Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Voice van Vlaanderen

Oktober 2021
1:30:00

7. Blind Auditions 7

4,3 0 x
Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC gaan in deze zevende Blind Auditions verder op zoek naar dé stem die Vlaanderen het meeste kippenvel bezorgt.
1:30:00

11. Knockouts 4

3,0 0 x
In deze laatste Knockouts wordt bepaald wie de laatste talenten zijn die doorstoten naar de Battles. Elke coach kiest vijf kandidaten uit zijn eigen team en kan nog één talent stelen uit een ander team. En van die laatste optie heeft enkel Koen Wauters nog steeds geen gebruik gemaakt.
1:30:00

4. Blind Auditions 4

3,0 1 x
De concurrentie tussen de coaches laait verder op en die is voelbaar wanneer een oude bekende van vorig seizoen uit team Koen voor de tweede keer haar kans waagt. Vooral Tourist LeMC probeert de andere coaches te saboteren om te draaien.
1:30:00

5. Blind Auditions 5

3,0 0 x
Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC gaan in deze vijfde Blind Auditions verder op zoek naar dé stem die Vlaanderen het meeste kippenvel bezorgt.
1:30:00

6. Blind Auditions 6

3,8 1 x
Er wordt weer heel wat muzikaal talent voorgeschoteld aan coaches Natalia, Niels, Tourist en Koen. De plaatsjes worden duur en de coaches steeds strenger. De ene coach speelt het tactischer, terwijl de andere de stressbestendigheid van de kandidaten test.
1:30:00

1. Blind Auditions 1

4,4 0 x
Vertrouwde coaches Koen Wauters en Natalia krijgen versterking van vers jurybloed: Niels Destadsbader en Tourist LeMC. Samen gaan ze op zoek naar dé stem die Vlaanderen het meeste kippenvel bezorgt. Er wordt meteen heel wat afgelachen en nieuwkomers Tourist LeMC en Niels zorgen voor een verrassende dynamiek: zij jagen vaak...
1:30:00

2. Blind Auditions 2

4,5 0 x
De eerste kandidaat trekt onmiddellijk de aandacht van de coaches. Hij verrast het viertal met een woeste cover van het metalnummer 'Paranoid' van Black Sabbath. En ook dit keer halen de coaches alle trucjes boven om de kandidaten te overtuigen om voor hun team te kiezen. Niels ontpopt zich tot 'West-Vlaams ambassadeur' en...
1:30:00

12. The Battles 1

4,0 1 x
Naar huis of naar de lives, dat is de inzet waar elke kandidaat in deze eerste Battles voor strijdt. Aan hun coaches om te bepalen met welke drie topstemmen ze naar de liveshows trekken. Vanavond zijn de teams van Natalia en Koen Wauters aan zet.
1:30:00

13. The Battles 2

3,0 0 x
Welke talenten van coaches Natalia, Tourist LeMC, Koen Wauters en Niels Destadsbader overleven deze tweede battles en mogen mee naar de liveshows, die volgende week starten?
1:30:00

3. Blind Auditions 3

3,0 1 x
De nummers van Billie Eilish vallen erg in de smaak. Zij is dit seizoen de meest gecoverde artiest van alle kandidaten die een Blind Audition komen doen. Sommige coverversies eren de stijl van het originele nummer, terwijl andere kandidaten er hun eigen ding mee hebben gedaan. Wie kan met zijn versie de coaches overtuigen?
Archief