The Nanny

Laatste aflevering
21:50
The Nanny

Fran en Gracie worden per ongeluk ontvoerd door twee stuntelige criminelen, en het huis Sheffield moet een manier vinden om hen te redden.

The Nanny herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
21:50
Fran is jaloers wanneer een oude vriendin van Maxwell, Bobbi Fleckman, op bezoek komt. Ze probeert indruk te maken, maar de situatie loopt uit de hand.
22:20
Fran en Maxwell proberen een echte date te hebben, maar hun plannen worden voortdurend verstoord door onverwachte gebeurtenissen en verantwoordelijkheden.
22:30
Fran en Maxwell verwerken de nasleep van hun romantische nacht in Parijs, maar worstelen met de implicaties voor hun werk- en persoonlijke relatie.
Seizoen 4
22:57
Fran besluit dat het tijd is om haar liefdesleven serieus aan te pakken en begint actief te daten, wat leidt tot komische en hartverwarmende momenten.
22:38
Fran is van slag wanneer ze ontdekt dat haar ouders besloten hebben om in Florida te gaan wonen.
22:58
Fran's oude rivaal Heather Biblow duikt opnieuw op en probeert Fran's leven over te nemen, wat leidt tot een komische strijd om de controle over het huishouden.
22:00
Maxwell organiseert met Bette Midler een evenement voor het goede doel en Fran biedt aan te helpen.
23:04
Verlopen
Een luizenplaag breekt uit in het Sheffield-huis, en Fran probeert wanhopig de situatie onder controle te krijgen zonder dat het publiekelijk bekend wordt.
22:06
Verlopen
Fran en Val proberen hun eigen bedrijf te starten, maar komen in de problemen wanneer ze een belangrijk contract verkeerd interpreteren.
22:51
Verlopen
Fran en Mr. Sheffield belanden per ongeluk in een bankoverval en moeten samenwerken om veilig uit de situatie te komen.
22:24
Verlopen
Maxwell en Fran zijn eindelijk verloofd, maar ze moeten leren omgaan met de reacties van hun vrienden en familie op hun grote nieuws.
22:12
Verlopen
Fran voelt zich buitengesloten wanneer Mr. Sheffield een oude vriend ontmoet, en probeert zich opnieuw te bewijzen als een belangrijk deel van het gezin.
22:02
Verlopen
Fran's aantrekkelijke neef komt op bezoek en zorgt voor opschudding wanneer hij een oogje heeft op een van de Sheffield-kinderen.
22:19
Verlopen
Fran's ex-verloofde Danny overlijdt plotseling en laat een verrassend testament achter dat Fran dwingt om haar verleden onder ogen te zien.
22:38
Verlopen
Een storm dwingt de Sheffields en Fran om samen te schuilen, wat leidt tot onverwachte onthullingen en nieuwe inzichten in hun relaties.
21:57
Verlopen
Fran en Mr. Sheffield strijden om wie de beste auto kan kopen voor Brighton's verjaardag, wat leidt tot een komische confrontatie.
22:21
Verlopen
Fran overweegt een tatoeage te nemen om indruk te maken op een oude vriend, maar twijfelt wanneer ze de mogelijke consequenties inziet.
22:58
Verlopen
Fran wordt ten huwelijk gevraagd door Maxwells broer Nigel, die een tijdje in New York verblijft.
22:21
Verlopen
Fran moet de belastingaangifte voor Mr. Sheffield doen, maar haar onorthodoxe methoden zorgen voor problemen met de belastingdienst.
Archief