The Nanny

April 2018
22:00

Aflevering 16

3,0 4 x
Fran voelt zich belabberd, omdat haar verloving met meneer Sheffield door een roddeljournaliste wordt afgebroken. Maar ze voelt zich snel beter wanneer ze samen met Maxwell wordt uitgenodigd op een high society feest. Fran voelt er zich kiplekker, tot ze hoort dat er ook daar flink geroddeld wordt over hun verloving.
22:00

Aflevering 15

4,0 5 x
Meneer Sheffield koopt een verlovingsring voor Fran. In zijn enthousiasme vertelt hij het aan Niles, die het op zijn beurt onmiddellijk doorvertelt aan Fran. De kinderjuf straalt van geluk en besluit haar moeder op de hoogte te brengen. Nog voor meneer Sheffield zijn aanzoek heeft gedaan, weet heel de stad wat hij van plan is...
22:00

Aflevering 14

3,0 7 x
Een klasgenote van Grace is de dochter van prins Hassan uit het Midden-Oosten. Grace wordt er uitgenodigd op vakantie, maar ze mag enkel gaan als Fran haar vergezelt. Fran is kwaad, want ze had gehoopt dat Niles zou meegaan. Maar Fran heeft het er snel naar haar zin. Prins Hassan is onder de indruk van haar verschijning en probeert haar te overtuigen om in het paleis te blijven wonen.
21:00

Aflevering 13

4,0 5 x
Fran wil haar ouders trakteren op een basketbalwedstrijd van de Knicks, maar haar vader Morty weigert te komen, omdat hij weet dat de tickets een geschenk zijn van meneer Sheffield. Morty vindt dat Fran haar tijd verspeelt, omdat meneer Sheffield nooit met haar zal trouwen. Fran is in de war en vraagt raad aan dokter Miller. Hij zegt dat ze altijd op zoek gaat naar mannen die een zekere afstand bewaren, net zoals haar vader dat doet. Fran is de wanhoop nabij en probeert haar werkgever te verand...
22:00

Aflevering 12

3,0 8 x
Aflevering 12 van The Nanny is uitgezonden op zondag 8 april 2018 om 18:58 uur en was te zien op Q2.
22:00

Aflevering 12

3,0 4 x
Fran ontdekt dat filmster Margo Lange bij de Sheffields logeert. De kinderjuf vermomt zich als tuinman, maar spuit per ongeluk de actrice onder. Zo ontdekt Fran dat de bekende schoonheidsvlek van de filmster fake is. Fran belooft het geheim te bewaren, maar ze kan het niet laten om het nieuws aan haar moeder te vertellen. Fran beseft echter niet dat roddeljournaliste Cindy Adams meeluistert...
22:00

Aflevering 11

4,0 6 x
Aflevering 11 van The Nanny is uitgezonden op zondag 8 april 2018 om 18:29 uur en was te zien op Q2.
22:00

Aflevering 11

4,0 5 x
Fran heeft verschrikkelijk veel last van een pijnlijk en gênant probleempje : ze heeft aambeien. Aangezien de medicatie die ze bij de apotheek heeft gehaald niet helpt, besluit ze een afspraak te maken bij de huisarts van haar moeder. Dat blijkt echter niemand minder dan Mark Lipschitz te zijn, een knappe dokter die ze onlangs op een feestje leerde kennen.
21:00

Aflevering 10

3,0 6 x
Aflevering 10 van The Nanny is uitgezonden op zaterdag 7 april 2018 om 18:44 uur en was te zien op Q2.
21:00

Aflevering 10

3,0 5 x
Fran vraagt een weekendje vrij aan Maxwell om naar een familiereünie in Niagara Falls te gaan. Even later vraagt ook Niles enkele dagen verlof aan zijn baas : hij is immers uitgenodigd voor een prestigieuze zangwedstrijd voor butlers in Bermuda. Maxwell moet één van zijn twee werknemers ontgoochelen. Fran slaagt er al snel in haar baas om haar vinger te winden, wat Niles ertoe aanzet om zijn krachten tijdelijk te bundelen met C.C. en een wraakactie te plannen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.