Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Trust Me

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 4

4,5 216 x
Jamies leven hangt aan een zijden draadje. Kan Zoe hem redden of brengt zij hem net in gevaar?

Seizoen 2, Aflevering 3

3,4 115 x
Jamie ziet zijn verleden onder ogen, maar zijn onderzoek zorgt voor zenuwslopende nachtmerries bij het ziekenhuispersoneel.

Seizoen 2, Aflevering 2

4,3 130 x
Jamie zorgt nog steeds voor onrust op de afdeling met zijn nachtelijke paniekaanvallen. Hij gaat obsessief op zoek naar de waarheid, maar zijn gedrag wordt steeds grilliger. Is het gevaar echt of ingebeeld?

Seizoen 2, Aflevering 1

4,7 106 x
Wanneer Jamie McCain aankomt in het ziekenhuis is hij kwaad. Hij weigert mee te werken en wil niet praten over zijn letsel. Maar wat is er gebeurd met Jamie? En is hij wel te vertrouwen?

Aflevering 4 (Seizoen 1)

4,3 142 x
Ally's persoonlijke en professionele levens beginnen in elkaar te storten. Karl trekt naar Edinburgh, in een wanhopige poging om Molly terug naar Sheffield te krijgen. Kan Ally hem tegenhouden voor het te laat is? Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

3,0 70 x
Na zijn ontdekking moet Andy een beslissing nemen. Een fatale fout op het werk brengt Ally in een lastig parket: beschermt ze haar identiteit of verstrikt ze zich nog meer in haar web van leugens? Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 2 (Seizoen 1)

3,0 103 x
Cath heeft gevoelens voor Andy en vraagt zich af hoe ze hem aan de haak kan slaan terwijl ze zich voordoet als iemand anders. Een ontmoeting met iemand uit haar verleden dreigt alvast roet in het eten te gooien. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 1 (Seizoen 1)

4,4 483 x
Verpleegster Cath Hardacre wordt na haar ontslag tot het uiterste gedreven. Ze doet zich voor als haar beste vriendin, een spoedarts, en gaat aan de slag in een spoedafdeling. Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3

Verlopen 4,5 147 x
Na zijn ontdekking moet Andy een beslissing nemen. Een fatale fout op het werk brengt Ally in een lastig parket: beschermt ze haar identiteit of verstrikt ze zich nog meer in haar web van leugens?

Aflevering 1

Verlopen 2,0 213 x
Verpleegster Cath Hardacre wordt na haar ontslag tot het uiterste gedreven. Ze doet zich voor als haar beste vriendin, een spoedarts, en gaat aan de slag in een spoedafdeling.
Archief