Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Voice van Vlaanderen

Seizoen 7
1:30:00

Seizoen 7, Aflevering 1 - Blind Auditions 1

4,4 0 x
Vertrouwde coaches Koen Wauters en Natalia krijgen versterking van vers jurybloed: Niels Destadsbader en Tourist LeMC. Samen gaan ze op zoek naar dé stem die Vlaanderen het meeste kippenvel bezorgt. Er wordt meteen heel wat afgelachen en nieuwkomers Tourist LeMC en Niels zorgen voor een verrassende dynamiek: zij jagen vaak...
1:30:00

Seizoen 7, Aflevering 2 - Blind Auditions 2

4,3 1 x
De eerste kandidaat trekt onmiddellijk de aandacht van de coaches. Hij verrast het viertal met een woeste cover van het metalnummer 'Paranoid' van Black Sabbath. En ook dit keer halen de coaches alle trucjes boven om de kandidaten te overtuigen om voor hun team te kiezen. Niels ontpopt zich tot 'West-Vlaams ambassadeur' en...
1:45:00

Seizoen 7, Aflevering 4 - Blind Auditions 4

3,0 1 x
De concurrentie tussen de coaches laait verder op en die is voelbaar wanneer een oude bekende van vorig seizoen uit team Koen voor de tweede keer haar kans waagt. Vooral Tourist LeMC probeert de andere coaches te saboteren om te draaien.
1:50:00

Seizoen 7, Aflevering 5 - Blind Auditions 5

3,0 0 x
Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC gaan in deze vijfde Blind Auditions verder op zoek naar dé stem die Vlaanderen het meeste kippenvel bezorgt.
1:50:00

Seizoen 7, Aflevering 6 - Blind Auditions 6

3,3 1 x
Er wordt weer heel wat muzikaal talent voorgeschoteld aan coaches Natalia, Niels, Tourist en Koen. De plaatsjes worden duur en de coaches steeds strenger. De ene coach speelt het tactischer, terwijl de andere de stressbestendigheid van de kandidaten test.
1:30:00

Seizoen 7, Aflevering 3 - Blind Auditions 3

3,0 1 x
De nummers van Billie Eilish vallen erg in de smaak. Zij is dit seizoen de meest gecoverde artiest van alle kandidaten die een Blind Audition komen doen. Sommige coverversies eren de stijl van het originele nummer, terwijl andere kandidaten er hun eigen ding mee hebben gedaan. Wie kan met zijn versie de coaches overtuigen?
1:45:00

Seizoen 7, Aflevering 10 - Knockouts 3

4,0 20 x
Het is tijd voor de derde knockouts. Coach Natalia daagt haar teamleden tijdens de repetities uit om meer uit hun schulp te kruipen. Haar kandidaten slagen daar blijkbaar net iets té goed in, want na de knockouts staat Natalia voor een hartverscheurende keuze: 'Dit is vocaal gezien een heel hoogstaand groepje!'
1:45:00

Seizoen 7, Aflevering 9 - Knockouts 2

4,0 33 x
Tweede Knockouts waarin de kandidaten het met een zelfgekozen nummer tegen elkaar opnemen in groepjes van drie. Na de drie optredens valt het verdict van hun coach, die slechts één ticket voor de Battles mag uitdelen. Door de 'non-stop steals' kunnen de andere coaches één talent stelen van hun collega's.
1:45:00

Seizoen 7, Aflevering 8 - Knockouts 1

3,0 39 x
Start van de Knockouts waarin de kandidaten het met een zelfgekozen nummer tegen elkaar opnemen in groepjes van drie. Na de drie optredens valt het verdict van hun coach, die slechts één ticket voor de Battles mag uitdelen. Door de 'non-stop steals' kunnen de andere coaches één talent stelen van hun collega's.
1:45:00

Seizoen 7, Aflevering 7 - Blind Auditions 7

4,0 32 x
Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC gaan in deze zevende Blind Auditions verder op zoek naar dé stem die Vlaanderen het meeste kippenvel bezorgt.
Archief