The Nanny

Januari 2018
22:00

Aflevering 24

4,0 5 x
Wanneer Brighton zakt voor een Franse test, geeft Maxwell Fran de opdracht op zoek te gaan naar een leraar die zijn zoon bijles kan geven. Fran neemt de adelbrieven van de kandidaten zorgvuldig door, tot ze de knappe Phillipe ontmoet. Ze zwicht meteen voor zijn charmes en ze besluit hem de job te geven. Maxwell is niet te spreken over het geflirt tussen de Fransman en zijn kinderoppas. Hij vermoedt bovendien dat Phillipe iets verbergt, maar daar wil Fran niets van weten.
22:00

Aflevering 23

3,0 5 x
Sylvia probeert Fran te koppelen aan Gary Issacs, de knappe, ongehuwde gebedszanger van haar tempel. Veel overredingskracht heeft ze niet nodig om haar dochter te overtuigen. Fran valt meteen helemaal voor de charmes van Gary. Haar droom om de relatie meteen te verzilveren in een huwelijk krijgt echter een serieuze knauw wanneer Maxwell en songwriter Burt Bacharach de jongeman horen zingen en hem besluiten aan te werven voor hun volgende Broadway-show.
22:00

Aflevering 22

3,0 9 x
Een vernederend partijtje tennis tegen Fran en een slechte bespreking van zijn laatste musical zijn voldoende om de 42-jarige Maxwell in een midlifecrisis te doen belanden. Fran wil dat hij hulp voor zijn probleem zoekt en dat hij gaat praten met een psycholoog, maar dat lukt haar enkel met een sluwe list en de hulp van Grace.
22:00

Aflevering 21

3,0 8 x
Fran gaat uit met ijshockeyster Mike LaVoe van de New York Rangers. Op hun eerste afspraakje ontdekt Fran meteen een vreemde karaktereigenschap van haar nieuwe vriendje : hij is bijzonder bijgelovig. Om Maxwells kansen op gratis kaartjes niet te verpesten, besluit ze toch met Mike uit te blijven gaan. Ze woont zelfs zijn wedstrijden bij. Wanneer de resultaten van diens team echter tegenvallen, wordt ze door de pers bestempeld als een ongeluksbrenger.
22:00

Aflevering 20

3,0 9 x
De Sheffields krijgen een voorname gast op bezoek : Elizabeth Taylor. Fran is in de wolken met de komst van de actrice en ze is vastberaden haar idool op haar wenken te bedienen. Elizabeth vraagt haar een koerier te bellen om een peperdure parelmoeren halsketting te laten ophalen, maar Fran besluit het juweel in hoogsteigen persoon op zijn bestemming af te leveren. Onderweg raakt ze echter betrokken bij een ongeval, waarbij ze zowel de parels, als haar geheugen verliest.
21:00

Aflevering 19

4,0 9 x
Wanneer Fran van een plastisch chirurg verneemt dat haar voeten nog fors in grootte zullen toenemen naarmate ze ouder wordt, maakt ze zich plots zorgen over de geplande reünie van voetmodellen. Haar vrees om te verouderen verandert al snel in een ware obsessie, die ook de rest van haar huisgenoten aantast. Gracie wil tot het uiterste gaan om voor altijd een kind te blijven en Maxwell wil er door niemand aan herinnerd worden dat hij last heeft van haarverlies.
21:00

Aflevering 18

3,0 6 x
Fran heeft haar geloof in de liefde weer helemaal terug. Ze heeft niet alleen een romantisch Valentijn-afspraakje met Jeff, maar ze ontdekt ook dat ze kan rekenen op de belangstelling van een anonieme aanbidder. Fran is er helemaal van overtuigd dat die anonieme aanbidder niemand minder dan haar baas Maxwell is en besluit zijn liefde te beantwoorden. Maar ze is niet alleen : ook C.C. heeft een sluw plan uitgekiend om Maxwell te verleiden.
22:00

Aflevering 17

4,0 9 x
Frans beste vriendin Val heeft een nieuwe man in haar leven, Pauly. Maar Fran ontdekt al snel dat Pauly zijn zinnen gezet heeft op haar en niet zozeer op Val. Fran voelt zich bijzonder ongemakkelijk. Ze twijfelt of ze Val al dan niet over de avances van Pauly moet vertellen. Ondertussen moet Maxwell op zoek naar een nieuwe rechterhand. C.C. is immers opgestapt nadat hij besloot om haar geen volwaardige partner van zijn productiehuis te maken.
22:00

Aflevering 16

4,0 5 x
Fran vindt dat de Sheffields veel te voorspelbaar geworden zijn en ze is vastberaden wat leven in de brouwerij te brengen. Wanneer ze merkt dat haar huisgenoten haar zin voor verandering niet delen, vraagt ze haar vader en haar moeder hoe ze de dagelijkse sleur kan doorbreken. Frans ouders hebben geen pasklaar antwoord op haar vraag : ze weten het namelijk zelf niet. Dit blijkt bovendien een zwaar struikelblok in hun huwelijk te zijn en ze staan op het punt te scheiden. In een wanhopige poging ...
22:00

Aflevering 15

3,0 8 x
Fran betrapt Maggie met een sigaret in de hand. Ze is er echter van overtuigd in staat te zijn de tiener te doen stoppen met roken zonder dat zij haar vader hiervan op de hoogte moet brengen. Haar plan valt volledig in het water, waardoor ze de volle lading van Maxwell krijgt. Fran pikt de verwijten van haar baas niet en ze dient haar ontslag in. Maxwell houdt haar niet tegen, maar daar krijgt hij al snel spijt van.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.