The Voice van Vlaanderen

Seizoen 1
1:01:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Blind Auditions 9

15 x
De coaches zitten opnieuw klaar om nieuwe zangtalenten te ontdekken. Ze gooien alles in de strijd om het beste team samen te stellen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Blind Auditions 8

18 x
Coaches Natalia, Jan, Koen en Mathieu Terryn ontmoeten in deze achtste auditie opnieuw heel wat muzikaal talent. Wie van de deelnemers slaagt erin om een of meerdere coaches genoeg muzikaal te prikkelen om zich om te draaien?
1:05:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Blind Auditions 7

22 x
Coaches Jan, Koen, Natalia en Mathieu zitten opnieuw klaar om nieuwe zangtalenten te ontdekken. Ze gooien alles in de strijd om het beste team samen te stellen.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Blind Auditions 6

13 x
Coaches Natalia, Koen, Jan en Mathieu krijgen in deze zesde Blind Auditions opnieuw heel wat muzikaal talent te horen. Wie scoort het best en krijgt een van de felbegeerde plekken in het team van een van de coaches?
1:17:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Blind Auditions 5

27 x
Vijfde Blind Auditions waarin Natalia, Koen, Jan en Mathieu opnieuw een heleboel muzikaal talent zien passeren. Wie van de deelnemers slaagt erin de coaches genoeg te overtuigen om hen in hun team op te nemen?
51:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Blind Auditions 4

25 x
Coaches Natalia, Jan, Koen en Mathieu zitten opnieuw klaar om nieuwe zangtalenten te ontdekken. Ze gooien ook nu weer alles in de strijd om het beste team samen te stellen.
1:16:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Blind Auditions 3

23 x
In deze derde Blind Auditions zitten de coaches opnieuw klaar om nieuwe zangtalenten te ontdekken. Ze gooien alles in de strijd om het beste team samen te stellen
48:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Blind Auditions 2

34 x
Tweede Blind Auditions waarin de coaches opnieuw klaar zitten om nieuwe zangtalenten te ontdekken. Koen, Natalia, Mathieu en Jan gooien alles in de strijd om het beste team samen te stellen en zo een gooi te doen naar de titel van 'The Voice van Vlaanderen'.
1:16:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Blind Auditions 1

51 x
Coaches Natalia, Mathieu Terryn, Jan Paternoster en Koen Wauters zijn terug van weggeweest. Ze gaan weer op zoek naar nieuw talent, net als vijfde coach Laura Tesoro. Dit seizoen kunnen ze gebruikmaken van de superblock en mogen ze onbeperkt op hun knop drukken. An Lemmens wordt dit jaar bijgestaan door de gloednieuwe host...
1:40:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Liveshow 4

161 x
De vijf finalisten - Yente, Johan, Louise, Evert en Wesley - zingen nog één keer de pannen van het dak in de hoop het publiek omver te blazen met hun talent en zo de overwinning in de wacht te slepen. Wie sluit het jaar af als de nieuwe 'Voice van Vlaanderen', steekt 25.000 euro op zak en mag een eigen single opnemen?
1:40:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Liveshow 3

90 x
In deze derde liveshow staan de zenuwen opnieuw strak gespannen. Johan, Rosann, Wesley, Néhémie, Evert, Yente en Louise staan in de halve finale. Daarin wordt de lat opnieuw een flink stuk hoger gelegd en moeten de kandidaten zich vastbijten in 2 verschillende nummers: één solo-optreden en één groepsduet met hun coach.
1:50:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Liveshow 2

101 x
Johan, Rosann, Néhémie, Tessa, Marilou, Wesley, Evert, Yente, Ruben en Louise wisten hun coach en de kijker het meest te overtuigen en verzekerden zich zo van een plek in liveshow 2. Vandaag wordt de spanning opnieuw de hoogte in gejaagd en zingen ze voor één van de zeven plekjes in de halve finale.. Wie is safe en wie val...
2:00:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Liveshow 1

176 x
De vijftien talenten van coaches Laura Tesoro, Mathieu Terryn, Jan Paternoster, Natalia en Koen Wauters staan te trappelen om de laatste fase van hun muzikale avontuur in te gaan. Met één nummer en enkel hun stem moeten ze dit keer niet alleen hun coach, maar ook de kijkers thuis overtuigen. Wie stoot door naar de volgende...
1:17:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - The Battles 2

44 x
De laatste twaalf kandidaten bewijzen vandaag in duo's wat ze waard zijn. Dan weten coaches Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster met welk team ze naar de liveshows gaan. Wie steekt als laatste een ticket op zak? En welke talenten pikt vijfde coach Laura Tesoro achter de schermen nog op uit de Battles?
1:24:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - The Battles 1

175 x
Tijdens deze eerste Battles is het erop of eronder voor de talenten. Wie wint, stoot door naar de liveshows. Het enige wat de afvallers kunnen doen is hopen dat vijfde coach Laura Tesoro nog ergens opduikt. Per team zullen slechts drie talenten doorstoten om in de liveshows te strijden om de titel van dé Voice van Vlaander...
1:30:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Knockouts 4

113 x
Het is tijd voor de laatste Knockouts. De lat wordt telkens een tikkeltje hoger gelegd want per team zullen er maar zes talenten doorgaan naar de Battles. Wie sleept er nog een ticket voor de Battles in de wacht? Wie moet de wedstrijd onverbiddelijk verlaten? En voor wie is het nagelbijten tot het bittere einde?
1:30:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Knockouts 3

61 x
Het is tijd voor de voorlaatste Knockouts. De lat wordt telkens een tikkeltje hoger gelegd want per team zullen er maar zes talenten doorgaan naar de Battles. Wie sleept er nog een ticket voor de Battles in de wacht? Wie moet de wedstrijd onverbiddelijk verlaten? En voor wie is het nagelbijten tot het bittere einde?
1:36:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Knockouts 2

111 x
Welke kandidaten stoten in deze tweede Knockouts-ronde door en voor wie eindigt het muzikale sprookje hier en nu?
1:41:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Knockouts 1

129 x
Start van de Knockouts waarin Gloria Monserez An Lemmens vervangt, die tijdens de opnames genoot van haar moederschapsverlof. Samen met Aaron Blommaert loodst Gloria de kandidaten doorheen dit spannende traject. Dit seizoen worden de Knockouts omgedoopt tot de 'Knockouts Redzone'. De talenten nemen het met een nieuw nummer...
Binnenkort terug te kijken
1:15:00

Seizoen 9, Aflevering 9

Verwacht op
Blind auditions 9 In "The Voice" bouwen bekende coaches aan een team vol zangtalent. Ze gooien alles in de strijd om de beste muzikale talenten van Vlaanderen...
Archief