Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Nanny

Maart 2020
20:00

Seizoen 1 - 5. Here Comes The Brood

3,8 166 x
C.C. is niet te spreken over de manier waarop Fran zich geliefd maakt bij de Sheffields. Ze voelt zich stilaan een buitenstaander en besluit actie te ondernemen om hun aandacht te trekken. Wanneer Fran een dagje vrij heeft, profiteert C.C. ervan om de kinderen mee te nemen naar de zoo.
25:00

Seizoen 1 - 6. The Butler, The Husband, The Wife and Her

3,0 26 x
Fran krijgt bezoek van haar oom Jack en haar nicht Marsha uit Florida. Ze worden vergezeld door haar moeder Sylvia, die tegen haar familieleden heeft verteld dat haar dochter getrouwd is met een rijke musicalproducer. Fran ziet geen andere oplossing dan het spelletje mee te spelen.
20:00

Seizoen 6 - 22. The Finale: Part 2

4,0 48 x
Fran staat op het punt om te bevallen van haar tweeling. Net op tijd wordt ze bevrijd uit de lift en naar het ziekenhuis overgebracht. Niles eist de aandacht op, want hij maakt zich zorgen omdat C.C. misselijk is sinds zijn aanzoek. Maar ze laten er geen gras over groeien en trouwen in de verloskamer.
25:00

Seizoen 6 - 21. The Finale part 1

4,0 38 x
Fran, die elk ogenblik kan bevallen, voelt zich dik en onaantrekkelijk. De grapjes die Niles en Maxwell over haar gewicht maken, bevorderen de situatie niet. Om haar gedachten te verzetten, besluit Fran een feestje te organiseren voor hun eerste huwelijksverjaardag. Voor de tweede keer vraagt Niles C.C ten huwelijk. Zal ze...
20:00

Seizoen 6 - 20. The Baby Shower

4,5 19 x
Fran en Val zitten bij de kapper wanneer hun kapster Libby plots enkele visioenen krijgt. Volgens Libby zal Val trouwen met Fred de apotheker, maar voor Fran heeft ze minder goed nieuws. Libby zag hoe Maxwell in Beverly Hills samen met een grote blonde vrouw met blauwe ogen in bed lag.
25:00

Seizoen 6 - 19. Maggie's Wedding

3,0 20 x
Wanneer Maggie en Michael besluiten om in het huwelijksbootje te stappen, zijn Fran en Sylvia zo opgewonden dat ze meteen aan de organisatie van de grote gebeurtenis beginnen. Frans vreugde wordt nog groter wanneer ze ontdekt dat Michael familie is van haar grote idool Barbra Streisand.
25:00

Seizoen 6 - 18. Yettas Lettas part 3

4,0 8 x
Wanneer een theaterstuk niet kan doorgaan zoals gepland, blijft Maxwell zitten met een dure zaal. Zijn rivaal Andrew Lloyd Webber wil de huur wel overnemen, maar Maxwell wil niet op dat aanbod ingaan. Intussen blijkt uit oude liefdesbrieven dat Yetta verliefd was op een andere man dan diegene waarmee ze trouwde. Niles en C...
20:00

Seizoen 6 - 17. The Dummy Twins part 2

4,5 20 x
Op advies van Fran vraagt Niles C.C. ten huwelijk. Tot zijn grote verbazing wijst ze zijn verzoek af. Niles voelt zich vernederd. Maxwell vindt dat zijn vrouw zich niet meer mag bemoeien met het liefdesleven van anderen. Niles daarentegen heeft de hoop nog niet opgegeven en wil de steun van Fran niet missen.
20:00

Seizoen 6 - 16. The Producers part 1

4,0 14 x
Niles wil ervaring opdoen als producer om zo indruk te maken op C.C. Maxwell vindt dit geen goed idee en wimpelt hem af. Fran denkt er echter anders over en ze huurt een theaterzaal af voor Niles' show. Maar ze zijn wettelijk niet in orde, waardoor ze een boete van meer dan tweehonderdduizend dollar moeten ophoesten.
25:00

Seizoen 6 - 15. Ma'ternal Affairs part 2

3,5 10 x
Wanneer Fran vermoedt dat haar moeder een geheime relatie heeft met de knappe dokter Rasso is ze razend. Fran is vastbesloten de vlam tussen Sylvia en haar vader Morty opnieuw te doen opflakkeren en zo hun huwelijk te redden. Maxwell vindt dat ze zich niet met de situatie moet bemoeien, maar naar die raad wil Fran uiteraar...
Archief