Tip De Muis

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 35 - De super-mega-grappige grap

8 x
Didi is heel goed in grappen uithalen. Tip wil het ook proberen, maar dat gaat mis. Nu is Tessa boos op hem. Tip komt erachter dat een grap alleen maar leuk is als alle partijen erom kunnen lachen.

Seizoen 1, Aflevering 52 - Klein zijn is niet leuk

10 x
Tip vindt het niet leuk om klein te zijn, want hij wil graag grote mensendingen doen. Maar als zijn moeder hem een grote mensentaak geeft, blijkt dat toch minder leuk te zijn dan hij had verwacht.

Seizoen 1, Aflevering 51 - Ik ruim later wel op

5 x
Tip moet zijn kamer opruimen van zijn moeder, maar hij gaat veel liever spelen met zijn vriendjes. Zijn moeder bedenkt een plannetje om het opruimen leuker te maken.

Seizoen 1, Aflevering 50 - Het mooiste cadeau ter wereld

5 x
Tip en zijn familie geven een verjaardagsfeestje voor zijn moeder. Tip wil haar het mooiste cadeau ter wereld geven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Seizoen 1, Aflevering 49 - Beloofd is beloofd

6 x
Tip leert van zijn vader dat het heel belangrijk is om je beloften na te komen.

Seizoen 1, Aflevering 48 - Kom niet aan mijn kuif

6 x
Het kuifje van Tip wordt te lang en moet geknipt worden. Tip wil niet dat er iemand aan zijn kuif komt; het is zijn kuif. Papa moet ook geknipt worden en gaat die dag langs bij Miguel de Kapper.

Seizoen 1, Aflevering 47 - Lief zijn is leuk

5 x
Als mama haar vriendin helpt, door op haar zoontje Gugu te passen, vindt Tip dat maar helemaal niets. Tip snapt niet dat dingen doen voor een ander niet alleen lief is maar ook nog eens leuk kan zijn.

Seizoen 1, Aflevering 46 - We gaan kamperen

10 x
Tip en zijn familie gaan kamperen. Als blijkt dat papa het speelgoed van Tip is vergeten, wil Tip weer naar huis.

Seizoen 1, Aflevering 45 - Het was maar een droom

5 x
Tip heeft eng gedroomd. Als sommige dingen de volgende dag net zo gaan als in zijn droom, wordt hij heel erg bang. Zelfs al weet hij dat dromen niet echt zijn.

Seizoen 1, Aflevering 44 - Wat saai, vies weer

7 x
Tip verheugt zich op de picknick met z'n opa en oma. Maar dan gaat 't regenen en moeten ze binnen blijven. Tip verveelt zich en baalt als een stekker.

Seizoen 1, Aflevering 43 - Ik wil het !

6 x
Tip ziet een mooie brandweerauto in de winkel van Paco. Die wil hij zo graag hebben, dat hij vergeet dat hij al heel veel speelgoed heeft. Thuis moet hij van mama zijn speelgoed opruimen.

Seizoen 1, Aflevering 42 - Het mooie van recycleren

5 x
Tip moet een marionet maken voor het poppenspel dat ze op de crèche gaan spelen. Alleen heeft hij geen idee hoe hij een marionet moet maken.

Seizoen 1, Aflevering 41 - Ik ben niet lui

7 x
Tip vindt dat hij net als Tippy ook nog klein is en hulp nodig heeft bij allerlei dingen. Stiekem is hij gewoon een beetje lui.

Seizoen 1, Aflevering 40 - Ik wil zo groot zijn als een toren

5 x
Tip vindt klein zijn maar niets. Hij bedenkt allerlei manieren om groter te worden. Totdat hij erachter komt dat klein zijn soms best handig is.

Seizoen 1, Aflevering 39 - Zorgen voor de Natuur

6 x
Tip heeft een papiertje in het park laten liggen en nu voelt hij zich schuldig omdat hij van opa hoort dat de kleine diertjes in de struiken er misschien last van hebben. Hij doet er alles aan om het goed te maken en ruimt al het afval keurig op.

Seizoen 1, Aflevering 38 - Ik wil niet meer spelen

5 x
Er is kermis. Tip en z'n vriendjes doen allerlei spelletjes. Tip wint steeds. Als hij voor het eerst verliest van Kiki en Didi zegt hij dat ze vals spelen en loopt boos weg. Maar mama legt hem uit dat winnen soms een kwestie van geluk is.

Seizoen 1, Aflevering 37 - Ik ga niet schaatsen

6 x
De moeder van Tip heeft een verrassing voor Tip, Prik en Didi. Ze heeft schaatslessen geregeld. Tip durft niet. Hij is bang. Uiteindelijk merkt hij dat je nergens bang voor hoeft te zijn, maar dat je het gewoon moet proberen.

Seizoen 1, Aflevering 36 - Lekkere koekjes

5 x
Tip gaat samen met zijn vriendjes picknicken en Kiki brengt een worteltaart mee. Maar de vader van Tip heeft ook iets lekkers voor later meegenomen. De koekjes die oma heeft gebakken. En al mag het niet, Tip kan er toch niet van afblijven.

Aflevering 34

Verlopen 25 x
Leuke 3D-animatiereeks rond de avonturen van Tip de Muis.

Aflevering 35

Verlopen 24 x
Leuke 3D-animatiereeks rond de avonturen van Tip de Muis.
Archief