The Muppets

December 2018
20:00

Aflevering 16

3,0 13 x
Kermit vraagt advies aan Jack White over zijn relatie met Miss Piggy. Na haar opname in het ziekenhuis, bekijken ze samen hun relatie opnieuw.
20:00

Aflevering 15

4,0 3 x
Miss Piggy breekt haar been tijdens een repetitie voor de show en moet naar het ziekenhuis. Ondertussen zoeken Rizzo, Pepe en Yolande een manier om Pache bezig te houden zodat hij de kans niet krijgt om de show te manipuleren.
20:00

Aflevering 14

3,0 6 x
Wanneer Kermit en Miss Piggy doen alsof ze terug samen zijn om Kermits neef Robin te misleiden, vliegen de vonken er van af. Wanneer Gonzo al zijn tijd in Camilla steekt, zoeken Pepe en Rizzo een nieuwe vriend.
20:00

Aflevering 13

4,0 9 x
Miss Piggy gaat terug naar school in de hoop zo nieuwe vrienden te maken. Gonzo, Pepe en Rizzo worden betoverd door Pache.
November 2018
20:00

Aflevering 12

3,0 10 x
Wanneer Miss Piggy een grote misser slaat wat betreft haar kledij, stelt ze alles en iedereen in vraag. Gonzo mist zijn ex-vriendin, dus Pepe en Rizzo geven een feestje om hem op te vrolijken.
20:00

Aflevering 11

3,0 4 x
De hele crew is terug van vakantie. Iedereen is uitgerust en klaar om er terug in te vliegen. Wanneer een nieuwe goeroe komt om de show te vernieuwen, bundelen ze hun krachten. Ze beseffen ze dat ze samen sterk staan en ze elkaar nodig hebben.
20:00

Aflevering 10

3,0 14 x
Mindy Kaling is de speciale gast in de kerstaflevering van de show. Animal staat in voor de glitter, Sweetums houdt zich bezig met de lichten en Sam Eagle geeft de maretak een goed plaatsje. Ondertussen geeft Miss Piggy relatieadvies aan Fozzie en oordeelt ze over haar eigen relatie met Kermit.
20:00

Aflevering 9

4,0 11 x
Nadat Joseph Gordon-Levitt opgetreden heeft in de show van Miss Piggy, vergezelt hij Scooter, Pepe en de rest naar een pokeravond. De Grote Gonzo maakt zich klaar om zijn droomstunt uit te voeren en Dave Grohl daagt Animal uit om een drumwedstrijd te houden.
Oktober 2018
19:00

Aflevering 8

4,0 10 x
Scooter boekt Chelsea Handler, op wie hij een oogje heeft, voor de televisieshow. Fozzie en Becky gaan op dubbeldate met Kermit en Denise. Tijdens de date ontdekt Kermit dat Becky niet is wie ze zegt dat ze is.
20:00

Aflevering 7

4,0 5 x
Kermit voelt de druk van het werk en gaat naar een yogasessie. Daar komt hij een gestresseerde Jason Bateman tegen. Nu Kermit afwezig is, neemt Scooter al het werk op zich, maar dat loopt niet goed af.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.