The Rookie

The Rookie gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
40:47
The Rookie
Verlopen

Nadat een van hen is neergeschoten, krijgt het team te maken met een reeks gevaarlijke voorvallen. Ze realiseren zich dat hun divisie wel eens het doelwit zou kunnen zijn van een groep gemaskerde aanvallers.

Seizoen 5
40:53
Verlopen
Agent Lucy Chen gaat undercover om te infiltreren in een illegale vuurwapenhandel. Rechercheur Harper en agent John Nolan werken samen om een mysterie op te lossen over afgehakte ledematen die in de stad zijn gevonden.
41:08
Verlopen
De ex-vrouw van agent Tim Bradford keert terug en vraagt het team haar te helpen iemand uit haar undercoververleden te redden. De terugkeer van Isabel zorgt voor extra spanning in de relatie van Lucy en Tim terwijl ze helpen bij de zoektocht.
41:06
Verlopen
Het onderzoek naar een patroon van ontvoeringen leidt tot een beangstigende ontdekking voor een van de teamleden. De relatie van Lucy en Tim wordt op de proef gesteld als hun zware werk zijn tol begint te eisen.
40:16
Verlopen
Als Dim wordt vermist, gaan agent Chen en sergeant Bradford samen met de CIA onmiddellijk naar hem op zoek. Maar om enige hoop op een succesvolle afloop te hebben, is de hulp van Juicy nodig.
41:09
Verlopen
Nu Elijah en Abril bondgenoten zijn geworden, moet het team vertrouwen op Monica, Elijah's advocaat, om hun plannen bloot te leggen. Agenten Nolan en Juarez heropenen de zaak van haar zus en ontdekken een fout die hen op een nieuw spoor brengt.
40:10
Verlopen
Het team moet voorkomen dat een militie een vrachtwagen met explosieven tot ontploffing brengt. Nolan, Thorson, Juarez en Harper zoeken naar drie mannen die mogelijk zijn blootgesteld aan ebola.
41:04
Verlopen
Lopez zet alles op het spel om Elijah Stone te helpen een bendeleider uit te schakelen in ruil voor haar veiligheid. Nolan en Bailey moeten afrekenen met de geheimen en duistere zaken die zijn overleden moeder heeft achtergelaten.
40:38
Verlopen
Een incident dat het leven van John Nolan veranderde, inspireert hem om zijn droom na te jagen om politieagent te worden in Los Angeles. Hij is de oudste rekruut, wat zorgt voor sceptische reacties van zijn nieuwe collega's.
41:05
Verlopen
Te midden van een hittegolf en een stroomstoring volgen agenten John Nolan en Aaron steeds grotere aanwijzingen, nadat ze verstopte criminelen op het bureau hebben gevonden. Tijdens haar dienst doet agent Chen een alarmerende ontdekking.
41:10
Verlopen
Agent John Nolan en Celina moeten de wacht houden in een ziekenhuis waar een gevaarlijke gevangene wordt geopereerd. Aaron vraagt Lopez en Harper om hem te helpen bij het onderzoeken van een reeks inbraken. Lopez krijgt onverwacht nieuws.
40:33
Verlopen
Het team komt midden in een gevaarlijke drugsoorlog tussen twee bendes terecht als ze op zoek gaan naar een vermiste jongen. Ondertussen onderzoekt Lucy een zaak over huiselijk geweld.
40:58
Verlopen
Rechercheur Nyla Harper en James raken betrokken bij een bankoverval, waardoor het hele team een klopjacht start door de stad. Tim en Lucy hebben eindelijk hun eerste date, maar er doen zich een paar probleempjes voor.
40:56
Verlopen
Agent John Nolan en het team onderzoeken de onverwachte dood van een verdachte in hechtenis. Sergeant Grey en zijn vrouw Luna gaan naar New York om hun dochter Dominique te bezoeken, maar ontdekken dat ze nooit thuis is gekomen van de avond ervoor.
40:20
Verlopen
Een vrouw die betrapt wordt op te hard rijden draagt een elektronische halsband met daarin een explosief op een timer. Het is een van drie dergelijke halsbanden. John Nolan en Celina Juarez zijn in een race tegen de klok om een ramp te stoppen.
40:58
Verlopen
John Nolan en Celina zijn getuige van een schietpartij, maar ontdekken dat het slachtoffer al eerder is overleden. Ze besluiten het verder te onderzoeken. Nolan probeert Bailey gerust te stellen. Lopez en Harper onderzoeken de moord op een winkelier.
41:04
Verlopen
Agent John Nolan en Celina onderzoeken een geldstorting in verband met een oude zaak van de narcoticabrigade. Wesley maakt zich steeds meer zorgen over zijn verklaring en schrikt als hij ziet dat Elijahs advocaat een bekend gezicht heeft.
40:56
Verlopen
Na een ernstig auto-ongeluk gaan John en Celina op zoek naar een voortvluchtige. Lucy staat Tim bij met raad en daad wanneer hij last heeft van een oude blessure.
40:59
Verlopen
Rosalind zint op wraak terwijl Baileys leven op het spel staat. Terwijl de klok tikt, bundelen de LAPD en de FBI hun krachten. Nolan wordt gedwongen een dodelijke beslissing te nemen na een schokkend ultimatum.
41:03
Verlopen
John Nolan krijgt zijn eerste rookie toegewezen: agent Celina Juarez. Haar onconventionele benadering van politiewerk stelt hem voor een unieke uitdaging.
Archief