The Nanny

November 2017
23:00

Aflevering 8

4,0 6 x
Het huis van de Sheffields staat in rep en roer wanneer Fran de laatste hand legt aan de voorbereidingen van haar moeders verrassingsverjaardagsfeestje. Omdat Maxwell er zelf niet kan bij zijn, biedt hij Fran en haar gasten een dure wijn uit zijn kelder aan. Wanneer Fran op zoek gaat naar de flessen, raakt ze echter samen met C.C. opgesloten in de wijnkelder. Aangezien Maxwell al is vertrokken en niemand anders weet waar ze zijn, dreigt Sylvia's feestje compleet in het water te vallen.
23:00

Aflevering 7

4,0 7 x
Fran neemt Grace mee naar een supermarkt in een rijke buurt, in de hoop er toevallig de man van haar leven tegen het lijf te lopen. Haar listig plannetje levert onmiddellijk resultaat op: ze ontmoet er de succesvolle beursmakelaar Glen Mitchell. Die overlaadt Fran met complimentjes, vooral wanneer hij ontdekt dat ze voor Maxwell Sheffield werkt. Wanneer Glen haar bij de Sheffields komt ophalen voor een etentje, smeert hij Maxwell stroop om de mond en stelt hij hem voor zijn geld te investeren. ...
23:00

Aflevering 1

3,0 1 x
Wanneer dringende onderhoudswerken ervoor zorgen dat Frans grootmoeder Yetta tijdelijk een nieuw onderkomen moet zoeken, kan de kinderoppas haar baas overtuigen de vrouw een tijdje bij hen te laten logeren. Na lang aandringen van Fran zegt Maxwell eindelijk toe, maar daar krijgt hij al snel spijt van. Hij ontdekt immers dat Yetta zijn dochter Maggie de raad gegeven heeft om in bed te duiken met haar vriendje Greg.
23:00

Aflevering 2

3,0 1 x
Fran ontdekt toevallig dat Kathy, één van haar jeugdvriendinnen, getrouwd is met een steenrijke man. Met de hulp van Kathy slaagt Fran er zelf ook in een afspraakje met een miljonair, Theodore, te versieren. Even twijfelt Fran nog: ze heeft immers ontdekt dat de man 70 jaar is. Maar wanneer Theodore haar overlaadt met dure geschenken, besluit ze haar vooroordelen over het grote leeftijdsverschil even te vergeten.
23:00

Aflevering 6

3,0 7 x
Frans moeder Sylvia en haar vriendinnen zijn in de wolken wanneer ze acteur Ben Vereen ontmoeten in het huis van de Sheffields. Maxwell vertelt de dames trots dat de acteur heeft toegezegd de hoofdrol in zijn nieuwste musical te spelen, maar dat het financiële plaatje nog niet volledig rond is. Daarvoor rekent hij op de steun van miljonair Charles Haste. De financiering van het prestigieuze project komt echter op losse schroeven te staan wanneer blijkt dat C.C. de investeerder in elkaar geslage...
23:00

Aflevering 5

3,0 7 x
Op aanraden van C.C. maar zwaar tegen zijn zin, werkt Maxwell samen met de eigenzinnige musicalregisseur Phillipe Cohen aan een herwerkte versie van Romeo en Julia. Hij vindt het namelijk heiligschennis een gelukkig einde te breien aan het meesterwerk van Shakespeare. Hij beseft echter niet dat hij voor de grootste uitdaging in zijn carrière staat, want Phillipe heeft Fran uitgekozen om de rol van Julia te spelen.
23:00

Aflevering 4

3,0 8 x
Aflevering 4 van The Nanny is uitgezonden op zondag 5 november 2017 om 19:03 uur en was te zien op Q2.
23:00

Aflevering 4

4,0 6 x
Wanneer de jaarlijkse Gay Parade ervoor zorgt dat de straten van New York overspoeld worden met kijklustige mensen, is Fran genoodzaakt Maxwells kinderen mee te nemen op een ritje in de metro. Wanneer Fran merkt dat een allochtone dame worstelt met haar bagage en haar kinderen, besluit ze de vrouw een handje te helpen en haar baby even vast te houden. Maar net op dat ogenblik wordt het metrostel overrompeld door pendelaars en verliest ze de moeder uit het oog.
23:00

Aflevering 3

4,0 7 x
Aflevering 3 van The Nanny is uitgezonden op zondag 5 november 2017 om 18:33 uur en was te zien op Q2.
23:00

Aflevering 3

4,0 6 x
Frans eerste verjaardag bij de Sheffields komt steeds dichterbij. Het vreemde gedrag van de familie en Maxwells expliciete vraag om thuis te zijn op zaterdagavond doet de kinderoppas vermoeden dat ze een groot feest voor haar hebben gepland. Niets is echter minder waar: Maxwell staat helemaal niet stil bij Frans eerste verjaardag als kinderoppas. Hij zal die avond aanwezig zijn op een belangrijke prijsuitreiking in Washington. Ondertussen vreest Grace de oorzaak te zijn van het overlijden van t...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.