Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Nanny

Seizoen 2
25:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - When You Pish Upon a Star

3,0 0 x
Fran en C.C. weten Maxwell te overtuigen kindsterretje Jack Walker te engageren voor zijn volgende stuk. Algauw blijkt dat ze dat beter niet hadden gedaan. De jongeman is namelijk een rotverwende, gulzige en onuitstaanbare engerd die bovendien een slechte invloed heeft op Brighton.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - The Whine Cellar

3,0 2 x
Fran is druk bezig met het organiseren van het verjaardagsfeestje voor haar moeder. Maxwell en C.C. hebben andere verplichtingen en kunnen niet aanwezig zijn op het feest. Maxwell is al vertrokken, maar door een dom toeval raken Fran en C.C. samen opgesloten in de wijnkelder.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - Stock Tip

4,0 0 x
Fran neemt Grace mee naar een supermarkt in een rijke buurt, in de hoop er toevallig de man van haar leven tegen het lijf te lopen. Haar plannetje levert onmiddellijk resultaat op: ze ontmoet er de succesvolle beursmakelaar Glen Mitchell. Die overlaadt Fran met complimentjes, vooral wanneer hij ontdekt dat ze voor Maxwell ...
Seizoen 1
30:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - The Nanny-In-Law

4,0 0 x
Maxwell brengt alles in gereedheid voor de komst van zijn vroegere kinderoppas, Clara Mueller. Het hele huis wordt gepoetst en de kinderen krijgen een snelcursus etiquette. Hoewel Clara vindt dat er nog gesleuteld moet worden aan de opvoeding van Maggie, Brighton en Grace, geeft ze toe onder de indruk te zijn van het werk ...
Seizoen 2
25:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Pishke Business

3,0 1 x
Frans moeder Sylvia en haar vriendinnen zijn in de wolken wanneer ze acteur Ben Vereen ontmoeten ten huize Sheffield. Maxwell vertelt de dames trots dat de acteur heeft toegezegd om de hoofdrol in zijn nieuwste musical te spelen, maar dat het financiële plaatje nog niet helemaal rond is. Daarvoor rekent hij op de steun van...
30:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - A Star Is Unborn

4,0 0 x
Ondanks C.C.'s enthousiasme weigert Maxwell samen te werken met theatermaker Phillipe Cohen voor diens nieuwe versie van 'Romeo en Julia'. Uiteindelijk geeft hij toch toe, maar ontdekt dan dat Philippe Fran voor de hoofdrol heeft uitgekozen.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - The Nanny Napper

3,0 0 x
Fran biedt aan het metrostation hulp aan een Russische vrouw door haar baby even vast te houden. Door de drukte geraakt Fran de vrouw uit het oog en denkt ze dat de dame haar baby heeft verlaten. Niet veel later verneemt Fran dat de politie haar zoekt omwille van ontvoering. Maxwell en Fran gaan met de baby naar de politie...
25:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Curse of the Grandmas

4,0 1 x
Fran werkt nu al bijna een jaar bij de Sheffields. Wanneer de familieleden zich een beetje vreemd gedragen, vermoedt ze dat ze een feestje voor haar plannen. Wanneer Maxwell haar bovendien vraagt om zaterdagavond thuis te blijven, is ze er rotsvast van overtuigd dat er een groots evenement op poten wordt gezet.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Material Fran

3,0 1 x
Op een inzameling die CC organiseert, ontmoet Fran een oude vriendin. Zij blijkt getrouwd te zijn met een steenrijke man en leeft nu in weelde. Ze denkt dat dit ook wel iets voor Fran is en het toeval wil dat haar man een vrijgezelle steenrijke zakenpartner heeft. Ze weet Fran te overtuigen voor een date.
Seizoen 1
30:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Here Comes the Brood

3,8 0 x
C.C. is niet te spreken over de manier waarop Fran zich geliefd maakt bij de Sheffields. Ze voelt zich stilaan een buitenstaander en besluit actie te ondernemen om hun aandacht te trekken. Wanneer Fran een dagje vrij heeft, profiteert C.C. ervan om de kinderen mee te nemen naar de zoo.
Archief