The Office

Laatste aflevering
21:07
The Office

De pers komt te weten dat de printers van Sabre in brand vliegen. Jo verschijnt op kantoor in de hoop te achterhalen wie de klokkenluider is. Iedereen verdenkt Andy, hoewel die in alle talen ontkent dat hij iets met het informatielek te maken heeft.

The Office gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
21:08
Michael is verdacht vrolijk nadat hij slecht nieuws heeft gekregen over Donna. Kersverse ouders Pam en Jim hebben moeite om wakker te blijven op kantoor. Ondertussen neemt Angela het heft in eigen handen wanneer Dwight zich niet aan hun contract wil houden.
21:04
Michael denkt dat Donna hem bedriegt en zet privédetective Dwight Schrute op de zaak. Ondertussen ergert Andy zich aan het feit dat niemand zijn klacht serieus neemt.
21:07
Pam en Jim werken samen aan hun eerste sales pitch voor Donna, de manager van een restaurant in de buurt. Maar Michael begrijpt haar signalen helemaal verkeerd. Ondertussen probeert Dwight Kelly te overtuigen om deel te nemen aan het opleidingsprogramma voor minderheden.
21:08
Andy haalt alles uit de kast om Erin een onvergetelijke Secretaressedag te bezorgen. Michael gaat tegen zijn zin lunchen met Erin en praat per ongeluk zijn mond voorbij over Andy's relatie met Angela. Ondertussen verspreidt Oscar een virale video waarin hij Kevins stem vergelijkt met die van Koekiemonster uit Sesamstraat.
21:06
Michaels poging om indruk te maken op een vriend van Jim en Pam loopt helemaal uit de hand. Ondertussen doen Erin en Andy hun best om hun relatie geheim te houden. Dwight heroverweegt zijn prenatale contract met Angela.
21:05
Het verkoopsgerichte beleid van Sabre stijgt het salespersoneel naar het hoofd, maar dat laat Michael niet zomaar gebeuren.
21:08
Michael denkt dat hij indruk heeft gemaakt op Jo, maar blijkbaar is haar oog op iemand anders gevallen. Dwight zorgt voor problemen op Jims eerste werkdag na zijn vaderschapsverlof. Andy en Erin hebben een interessant eerste afspraakje.
21:06
Michael wacht vol ongeduld op nieuws van Pam en Jim. Op kantoor maakt Erin Andy jaloers door met Kevin te gaan lunchen.
21:04
Pam begint weeën te krijgen, maar zij en Jim willen hun vertrek zo lang mogelijk uitstellen zodat ze langer in het ziekenhuis kunnen blijven. Ondertussen proberen de collega's Pam af te leiden met eten en entertainment.
21:07
De collega's kijken uit naar de komst van CEO Jo Bennet en zijn onder de indruk van haar zuiderse temperament. Maar wanneer Jo te weten komt dat er twee filiaalmanagers zijn, vindt ze dat een van hen, Jim of Michael dus, weer verkoper moet worden. Ondertussen vallen Andy's valentijnsplannen in het water.
21:06
Michael heeft het moeilijk met het nieuwe beleid van Sabre, de overnemer van Dunder Mifflin. Pam en Jim moeten op gesprek bij een kinderopvang waar ze absoluut binnen willen geraken. Andy en Erin werken samen aan een welkomstlied voor Sabre, en Erin hoopt dat Andy haar eindelijk op een date zal vragen.
21:06
Wanneer er een potentiële koper voor Dunder Mifflin komt opdagen, halen Michael, Dwight, Andy en Pam alles uit de kast om indruk te maken op hem. Michael haalt herinneringen op aan alle geweldige momenten die de collega's samen hebben meegemaakt.
21:05
Michael is woest wanneer Jim besluit dat Phyllis kerstman mag spelen op het kerstfeestje. Jim en Dwight proberen iedereen in de kerstsfeer te krijgen, ondanks de onzekerheid over Dunder Mifflin. Ondertussen heeft Oscar een geheime crush.
21:07
Michael moet op de blaren zitten wanneer blijkt dat hij een belofte die hij tien jaar geleden deed aan een groep kinderen, niet kan nakomen. Ondertussen hoopt Jim de collega's te motiveren met een verkiezing voor Werknemer van de maand.
21:06
Michael is door het dolle heen, want David Wallace wil hem eren op de aandeelhoudersvergadering van Dunder Mifflin in New York. Hij nodigt Andy, Dwight en Oscar uit om met hem mee te gaan. Ondertussen slaagt Jim er maar niet in om Ryan aan het werk te krijgen.
21:06
Michaels wereld wordt op z'n kop gezet door verontrustende roddels over Dunder Mifflin. Hij zet het hele kantoor op stelten en mensen beginnen zich af te vragen of hij gek is geworden. Andy beseft dat zijn pogingen om Erin te versieren worden gedwarsboomd door zijn eigen onhandigheid.
21:08
Jim en Pam hebben geen uitvluchten meer om niet te moeten uitgaan met Michael en Helene. Ondertussen gedraagt Dwight zich verdacht vriendelijk.
21:02
Het is Halloween en de collega's knutselen een spookhuis in elkaar voor de kinderen in de buurt. Tijdens een belangrijke vergadering belandt Michael in een koivijver. Ondertussen proberen Pam en Andy op een nogal bedenkelijke manier de verkoopcijfers de hoogte in te jagen.
21:08
Jim en Pam zijn na hun huwelijksreis in shock wanneer ze te weten komen met wie Michael aan het daten is. Dwight excuseert zich bij Jim voor zijn jarenlange pesterijen, maar op een wel heel bizarre manier.
Archief