The Nanny

The Nanny herbekijken

Juli 2021
22:00

23. You Bette Your Life

4,0 65 x
Maxwell en C.C organiseren een benefietveiling. Wanneer Fran verneemt dat Bette Midler een van de eregasten is, stelt ze prompt voor om haar diensten ook aan te bieden op de veiling. In de hoop voldoende geld binnen te rijven voor zijn volgende project, nodigt Maxwell ook de rijke filantroop Tom Rosenstein uit. Ondanks het...
22:00

22. No Muse Is Good Muse

4,0 21 x
Fran droomt ervan een carrière in de rockwereld uit te bouwen als songwriter. Ze gaat tot het uiterste om superster Tasha te ontmoeten, zodat ze de zangeres haar zelfgeschreven nummer kan laten horen. Maar al gauw ontdekt ze hoe moeilijk het is om dicht bij een superster te geraken.
22:00

18. The Facts of Lice

3,0 28 x
Fran vindt dat Maxwell zijn kinderen verwaarloost. Wanneer ze in hun haren luizen aantreft, zet ze Maxwell onder druk om zich meer over zijn kroost te ontfermen. Maxwell zwicht, en neemt - om zijn goede wil te tonen - Brighton en Grace mee op restaurant.
21:00

17. Samson, He Denied Her

4,0 27 x
Terwijl Maxwell volhoudt en weigert zijn liefde opnieuw te verklaren, zint Fran op wraak door zich als jurylid bij C.C. te voegen. Tijdens haar eerste dag woont ze een rechtszaak bij waarin het knappe mannelijke model, Valentino, zijn jaloerse huishoudster ervan beschuldigt hem aangevallen te hebben.
Mei 2021
30:00

26. Fran Gets Mugged

3,0 30 x
Fran en Brighton worden in het park overvallen waarbij Fran haar handtas wordt gestolen. In die handtas zat een uniek werk van Shakespeare dat Fran meenam van het bureau van Maxwell, denkende dat het een boodschappenlijst was. De dader wordt gevat, maar het werk is spoorloos. De rechter geeft hem enkel een werkstraf waardo...
25:00

25. The Chatterbox

3,0 27 x
Maggie viert haar zestiende verjaardag, dus neemt Fran haar mee naar 'The Chatterbox', Maggies favoriete haar- en schoonheidssalon. Ze krijgt een make-over waarop haar vriendinnen jaloers zullen zijn. Kapper Anthony is op zoek naar een werkkracht om het haar van het cliënteel te wassen. Via Fran neemt hij Mary Ruth aan, ee...
25:00

24. Strange Bedfellows

4,0 13 x
Fran is volop bezig met de voorbereiding van het afscheidsfeestje voor Mona, een collega-kindermeisje. Hierdoor begint ze zich zorgen te maken over haar positie bij de Sheffields. Wanneer ze later op de dag vrij krijgt van de verkouden Maxwell, ziet ze haar toekomst donker in.
30:00

3. Everybody Needs a Bubby

4,0 20 x
Yetta, de grootmoeder van Fran, heeft tijdelijk een verblijfplaats nodig omdat het bejaardenhuis waar ze woont, ontsmet moet worden. Yetta zelf denkt dat ze bij de Sheffields kan logeren, maar Maxwell is helemaal niet te vinden voor dat idee. Hij wil haar in een chique hotel laten slapen.
April 2021
30:00

23. A Kiss Is Just a Kiss

4,0 14 x
Op Maggies school wordt een kuswedstrijd georganiseerd. De winnares mag de cover sieren van het nieuwe album van countryster Billy Ray Cyrus. Maggie zou dolgraag winnen, maar vreest dat ze tegen haar populaire klasgenote Kirsten Hamilton geen schijn van kans maakt. Ze vindt in Fran echter een ideale bondgenote.
25:00

22. What the Butler Sang

3,0 15 x
Fran geeft haar zus Nadine onderdak ten huize Sheffield nadat ze gedumpt werd door haar man Barry. Nadine zet al snel haar zinnen op Maxwell, iets waar Fran jaloers van wordt. De enige mogelijkheid om Nadine het huis uit te krijgen, is door haar opnieuw te koppelen met Barry. Nadat Fran Niles hoort zingen in de badkamer ov...
Archief