The Strain

2018
40:00

Aflevering 6

4,0 7 x
Fet slaat toe in het hart van het strigoi-leger terwijl Justine een riskante missie begint om de strigoi definitief uit Manhattan te drijven. Gus en Angel vechten voor hun leven en vrijheid, maar worden geconfronteerd met een moreel dilemma.
39:00

Aflevering 5

4,0 3 x
Nieuwe informatie van het Lumen dwingt Setrakian om hulp te zoeken bij zijn levenslange vijand, Eldritch Palmer. Ephs nieuwe experimenten om Strigoi-communicatie te begrijpen, brengen hem op het randje van de waanzin. Fet is op missie om strigoi-bewegingen te ontdekken in New York City.
40:00

Aflevering 4

4,0 5 x
Dingen zijn veranderd. De infectie evolueert naar een nieuwe fase. Fet wil het vieren, maar Setrakian en Eph zijn bezorgd dat er nog heel wat gedaan moet worden. Justine gooit een nieuw leger in de strijd.
39:00

Aflevering 3

3,0 7 x
De Occido Lumen is verdwenen. Gus en Angel verbergen een geheime gast om een arrestatie te vermijden en Quinlan's dorst naar wraak wordt onthuld.
42:00

Aflevering 2

4,0 13 x
Het aanbod van de Meester om Zack terug te sturen kwelt Eph. Dutch herenigt zich met oude vrienden. Ze weet alleen niet bij wie ze veiliger is: bij hen of bij Fet, Eph en Setrakian.
39:00

Aflevering 1

3,0 45 x
De strigoi veranderen New York in een slagveld. De overlevenden en het leger moeten samen de strijd aangaan.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.