Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Middle

Januari 2020
25:00

Seizoen 9 - 24. Heck of a Ride - part 2

3,0 45 x
Na negen hilarische en innige seizoenen, verlaat een Heck het nest. Het gezin reist samen naar Denver, waar de nieuwe job en het nieuwe leven van Axl zich bevindt.
25:00

Seizoen 9 - 23. Heck of a Ride - part 1

4,0 21 x
Na negen hilarische en innige seizoenen, verlaat een Heck het nest. Het gezin reist samen naar Denver, waar de nieuwe job en het nieuwe leven van Axl zich bevindt.
25:00

Seizoen 9 - 22. Split Decision

4,0 11 x
Nu Frankie weet dat Axl een job aangeboden kreeg in Denver, wil ze hem overtuigen om het voorstel niet aan te nemen. Intussen is Sue ongelukkig omdat Sean naar Ghana vertrekt zonder dat ze haar gevoelens voor hem kon uiten. En Brick maakt iedereen gek wanneer hij een hoop tuinstoelen koopt om zijn oude te vervangen.
December 2019
25:00

Seizoen 9 - 21. The Royal Flush

4,0 11 x
Sue en Brick doen mee aan een wedstrijd waarbij ze een tripje voor twee naar Londen kunnen winnen, in de hoop Frankie de mooiste Moederdag ooit te bezorgen. Intussen krijgt Axl een sollicitatiegesprek aangeboden dat zijn leven kan veranderen.
25:00

Seizoen 9 - 20. Great Heckspectations

4,0 10 x
Frankie moet Brick dwingen Cindy mee te vragen naar het schoolbal, maar maakt zich zorgen dat zijn eigenzinnigheid het zou kunnen verpesten. Lexie overtuigt Axl om Sue alsnog een verjaardagscadeau te geven en Mike ergert zich mateloos aan de nieuwe afstandsbediening.
25:00

Seizoen 9 - 19. Bat Out of Heck

3,0 6 x
Frankie is verrast maar opgelucht wanneer Dr. Goodwin alle pindarotsjes van Brick wil kopen. Intussen is Axl het beu dat Mike hem steeds zegt hoe hij zijn leven moet leiden. Sue is vastberaden om de prestigieuze hotelbeurs te winnen en Frankie beweert dat ze iets mysterieus in huis ziet vliegen.
25:00

Seizoen 9 - 18. Thank You For Not Kissing

3,0 8 x
Dr. Fulton laat Frankie en Mike weten dat Brick en Cindy net iets te close zijn op school. Frankie vindt dat het tijd is voor een goed gesprek tussen Mike en Brick. Ondertussen probeert Sue al haar moed bij elkaar te rapen om Sean te vertellen hoe leuk ze hem vindt. Wanneer Frankie een doos vol onafgewerkte bedankjes terug...
25:00

Seizoen 9 - 17. Hecks vs. Glossners: The Final Battle

4,0 10 x
Het is tijd voor de confrontatie van de eeuw. De Hecks gaan, samen met de Donahues en Bill Norwood, de strijd aan met de Glossners, nadat zij Sue's auto gestolen hebben.
25:00

Seizoen 9 - 16. The Crying Game

4,0 17 x
Frankie heeft nood aan een stevige huilbui. Mike krijgt na 25 jaar als manager van de lokale steengroeve een job als regiomanager aangeboden. Afscheid nemen van zijn collega's valt hem echter zwaar. In de tussentijd denkt Brick dat zijn leerkracht hem oneerlijk behandelt door het vroegere gedrag van zijn broer Axl.
25:00

Seizoen 9 - 15. Toasted

4,0 8 x
De dingen gaan niet zoals gepland wanneer Frankie de 21ste verjaardag van Sue wil vieren door haar mee te nemen naar een bar. Mike begeleidt Brick met tegenzin naar een "Planet Nowhere"-congres en Axl en Hutch trekken naar Ohio voor de bruiloft van hun ex-kamergenoot Kenny.
Archief