proeven.
20:00

Aflevering 17

3,0 12 x
Axl komt op een St. Patrick's Day-feestje al zijn ex-vriendinnen tegen: Devin Levin, Cassidy en zelfs de gekke Ashley. Hutch is ervan overtuigd dat het universum Axl iets probeert te vertellen over zijn liefdesleven. Brick ontdekt dat Frankie en Mike niet zo enthousiast zijn als hem wanneer hij een oude machine koopt tijdens een uitverkoop van de bibliotheek. Sean Donahue verrast Sue door haar een bezoekje te brengen en te vragen of ze mee wil naar het Kanseliersbal. Maar wat hij nog niet weet,...
20:00

Aflevering 16

4,0 9 x
Lexie spendeert haar vakantie samen met de Heck-familie. Ze bekent aan Sue dat ze een oogje heeft op Axl. Nu het softbalteam aan het verliezen is, roept Mike de hulp in van coach Babbitt om het team wakker te schudden.
20:00

Aflevering 15

3,0 7 x
Frankie haalt alles uit de kast om de koppige Mike naar de tandarts te laten gaan. Eenmaal gelukt, haalt Mike dokter Goodwin toch over om te doen alsof zijn gebit perfect in orde is, ook al heeft hij veel kiespijn. Axl, Hutch en Kenny besluiten om Winnebago te verkopen. Sue doet haar uiterste best om aan Tyler te laten weten dat ze hem ziet zitten. Brick probeert een rapmusical te schrijven.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.