The Voice Kids

Laatste aflevering
1:34:00
The Voice Kids

Wie mag er mee naar de finale van 'The Voice Kids'? Deze cruciale vraag staat vandaag centraal tijdens een zenuwslopende, spannende halve finale. Coaches Laura Tesoro, Pommelien Thijs, Coely en Metejoor hebben elk nog vier getalenteerde kandidaten in de running voor de winst. Ti...

The Voice Kids gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
1:36:00
Het is tijd voor de derde en laatste knock-outronde. Welke jonge talenten kunnen de jury het meest bekoren en veroveren een ticket voor de halve finale?
1:30:00
Het is tijd voor de tweede van drie Knock Out-rondes. Welke jonge talenten kunnen de jury het meest bekoren en veroveren een plaatsje in de halve finale?
1:28:00
Voor het eerst staan de kandidaten van elk team tegenover elkaar. Laura brengt gouden stemmen Ines (14), Fé (12) en het duo Nina (10) & Fien (11) samen voor haar eerste Knockout. Coely brengt toppers Sam (14), Josefien (14) en Miriam (12). Wie van hen verovert een plaatsje in de halve finale?
1:23:00
De teams van Laura Tesoro, Pommelien Thijs, Metejoor en Coely raken langzaam vol. Met slechts een paar plekken over moeten de coaches nog strenger en aandachtiger zijn in hun keuzes. Hoewel de lat erg hoog ligt, worden de verwachtingen van de coaches meermaals ingevuld. Want ook tijdens de laatste Blind Audition staat er w...
1:30:00
Vandaag staan de vierde Blind Auditions op het programma. Terwijl de andere coaches hun superblock al hebben ingezet, houdt coach Coely die troef nog even achter de hand. De concurrentie tussen de coaches stijgt, en ook het stressniveau van de jonge talenten neemt flink toe.
1:35:00
Een nieuwe lading jong zangtalent betreedt het podium. Ze worden beoordeeld door coaches Pommelien Thijs, Metejoor, Coely en Laura Tesoro, die elkaar de loef proberen af te steken en de grootste talenten in hun team proberen te krijgen.
1:32:00
Vandaag passeert weer een hele lading jong zangtalent. Ze worden beoordeeld door Pommelien Thijs, Metejoor, Coely en Laura Tesoro die elkaar de loef proberen af te steken en de beste talenten in hun team willen verzamelen.
1:33:00
Aaron Blommaert en Nora Gharib presenteren dit gloednieuwe seizoen waarin opnieuw op zoek wordt gegaan naar jong zangtalent. Het team coaches bestaat deze jaargang uit Coely, Pommelien Thijs, Metejoor en Laura Tesoro.
1:35:00
Wordt het Jinthe of Marie-Émilie uit team Metejoor? Anne of Sien uit team K3? JAP of Gloria uit team Laura? Of Karista of Lina uit team Duncan? Wie wint deze jaargang van 'The Voice Kids' en gaat naar huis met een studiebeurs van 10.000 euro en de kans om een eigen single op te nemen?
1:40:00
De laatste tickets richting halve finale worden uitgedeeld in deze derde en laatste Knockouts. Team Duncan zorgt meteen voor een opener en verrassing van formaat. Ook team Metejoor is iets speciaals van plan voor hun laatste Knockout.
1:49:00
Marie-Émilie, Lena, Lina, Lars en Zita konden hun coach het meest bekoren en mogen zich de eerste halve finalisten noemen. Vandaag ontpopt de tweede lading kids zich tot ware artiesten op het podium tijdens de tweede knockouts.
1:35:00
Na vijf weken Blind Auditions hebben coaches Laura Tesoro, Duncan Laurence, K3 en Metejoor elk een team vol aanstormend zangtalent samengesteld. Van dat groepje mag iedere coach slechts vier kandidaten meenemen naar de halve finale. Vandaag starten de Knockout en het belooft een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijk...
1:24:00
Nog één week en de Battles gaan van start. Maar eerst moeten de teams van coaches Duncan Laurence, Laura Tesoro, K3 en Metejoor vervolledigd worden. In deze vijfde Blind Audition wagen de laatste talenten hun kans en wordt de concurrentie tussen de coaches opgedreven.
1:31:00
Coaches Laura Tesoro, Duncan Laurence, Metejoor en K3 gaan in deze vierde Blind Auditions opnieuw op zoek naar jong, uniek zangtalent in Vlaanderen. An Lemmens begeleidt samen met sidekick Maksim Stojanac de kids doorheen het parcours.
1:32:00
Deze derde ronde van de Blind Auditions belooft spannend te worden. De 14-jarige Sien uit Geel blaast iedereen weg met het nummer 'Beggin' van Måneskin en krijgt alle coaches aan het dansen. De 14-jarige Lize uit Antwerpen is dan weer grote fan van de serie 'Lisa'. Ze wordt door Maksim Stojanac met een smoesje naar de set ...
1:30:00
Coaches Laura Tesoro, Sean Dhondt, Gers Pardoel en Marthe, Klaasje en Hanne van K3 gaan op zoek naar jong, uniek zangtalent in Vlaanderen. An Lemmens begeleidt de kids doorheen het parcours.
1:30:00
Coaches Laura Tesoro, Sean Dhondt, Gers Pardoel en Marthe, Klaasje en Hanne van K3 gaan op zoek naar jong, uniek zangtalent in Vlaanderen. An Lemmens begeleidt de kids doorheen het parcours.
Archief