Treasures Of Ancient Rome

Afleveringen
51:57

The empire strikes back (3/3)

3,0 46 x
Sooke brengt het verval en de ondergang van het Romeinse Rijk in kaart. Hij reist naar Leptis Magna in Libië, een van de best bewaarde Romeinse steden ooit.
51:03

Pomp and perversion (2/3)

4,0 130 x
Driedelige cultuurhistorische BBC-reeks over de kunst van het Oude Rome, gepresenteerd door kunstcriticus en journalist Alastair Sooke.
51:33

Warts 'n' all (1/3)

3,0 194 x
Alastair Sooke bestudeert de hyperrealistische artistieke stijl van de Romeinen, waardoor wij weten hoe legendarische Romeinen als Caesar en Cicero eruitzagen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.