The Middle

Afleveringen
20:00

Aflevering 23

3,0 2 x
De hele familie Heck kijkt uit naar hun reisje naar Disney World. Sue hoopt dat ze er naartoe kunnen rijden met een beurtrolsysteem zodat ook zij kan rijden. Brick wil dan weer een tussenstop maken bij zijn online liefje in North Carolina.
20:00

Aflevering 22

3,0 5 x
Mike en Brick gaan op road trip en nemen Rusty mee. Intussen helpt Frankie Axl bij het vinden van zijn verloren desk en Sue neemt deel aan de Ehlert Motors-wedstrijd in de hoop dat ze een wagen wint.
20:00

Aflevering 21

4,0 4 x
Frankie heeft een idee om meer structuur in het huishouden te creëren: vanaf nu kunnen de kinderen enkel tussen bepaalde uren hun problemen vertellen. Intussen is Mike bang dat Darrin zijn dochter zal kwetsen.
20:00

Aflevering 20

3,0 8 x
Sue doet er alles aan om een studiebeurs in de wacht te slepen. Ondertussen probeert Frankie een fout recht te zetten voordat haar baas erachter komt.
20:00

Aflevering 14

3,5 1 x
Mike krijgt een prijs naar aanleiding van zijn 20 jaar dienst waar hij werkt, maar is hier niet echt blij mee. Intussen maakt Sue indruk op haar nieuwe vrienden en probeert Axl de identiteit van zijn geheime aanbidster te achterhalen.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.