Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Muppets

2019

Seizoen 1 - 16. Because...Love

4,0 22 x
Kermit vraagt advies aan Jack White over zijn relatie met Miss Piggy. Na haar opname in het ziekenhuis, bekijken ze samen hun relatie opnieuw.

Seizoen 1 - 9. Going, Going, Gonzo

4,0 27 x
Nadat Joseph Gordon-Levitt opgetreden heeft in de show van Miss Piggy, vergezelt hij Scooter, Pepe en de rest naar een pokeravond. De Grote Gonzo maakt zich klaar om zijn droomstunt uit te voeren en Dave Grohl daagt Animal uit om een drumwedstrijd te houden.

Seizoen 1 - 8. Too Hot to Handler

4,0 11 x
Scooter boekt Chelsea Handler, op wie hij een oogje heeft, voor de televisieshow. Fozzie en Becky gaan op dubbeldate met Kermit en Denise. Tijdens de date ontdekt Kermit dat Becky niet is wie ze zegt dat ze is.

Seizoen 1 - 7. Pig's in a Blackout

4,0 17 x
Kermit voelt de druk van het werk en gaat naar een yogasessie. Daar komt hij een gestresseerde Jason Bateman tegen. Nu Kermit afwezig is, neemt Scooter al het werk op zich, maar dat loopt niet goed af.

Seizoen 1 - 6. The Ex-Factor

4,0 12 x
Kermit is hopeloos op zoek naar een verjaardagscadeau voor Denise en schakelt de hulp van Miss Piggy in. Ondertussen zorgt Kristin Chenoweth voor problemen bij de Electric Mayhem tijdens hun optreden.

Seizoen 1 - 5. Walk the Swine

4,0 17 x
Miss Piggy en Reese Witherspoon kunnen het al langer niet met elkaar vinden. Wanneer ze zich allebei inschrijven voor vrijwilligerswerk, loopt hun vete uit de hand. Ondertussen gaat het niet goed met de relatie van Fozzie.

Seizoen 1 - 3. Bear Left Then Bear Write

4,0 16 x
Fozzie krijgt goede raad van Kermit, maar neemt dat iets te serieus. Nick Offerman komt de groep een handje helpen. Ondertussen komt Christina Applegate op bezoek in Miss Piggy's show en heeft een verrassing mee voor haar. Pepe, Rizzo en Liam Hemsworth proberen Gonzo te helpen met het online daten.

Seizoen 1 - Hostile Makeover

4,0 30 x
Om Miss Piggy van haar slecht humeur af te helpen, regelt Kermit Josh Groban als haar date voor de People's Choice Awards. Kermit ontdekt al snel dat Josh zijn eigen ideeën heeft voor de show en zich wil moeien. Fozzie wordt uitgenodigd op een feestje van Jay Leno en probeert een snoepkom mee te nemen als aandenken, maar d...

Seizoen 1 - Aflevering 16

4,0 18 x
Kermit vraagt advies aan Jack White over zijn relatie met Miss Piggy. Na haar opname in het ziekenhuis, bekijken ze samen hun relatie opnieuw.

Seizoen 1 - Aflevering 15

3,0 11 x
Miss Piggy breekt haar been tijdens een repetitie voor de show en moet naar het ziekenhuis. Ondertussen zoeken Rizzo, Pepe en Yolande een manier om Pache bezig te houden zodat hij de kans niet krijgt om de show te manipuleren.
Archief