Thuis

Laatste aflevering
25:07
Thuis

De moeder van Therese laat van zich horen. Nancy en Femke zijn aangedaan door Eddy zijn verhaal. Femke heeft een fout gemaakt. Sam is wanhopig, alles lijkt plots mis te lopen in haar leven. Lowie stort volledig in.

Thuis herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 27
24:15
Angèle en Eddy stellen zich vragen bij het gedrag van Sam. Kan Judith Peter hulp bieden? Frank zet Silke op haar plaats. Tom profiteert van Karin haar geheimzinnige houding. Hannah krijgt een cadeautje van Sam.
Seizoen 30
26:23
Christine moet serieus bekomen van het oudercomité. Tamara beleeft emotionele momenten. Tom voelt zich eenzaam. Therese heeft een zware dag op school. Eddy maakt een keuze, die hij zich onmiddellijk beklaagt.
Seizoen 27
23:15
Karin blijft niet bij de pakken zitten. De frustratie groeit bij Tim en Dieter. Zal het geluk eindelijk eens aan de kant van Sam staan? Thilly legt Harry op de rooster, maar of hij haar de waarheid zal vertellen, is nog maar de vraag.
Seizoen 30
25:14
Vince beleeft een gezellige namiddag met Febe. Eddy en Frank hebben een goed gesprek. Therese blijkt een uitstekende leerling te zijn. De jongeren genieten van een spelletjesavond. Tijdens het oudercomité moet Tim bemiddelen.
Seizoen 27
24:45
Angèle wordt een beetje te loslippig en dat kan zware gevolgen hebben. Harry gaat de confrontatie aan met Chris. Marianne is allesbehalve gelukkig. Peter onderneemt actie. Dieter krijgt een verontrustend bericht binnen.
Seizoen 30
25:02
De zenuwen spelen Therese parten. Cédric verwent Emma. En ook Karin wacht een aangename verrassing. De spanning loopt hoog op tussen Sam en Tim. Tamara is enthousiast, in tegenstelling tot Lowie.
Seizoen 27
24:46
Angèle wil Rosa helpen. Sam krijgt alweer een dreun te verwerken, maar heeft zelf ook boter op het hoofd. Frank is gelukkig met zijn Simonne. Tom neemt een duidelijk standpunt in. Bob vindt troost in het gekibbel van Lowie en Viv.
Seizoen 30
25:30
Tim wijst Sam terecht, maar dit werkt averechts bij haar. Ze blijft onthutst achter. Eddy is helemaal van slag en maakt zich zorgen. Rosa experimenteert erop los, Frank maakt ze hiermee minder enthousiast. Er komt een nieuwe kans op Therese haar pad. Lowie verwerkt een teleurstelling.
Seizoen 27
23:04
Tom probeert oplossingen te vinden voor de problemen die zich stellen. Tamara en Bob hebben iets om naar uit te kijken. Angèle kan het niet laten om zich te moeien met andermans zaken. Silke bijt in het zand. Thilly verneemt een triestige mededeling.
Seizoen 30
24:59
Polly zou vandaag één jaar geworden zijn, het is een moeilijke dag voor Lowie. Nancy is bezorgd. Therese doet een ontdekking en wil meteen in actie schieten. Cédric steunt Emma. Tim zoekt Sam op tijdens haar nieuwe hobby en dat laat enorme sporen na bij hem. Judith voelt zich enorm schuldig.
Seizoen 27
24:48
Sam helpt Tim en Dieter in hun onderzoek, maar de persoonlijke gevoelens van Dieter krijgen de bovenhand. Tom stelt Marianne voor een harde keuze. Er moet Peter iets van het hart. Waldek en Rosa vernemen eindelijk nog eens goed nieuws.
Seizoen 30
25:44
Vince is niet op zijn gemak de laatste tijd. Ook Viv loopt erg bezorgd rond. Dieter en Tim hebben verschillende theorieën in hun onderzoek. Dries krijgt goed en slecht nieuws. Bij Lowie spelen gemengde gevoelens op. Adil vindt steun bij Waldek. Therese krijgt politie over de vloer.Zit je met vragen na het zien van deze afl...
25:20
Robin vindt tijd om bij te praten. Silke is bezorgd. Er is alweer een nieuwe aanwijzing in de zaak van Tim en Dieter na een ondervraging. Femke doet een serieuze toegift richting Eddy. Een bezorgde Silke probeert toenadering te zoeken tot Lowie. Adil doet een pijnlijke ontdekking.
Seizoen 27
24:51
Tim en Dieter hebben hun handen vol en ook voor Judith lijkt er geen einde aan het werk te komen. Ilias wordt door Sam naar huis gestuurd, maar geraakt er niet. De sfeer slaat bij iedereen bruusk om wanneer ze het nieuws van de gebeurtenissen van oudjaar vernemen.
Seizoen 30
25:20
Lowie is druk bezig. Binnen het lopende onderzoek van de politie komt er bij Tim en Dieter een eerste aanknopingspunt binnen. Viv neemt iemand nieuw aan bij VITA. Thilly draait pittige shiften in Bar Madam. Femke probeert Nancy en Eddy tot rede te brengen.Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal ...
Seizoen 27
25:21
Tamara en Bob willen genieten van oudjaar. Peter ontvangt een leuke verrassing. Silke loopt Bar Madam binnen en staat oog in oog met Ilias. Dries wil Judith een onvergetelijke avond bezorgen. Voor één iemand eindigt het jaar 2021 wel heel slecht.Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan je ter...
Seizoen 30
24:12
Sunny heeft een vraag voor Therese. Sunny merkt dat Vince een mindere dag op het werk heeft. Sam en Tim belanden in een onenigheid. Nancy voelt zich niet goed en ontvangt daar bovenop nog eens slecht nieuws.Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan je terecht voor een anoniem gesprek op het te...
Seizoen 27
24:52
Marianne staat op haar strepen tegenover Tom. Frank doet Ilias enkele suggesties om zijn opdracht alsnog te doen slagen. Thilly kan het niet laten om haar zus jaloers te maken. Eddy laat zijn peperkoeken hartje zien. Tim denkt een oplossing te hebben gevonden voor zijn probleem.
Seizoen 30
29:04
Judith wacht een zware taak. Christine wordt eerst door Thilly met de voetjes op de grond gezet, om daarna met een aangename verrassing geconfronteerd te worden. Emma neemt Cédric in vertrouwen. Tamara krijgt opnieuw een anoniem telefoontje.Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan je terecht ...

Thuis: de meest populaire soap van Vlaanderen

Al vanaf 1995 wordt de Vlaamse soap Thuis elke werkdag uitgezonden op televisiezender Eén. Na een aantal jaar groeide de serie uit tot een van de best bekeken televisieseries van Vlaanderen. Het is na Familie de langst draaiende soap in het land. De afleveringen trekken gemiddeld een miljoen kijkers. De serie ging van start op de toenmalige televisiezender TV1. Een aantal van de oorspronkelijke acteurs zijn Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Ann De Decker (Monika Van Lierde), Marianne Bastiaens (Leah Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx). Op 27 mei 2011 werd de 3000e aflevering uitgezonden.

Thuis draait om de relaties tussen een aantal families, waaronder de familie Bomans, Bastiaens en Verbeeck. Zo bestaat de familie Bomans bijvoorbeeld uit Frank, Simonne, Yvette, Angèle, Luc en Kaat. We volgen de familieleden tijdens hun relaties, ruzies en intriges. Andere families in de soap zijn onder meer de familie De Grote, Van Capelle, Cremers, Van Santen en Hoefkens. Een aantal bekende personages zijn Luc Bomans (Mark Willems), Angèle Backx (Lut Hannes), Karin Baert (Kadèr Gürbüz), Waldek Kozinsky (Bart Van Avermaet), Femke De Grote (Vanya Wellens), Nancy De Grote (Ann Pira), Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert), Renzo Fierens (Frank Van Erum), Julia Van Capelle (Myriam Bronzwaar) en Peter Vlerick (Geert Hunaerts).

Een verhaallijn in Thuis draait om het liefdesleven van Ann, die lang weinig geluk in de liefde kon vinden. In ieder geval totdat ze Mayra leerde kennen. Ook de vete tussen Marianne en Rosa staat centraal in de soap. Deze is ontstaan doordat Rosa een verhouding had met Walter, de echtgenoot van Marianne. Verder is te zien hoe Peggy op zoek gaat naar haar echte vader, en hoe Frank, Jenny en Bianca een moord verdoezelen. Een andere verhaallijn is die van de jeugdbende waar Kristof bij betrokken raakt, waardoor hij weer contact krijgt met zijn moeder Linda. Ten slotte maken ook Frank en Simonne het nodige mee: van verhoudingen tot gevangenisstraffen en coma’s.

De binnenopnames van Thuis vinden plaats in studio Manhattan in Wilsele en de buitenopnames op verschillende locaties in Vlaams-Brabant (onder andere in Ternat, Asse, Dilbeek) en Ninove. De buitenscènes in de Zus & Zo worden gedraaid in hoeve Celongaet in Neerijse. Veelgebruikte locaties in Thuis zijn evenementenbureau De Withoeve, klussenbedrijf de Kabouters, café Frens en taxibedrijf Leo. Door de jaren heen zijn er meerdere vernieuwing doorgevoerd, waarbij er personages terug kwamen in de serie zoals Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck), Bianca Bomans (Merel De Vilder Robier) en Claire Bastiaens (Chris Thys). Er verdwenen echter ook personages zoals Martine Lefever (Christel Domen), Eric Bastiaens (Kurt Defrancq), Sam Bastiaens (Ronny Daelman) en Dorien De Backer (Tineke Caels).

Archief