The Nanny

Juni 2018
21:00

Aflevering 22

3,0 4 x
Fran staat op het punt om te bevallen van haar tweeling. Net op tijd wordt ze bevrijd uit de lift en naar het ziekenhuis overgebracht. Niles eist de aandacht op, want hij maakt zich zorgen omdat C.C. misselijk is sinds zijn aanzoek. Maar ze laten er geen gras over groeien en trouwen in de verloskamer. Brighton en Maggie verlaten het ouderlijk huis en vertrekken naar Parijs, terwijl Grace haar verhuis naar Californië voorbereidt.
21:00

Aflevering 21

3,0 3 x
De hoogzwangere Fran voelt zich niet lekker in haar vel omdat ze elke dag dikker wordt. Sylvia en Yetta komen haar een hart onder de riem steken met fitnessvideo's en chocolade. Daarna is het alle hens aan dek voor het feest voor het eenjarig huwelijk van Fran en Maxwell. Niles maakt van deze gelegenheid gebruik om C.C. ten huwelijk te vragen. C.C. zet het op een lopen en komt in de lift vast te zitten met Fran.
22:00

Aflevering 20

4,0 3 x
De hormonen van de zwangere Fran swingen de pan uit. Ze maakt zich zorgen omdat een helderziende heeft voorspeld dat Maxwell haar zal verlaten voor C.C. . Niles en Fran kunnen het nieuws niet geloven en vliegen naar Californië, waar Maxwell en C.C. op zakenreis zijn.
21:00

Aflevering 19

4,0 2 x
Fran krijgt weeën wanneer ze ontdekt dat Barbra Streisand de nicht is van Michael, de toekomstige echtgenoot van Maggie. Het blijkt vals alarm te zijn, maar de dokters willen haar nog even in het ziekenhuis houden. Fran wordt gek, want ze wil haar idool ontmoeten.
22:00

Aflevering 18

3,0 3 x
Maxwell heeft een peperdure zaal gehuurd om zijn rivaal Andrew Lloyd Webber de loef af te steken, maar zijn nieuwe show is nog niet klaar. Webber stelt voor om het huurcontract over te nemen, maar Maxwell valt nog liever dood. Hij moet dus dringend de show afwerken. De liefdesbrieven van Yetta zorgen voor de nodige inspiratie. Ondertussen doen Niles en C.C. alsof de vlam tussen hen is uitgedoofd.
Mei 2018
22:00

Aflevering 17

4,0 5 x
Aflevering 17 van The Nanny is uitgezonden op zondag 27 mei 2018 om 18:55 uur en was te zien op Q2.
22:00

Aflevering 17

4,0 5 x
Niles verzamelt zijn moed en vraagt C.C. ten huwelijk. Maar ze zegt neen, waardoor Niles overweegt om weg te gaan bij de Sheffields. Ook C.C. denkt dat ze haar beste tijd heeft gehad bij meneer Sheffield en wil ontslag nemen. Maxwell beseft dat hij deze twee niet mag laten gaan en zet alles op alles om hen op andere gedachten te brengen. En ondertussen moet hij zich voorbereiden op de komst van de tweeling.
21:00

Aflevering 16

3,0 4 x
Aflevering 16 van The Nanny is uitgezonden op zondag 27 mei 2018 om 18:30 uur en was te zien op Q2.
21:00

Aflevering 16

4,0 4 x
Niles wil ervaring opdoen als producer en zo indruk maken op C.C. . Maxwell vindt dit geen goed idee en wimpelt hem af. Maar Fran denkt er anders over en ze huurt een theaterzaal voor Niles' show. Ze zijn wettelijk niet in orde, waardoor ze een boete van meer dan tweehonderdduizend dollar moeten ophoesten.
21:00

Aflevering 15

3,0 4 x
Fran denkt dat Sylvia een verhouding heeft met haar arts. Ze besluit zelf een afspraak te maken bij dokter Rasso, om te zien wat voor iemand het is. Wanneer de kinderjuf merkt dat dokter Rasso veel knapper is dan haar vader, begint ze zich pas echt zorgen te maken. Fran eist van haar vader dat hij een romantische avond met Sylvia plant.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.