The Muppets

Afleveringen
20:00

Aflevering 6

4,0 0 x
Kermit is hopeloos op zoek naar een verjaardagscadeau voor Denise en schakelt de hulp van Miss Piggy in. Ondertussen zorgt Kristin Chenoweth voor problemen bij de Electric Mayhem tijdens hun optreden.
20:00

Aflevering 7

3,0 3 x
Kermit voelt de druk van het werk en gaat naar een yogasessie. Daar komt hij een gestresseerde Jason Bateman tegen. Nu Kermit afwezig is, neemt Scooter al het werk op zich, maar dat loopt niet goed af.
20:00

Aflevering 4

3,0 9 x
Tijdens een nachtje stappen komt de groep Ed Helms tegen met wie ze samen naar hun favoriete karaokebar trekken. Kermit is boos wanneer de volgende dag niemand is komen opdagen. Fozzie heeft een ongelukje tijdens de show.
20:00

Aflevering 5

3,0 22 x
Miss Piggy en Reese Witherspoon kunnen het al langer niet met elkaar vinden. Wanneer ze zich allebei inschrijven voor vrijwilligerswerk, loopt hun vete uit de hand. Ondertussen gaat het niet goed met de relatie van Fozzie.
20:00

Aflevering 3

4,0 19 x
Fozzie krijgt goede raad van Kermit, maar neemt dat iets te serieus. Nick Offerman komt de groep een handje helpen. Ondertussen komt Christina Applegate op bezoek in Miss Piggy's show en heeft een verrassing mee voor haar. Pepe, Rizzo en Liam Hemswo...
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.