The Muppets

Afleveringen
20:00

Aflevering 16

3,0 6 x
Aflevering 16 van The Muppets is uitgezonden op vrijdag 3 februari 2017 om 20:15 uur en was te zien op Q2.
20:00

Aflevering 16

4,0 6 x
Kermit vraagt advies aan Jack White over zijn relatie met Miss Piggy. Na haar opname in het ziekenhuis, bekijken ze samen hun relatie opnieuw.
20:00

Aflevering 14

4,0 7 x
Wanneer Kermit en Miss Piggy doen alsof ze terug samen zijn om Kermits neef Robin te misleiden, vliegen de vonken er van af. Wanneer Gonzo al zijn tijd in Camilla steekt, zoeken Pepe en Rizzo een nieuwe vriend.
20:00

Aflevering 15

3,0 8 x
Miss Piggy breekt haar been tijdens een repetitie voor de show en moet naar het ziekenhuis. Ondertussen zoeken Rizzo, Pepe en Yolande een manier om Pache bezig te houden zodat hij de kans niet krijgt om de show te manipuleren.
20:00

Aflevering 13

4,0 6 x
Miss Piggy gaat terug naar school in de hoop zo nieuwe vrienden te maken. Gonzo, Pepe en Rizzo worden betoverd door Pache.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.