The Swarm

Laatste aflevering
45:24
The Swarm

Wagner's geloof over de Yrr verdeelt de wetenschappers. Terwijl Roche blijft zoeken naar een tegengif, moet het team beslissen of ze het gif buiten het lab laten ontsnappen.

The Swarm gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
45:43
Johanson en zijn team zetten koers naar de Noordelijke IJszee. Terwijl Mifune de wetenschappers informeert over de verslechterende situatie aan land, helpen Anawak en Samantha Crowe het team om voor het eerst contact te maken.
45:44
Terwijl de wereld rouwt om de vernietiging door de ijswormen, leidt Johanson een team van internationale wetenschappers om hun schijnbaar onmogelijke theorie te presenteren aan de wereldleiders.
44:48
Johanson is gefascineerd door Wagners theorie achter de mysterieuze licht- en geluidsfenomenen, maar als hij haar op de Shetlandeilanden bezoekt, begeeft de Noorse continentale helling het.
42:53
Cécile Roche informeert een commissie over de dramatische situatie aan de Franse Atlantische kust. Sigur Johanson en Tina Lund keren terug aan boord van de "Thorvaldson", die in extreme nood verkeert tijdens een booroperatie.
46:19
Roche maakt zich steeds meer zorgen omdat hij een dodelijke nieuwe bacteriestam heeft ontdekt die zich over de regio verspreidt. Wagner en Lehmann nemen een mysterieus fenomeen waar terwijl ze het scheepswrak Juno onderzoeken.
45:22
In Frankrijk onderzoekt Dr. Roche de dood van een chef-kok na een mogelijke uitbraak van voedselvergiftiging. In Noorwegen ontdekt de Zweedse wetenschapper Dr. Johanson een nieuwe soort agressieve ijswormen op de zeebodem.
44:37
Onderzoeker Charlie Wagner ontdekt een fenomeen op een Shetland buitenpost dat professor Lehmann intrigeert. Ondertussen baart abnormaal gedrag van walvissen voor de kust van Vancouver Island cetoloog Leon Anawak zorgen.
Archief