Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Nanny

Juli 2021
22:00

26. Fran's Gotta Have It part 1

3,0 24 x
Nadat Fran een kus krijgt van Maxwell voor hij op zakenreis naar Londen vertrekt, is ze ervan overtuigd dat hij stiekem wil dat ze met hem meegaat. Ze besluit een lastminuteticket voor dezelfde vlucht te boeken. Wanneer Maxwell ontdekt dat ze hem is gevolgd, wil hij aanvankelijk dat ze onmiddellijk naar huis terugkeert, ma...
22:00

25. The Boca Story

4,0 27 x
Frans moeder Sylvia denkt erover na om een huisje in Florida te kopen waar zij en haar man Morty rustig van hun pensioen kunnen genieten. Fran droomt er al jaren van om haar moeder ver uit haar buurt te krijgen.
22:00

24. The Heather Biblow Story

4,0 7 x
Maxwell heeft samen met de kinderen een vakantie in Hawaï gepland. Hij wil graag dat Fran hen vergezelt. Fran is niet geïnteresseerd om louter en alleen als kinderjuf op te draven en ze wil haar eigen vakantie plannen. Haar woorden zijn nog niet koud of Val komt aandraven met nieuws over Frans oude rivale Heather Biblow.
22:00

23. You Bette Your Life

3,0 6 x
Maxwell en C.C organiseren een benefietveiling. Wanneer Fran verneemt dat Bette Midler een van de eregasten is, stelt ze prompt voor om haar diensten ook aan te bieden op de veiling. In de hoop voldoende geld binnen te rijven voor zijn volgende project, nodigt Maxwell ook de rijke filantroop Tom Rosenstein uit. Ondanks het...
22:00

22. No Muse Is Good Muse

4,0 6 x
Fran droomt ervan een carrière in de rockwereld uit te bouwen als songwriter. Ze gaat tot het uiterste om superster Tasha te ontmoeten, zodat ze de zangeres haar zelfgeschreven nummer kan laten horen. Maar al gauw ontdekt ze hoe moeilijk het is om dicht bij een superster te geraken.
22:00

18. The Facts of Lice

3,0 12 x
Fran vindt dat Maxwell zijn kinderen verwaarloost. Wanneer ze in hun haren luizen aantreft, zet ze Maxwell onder druk om zich meer over zijn kroost te ontfermen. Maxwell zwicht, en neemt - om zijn goede wil te tonen - Brighton en Grace mee op restaurant.
21:00

17. Samson, He Denied Her

3,0 9 x
Terwijl Maxwell volhoudt en weigert zijn liefde opnieuw te verklaren, zint Fran op wraak door zich als jurylid bij C.C. te voegen. Tijdens haar eerste dag woont ze een rechtszaak bij waarin het knappe mannelijke model, Valentino, zijn jaloerse huishoudster ervan beschuldigt hem aangevallen te hebben.
Mei 2021
30:00

26. Fran Gets Mugged

3,0 23 x
Fran en Brighton worden in het park overvallen waarbij Fran haar handtas wordt gestolen. In die handtas zat een uniek werk van Shakespeare dat Fran meenam van het bureau van Maxwell, denkende dat het een boodschappenlijst was. De dader wordt gevat, maar het werk is spoorloos. De rechter geeft hem enkel een werkstraf waardo...
25:00

25. The Chatterbox

3,0 9 x
Maggie viert haar zestiende verjaardag, dus neemt Fran haar mee naar 'The Chatterbox', Maggies favoriete haar- en schoonheidssalon. Ze krijgt een make-over waarop haar vriendinnen jaloers zullen zijn. Kapper Anthony is op zoek naar een werkkracht om het haar van het cliënteel te wassen. Via Fran neemt hij Mary Ruth aan, ee...
25:00

24. Strange Bedfellows

4,0 10 x
Fran is volop bezig met de voorbereiding van het afscheidsfeestje voor Mona, een collega-kindermeisje. Hierdoor begint ze zich zorgen te maken over haar positie bij de Sheffields. Wanneer ze later op de dag vrij krijgt van de verkouden Maxwell, ziet ze haar toekomst donker in.
Archief