Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Selection USA

The Selection USA herbekijken

Seizoen 1
39:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - March of Tears

3,0 31 x
De overgebleven kandidaten moeten een veldoefening uitvoeren, in het leger algemeen bekend als een FTX. Alles wat ze tot nu toe geleerd hebben, moet toegepast worden om te slagen voor de oefening. Ze staan voor de moeilijkste uitdaging van hun leven, en enkel diegenen die volhouden, geraken door de selectie.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Humility

4,0 13 x
Instructeur Care neemt de overgebleven kandidaten mee naar de oefening 'integrity stations'. Wanneer één kandidaat er niet in slaagt, moet hij beslissen of hij het individu naar huis stuurt of niet.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Seed of Doubt

3,0 16 x
De overgebleven kandidaten worden op een tocht van 13 km gestuurd. Ze dragen een rugzak van 22 kg en moeten binnen de tijdslimiet blijven. De slechte prestatie van één van hen trekt de aandacht, een andere kandidaat bereikt mentaal een breekpunt.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Pass, Quit or Drown

3,0 21 x
Instructeur Bowen neemt de groep mee naar een les in man-tegen-mangevechten, voordat alle kandidaten tegenover elkaar komen te staan. De groep wordt dan naar een zwembad geleid waar de Navy SEALs de overgebleven kandidaten hun meest gevaarlijke uitdaging tot nu toe geven: drownproofing.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Weeding Out the Weak

3,0 1 x
De kandidaten krijgen de opdracht om zich te verstoppen. Ze moeten zich voldoende camoufleren zodat ze niet opgemerkt worden door de instructeurs. Wanneer ze echter gespot worden, zullen ze mentaal zeer zwaar op de proef gesteld worden.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Man in the Arena

4,0 21 x
De vijftien overgebleven kandidaten hebben de opdracht om een zogezegde verdronken piloot te redden. Wie kan er goed in team werken en beschikt over de nodige leiderskwaliteiten? Het team probeert instructeur Haggerty bij te blijven terwijl hij hen voor een onmogelijke, fysieke proef stelt.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Hell and High Water

3,0 12 x
Na ongeveer twee uur slaap worden de deelnemers opnieuw afgemat. Ze worden tot het uiterste gedreven bij een training in de Stille Oceaan. Hier maken ze kennis met onder andere extreem koude temperaturen.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Dip in the Fire

4,0 37 x
Dertig burgers nemen deel aan 'The Selection', waarbij ze de meest intensieve, fysieke en mentale uitdaging van hun leven aangaan. Fysieke trainingen, ondervragingen en een eerste kennismaking met traangas dienen als voorproefje. Velen zullen opgeven vooraleer dag één voorbij is.
Archief