True Love Or True Lies?

True Love Or True Lies? herbekijken

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 12 - The Perfect Couple

4,0 10 x
In de finale wachten er nog steeds grote verrassingen. Wie zullen het Perfecte Stel worden en wie vallen er alsnog af? Een aantal bekende gezichten komt het lot van de finalisten bezegelen. En zijn de winnaars minnaars of leugenaars?

Seizoen 2, Aflevering 11 - All Dolled Up

4,0 22 x
De halve finale is aangebroken. Er zijn nog vier duo's over die moeten bewijzen dat ze het perfecte koppel zijn. Maar er zal nog één stel worden weggestemd en onthullen of ze minnaars of leugenaars zijn.

Seizoen 2, Aflevering 10 - I Vow to Thell the Truth

4,0 8 x
De Liefdesgevechten zitten erop en nu moeten alle stellen zelf bewijzen dat ze echte koppels zijn. De emoties lopen hoog op bij de huwelijkse geloften en er moet opnieuw een stel naar huis.

Seizoen 2, Aflevering 9 - Pass to the Final

3,0 5 x
Een aflevering vol verrassingen: één koppel loopt weg en een ander wint een gigantisch voordeel in het huis. De Liefdesgevechten gaan door... maar niet zoals verwacht. En heb je al ontdekt wie de minnaars en de leugenaars zijn?er wint een gigantisch voordeel in het huis. De Liefdesgevechten gaan door... maar niet zoals ver...

Seizoen 2, Aflevering 8 - Digging for Love

3,0 9 x
De liefdesstrijd gaat door om de competitieve kant van de stellen naar boven te halen. Ze nemen het tegen elkaar op om voor hun plek in de villa te vechten. Er is een grote, romantische verrassing en een gigantische ruzie.

Seizoen 2, Aflevering 7 - Love Battles Begin

3,0 149 x
Het leven in het huis staat op het punt te veranderen, want de Liefdesgevechten gaan beginnen. De stellen worden in twee teams verdeeld en moeten winnen om te overleven - het winnende team kan vanavond niet worden weggestemd. Tijd om te strijden!

Seizoen 2, Aflevering 6 - The New Arrivals

4,0 9 x
Een gigantische wending: maar liefst vijf nieuwe stellen arriveren om te strijden om de titel van 'het perfecte stel'. Het hele huis is geschokt. Een van de nieuwe stellen vertrekt vanavond nog, maar wie zijn de echte geliefden en wie niet?

Seizoen 2, Aflevering 5 - Dance With Me Tonight

3,0 9 x
Er worden bondgenootschappen gesloten in het huis, maar zal dat het moeilijker maken om de bedriegers te vinden? In de strijd om het perfecte koppel te worden valt er opnieuw een stel af en blijven er vier over... of toch niet?

Seizoen 2, Aflevering 4 - Falling in Love

4,0 9 x
In het Liefdesspel van vandaag wordt de inzet verhoogd: de stellen kunnen immuniteit winnen. Maar de partners die niet kunnen bewijzen dat ze elkaar goed kennen riskeren eliminatie. Van maar liefst twee stellen wordt onthuld of ze echt zijn.

Seizoen 2, Aflevering 3 - Sit on My Face

4,0 13 x
Volslagen vreemden Autumn en Arnie worden als stel bij elkaar gezet en moeten doen alsof ze van elkaar houden. Hoe zal het ze vergaan? En zullen de andere stellen hen doorhebben? Er moet nog een stel naar huis. Kun jij de bedriegers spotten?
Archief