Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Voice van Vlaanderen

Seizoen 1
1:40:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Liveshow 4 - Finale

4,7 4 x
De finalisten zetten voor de laatste keer alles op alles om hun ultieme droom waar te maken. Als opener van formaat betreden ze voor het eerst samen het podium met 'Someone to You' van Banners. Wie van hen wordt dé 'Voice van Vlaanderen 2021?' Met gastoptredens van Marco Borsato en Metejoor & Babet.
1:45:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Liveshow 3

3,0 0 x
De ontknoping nadert. Vorige week wisten Joke, Edison, Grace, Nanou, Robin, Simon en Ilias al een plek te verzilveren in de halve finale. Coaches Tourist, Laura en Niels hebben elk nog één kandidaat in de running om 'The Voice van Vlaanderen' te winnen, 'anciens' Koen en Natalia nemen het voortouw met twee kandidaten in hu...
1:48:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Liveshow 2

3,0 0 x
Het is tijd voor de tweede liveshow. Wie van de resterende kandidaten stoot door naar de volgende lives en wie moet het podium vandaag verlaten?
1:48:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Liveshow 1

4,7 0 x
Het is tijd voor de eerste liveshow en voor het eerst neemt ook vijfde coach Laura Tesoro plaats in de rode draaistoelen. Haar kandidaten mogen deze show op gang trekken, gevolgd door team Niels, team Tourist, team Natalia en Team Koen. Met één nummer moet elke kandidaat zowel zijn coach als de kijkers thuis weten te overt...
1:30:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - The Battles 2

3,0 0 x
Welke talenten van coaches Natalia, Tourist LeMC, Koen Wauters en Niels Destadsbader overleven deze tweede battles en mogen mee naar de liveshows, die volgende week starten?
1:30:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - The Battles 1

4,0 0 x
Naar huis of naar de lives, dat is de inzet waar elke kandidaat in deze eerste Battles voor strijdt. Aan hun coaches om te bepalen met welke drie topstemmen ze naar de liveshows trekken. Vanavond zijn de teams van Natalia en Koen Wauters aan zet.
1:30:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Knockouts 4

4,3 0 x
In deze laatste Knockouts wordt bepaald wie de laatste talenten zijn die doorstoten naar de Battles. Elke coach kiest vijf kandidaten uit zijn eigen team en kan nog één talent stelen uit een ander team. En van die laatste optie heeft enkel Koen Wauters nog steeds geen gebruik gemaakt.
1:30:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Knockouts 3

4,0 0 x
Het is tijd voor de derde knockouts. Coach Natalia daagt haar teamleden tijdens de repetities uit om meer uit hun schulp te kruipen. Haar kandidaten slagen daar blijkbaar net iets té goed in, want na de knockouts staat Natalia voor een hartverscheurende keuze: 'Dit is vocaal gezien een heel hoogstaand groepje!'
1:30:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Knockouts 2

4,0 0 x
Tweede Knockouts waarin de kandidaten het met een zelfgekozen nummer tegen elkaar opnemen in groepjes van drie. Na de drie optredens valt het verdict van hun coach, die slechts één ticket voor de Battles mag uitdelen. Door de 'non-stop steals' kunnen de andere coaches één talent stelen van hun collega's.
1:30:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Knockouts 1

3,0 0 x
Start van de Knockouts waarin de kandidaten het met een zelfgekozen nummer tegen elkaar opnemen in groepjes van drie. Na de drie optredens valt het verdict van hun coach, die slechts één ticket voor de Battles mag uitdelen. Door de 'non-stop steals' kunnen de andere coaches één talent stelen van hun collega's.
Archief