The Muppets

Afleveringen
20:00

Aflevering 12

4,0 0 x
Wanneer Miss Piggy een grote misser slaat wat betreft haar kledij, stelt ze alles en iedereen in vraag. Gonzo mist zijn ex-vriendin, dus Pepe en Rizzo geven een feestje om hem op te vrolijken.
20:00

Aflevering 13

4,0 4 x
Miss Piggy gaat terug naar school in de hoop zo nieuwe vrienden te maken. Gonzo, Pepe en Rizzo worden betoverd door Pache.
20:00

Aflevering 11

3,0 1 x
De hele crew is terug van vakantie. Iedereen is uitgerust en klaar om er terug in te vliegen. Wanneer een nieuwe goeroe komt om de show te vernieuwen, bundelen ze hun krachten. Ze beseffen ze dat ze samen sterk staan en ze elkaar nodig hebben.
20:00

Aflevering 10

4,0 4 x
Mindy Kaling is de speciale gast in de kerstaflevering van de show. Animal staat in voor de glitter, Sweetums houdt zich bezig met de lichten en Sam Eagle geeft de maretak een goed plaatsje. Ondertussen geeft Miss Piggy relatieadvies aan Fozzie en o...
20:00

Aflevering 9

3,0 2 x
Nadat Joseph Gordon-Levitt opgetreden heeft in de show van Miss Piggy, vergezelt hij Scooter, Pepe en de rest naar een pokeravond. De Grote Gonzo maakt zich klaar om zijn droomstunt uit te voeren en Dave Grohl daagt Animal uit om een drumwedstrijd t...
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.