The Resort

Laatste aflevering
The Resort

Nadat ze de doorgang in de jungle vinden, krijgt de groep antwoorden over wat er indertijd met Sam en Violet is gebeurd.

The Resort gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Emma, Noah, Baltasar en Luna volgen een spoor in de jungle van Yucatan, hopend dat ze de doorgang vinden die Sam en Violet zochten.
Nadat ze Violets oude telefoon terugvinden, waarop een video van Alex staat, schakelen Emma, Noah en Violet de hulp in van een doorgewinterde schrijver.
Na een schokkende ontdekking slaan Emma en Noah de handen in elkaar met Baltasar om de verdwijning van Sam en Violet op te klaren.
Emma en Noah komen meer te weten over wat er gebeurd is in de Oceana Vista na een ontmoeting met Baltasar Frias.
Emma en Noah trekken naar de overblijfselen van de Oceana Vista, waar ze nieuwe geheimen ontdekken. In het verleden gaat het er vurig aan toe tussen Violet en Sam.
Emma en Noah vragen zich af wat er is gebeurd met Sam en Violet. Wanneer ze hun oude berichtjes lezen, worden ze naar een verdachte geleid: een van de machtigste families uit de regio.
Een koppel trekt naar Yucatan in een laatste poging om hun huwelijk te redden. Ze raken er betrokken bij een 15 jaar oud mysterie waarbij 2 mensen zijn verdwenen, iemand werd vermoord en zelfs een orkaan bij betrokken was.
Noah en Emma zijn op vakantie in Mexico voor hun 10-jarig jubileum. Hun vakantie neemt een vreemde wending wanneer Emma een oude telefoon teugvindt in de jungle.
Archief