Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Strain

2018

Aflevering 10

3,5 136 x
De mensheid balanceert op de rand van de vernietiging. De Master openbaart zichzelf en begint het einde van de slag waarin maar één winnaar kan zijn. Eph, Fet, Setrakian en Dutch moeten hun persoonlijke intriges zien te overwinnen om de Master uit te schakelen.

Aflevering 9

3,0 47 x
NYC valt. Eph en Dutch proberen zo snel mogelijk hun apparaat te voltooien om de Master te stoppen. Justine, Gus en Angel vechten in een laatste poging om het vespreide virus tegen te houden. Palmer haalt wraak uit fouten uit het verleden, maar heeft mogelijk een grens overschreden.

Aflevering 8

3,0 36 x
De stem van de Master lijkt krachtiger en dodelijker te zijn dan Eph of Dutch verwacht hadden. Fet en Setrakian sporen de lading van het Egyptische schip op. Quinlan sluit een deal met de Ancients, maar een verraderlijke gebeurtenis op het laatste moment heeft dodelijke gevolgen.

Aflevering 7

4,0 40 x
Setrakian biedt hoop in een nieuw plan om de Master in de val te lokken, terwijl Eph en Dutch zijn stem opsporen. Palmer bevindt zich dicht bij de dood. Fet lijdt een persoonlijk verliest en onthult een lang verborgen familiegeheim.

Aflevering 6

4,0 48 x
Fet slaat toe in het hart van het strigoi-leger terwijl Justine een riskante missie begint om de strigoi definitief uit Manhattan te drijven. Gus en Angel vechten voor hun leven en vrijheid, maar worden geconfronteerd met een moreel dilemma.

Aflevering 5

4,0 36 x
Nieuwe informatie van het Lumen dwingt Setrakian om hulp te zoeken bij zijn levenslange vijand, Eldritch Palmer. Ephs nieuwe experimenten om Strigoi-communicatie te begrijpen, brengen hem op het randje van de waanzin. Fet is op missie om strigoi-bewegingen te ontdekken in New York City.

Aflevering 4

4,0 40 x
Dingen zijn veranderd. De infectie evolueert naar een nieuwe fase. Fet wil het vieren, maar Setrakian en Eph zijn bezorgd dat er nog heel wat gedaan moet worden. Justine gooit een nieuw leger in de strijd.

Aflevering 3

3,0 37 x
De Occido Lumen is verdwenen. Gus en Angel verbergen een geheime gast om een arrestatie te vermijden en Quinlan's dorst naar wraak wordt onthuld.

Aflevering 2

4,0 76 x
Het aanbod van de Meester om Zack terug te sturen kwelt Eph. Dutch herenigt zich met oude vrienden. Ze weet alleen niet bij wie ze veiliger is: bij hen of bij Fet, Eph en Setrakian.

Aflevering 1

3,5 296 x
De strigoi veranderen New York in een slagveld. De overlevenden en het leger moeten samen de strijd aangaan.
Archief