The Muppets

Afleveringen
20:00

Aflevering 9

3,0 0 x
Nadat Joseph Gordon-Levitt opgetreden heeft in de show van Miss Piggy, vergezelt hij Scooter, Pepe en de rest naar een pokeravond. De Grote Gonzo maakt zich klaar om zijn droomstunt uit te voeren en Dave Grohl daagt Animal uit om een drumwedstrijd t...
20:00

Aflevering 16

3,0 8 x
Aflevering 16 van The Muppets is uitgezonden op vrijdag 3 februari 2017 om 20:15 uur en was te zien op Q2.
20:00

Aflevering 16

4,0 7 x
Kermit vraagt advies aan Jack White over zijn relatie met Miss Piggy. Na haar opname in het ziekenhuis, bekijken ze samen hun relatie opnieuw.
20:00

Aflevering 14

4,0 8 x
Wanneer Kermit en Miss Piggy doen alsof ze terug samen zijn om Kermits neef Robin te misleiden, vliegen de vonken er van af. Wanneer Gonzo al zijn tijd in Camilla steekt, zoeken Pepe en Rizzo een nieuwe vriend.
20:00

Aflevering 15

3,0 9 x
Miss Piggy breekt haar been tijdens een repetitie voor de show en moet naar het ziekenhuis. Ondertussen zoeken Rizzo, Pepe en Yolande een manier om Pache bezig te houden zodat hij de kans niet krijgt om de show te manipuleren.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.