Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Universe

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 5 - The Big Bang: Before The Dawn

4,0 75 x
Professor Brian Cox zet zijn ontdekking van het universum verder met een tocht in het duister. In het centrum van ons Melkwegstelsel bevindt zich een onzichtbaar monster met onmeetbare krachten, een enorm zwart gat met de naam Sagittarius A*. Het weegt vier miljoen keer zoveel als de zon en het is een voorwerp met een zoda...

Seizoen 1, Aflevering 4 - Black Holes: Heart Of Darkness

4,5 62 x
Zwarte gaten zijn de meest destructieve krachten in het heelal en kunnen volledige sterren opslokken. We weten van hun bestaan af door hun effect op de hen omringende ruimte.

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Milky Way: Island Of Light

3,0 73 x
De Melkweg is een constante herinnering aan onze plek in het universum. Hoe is deze gigantische spiraal van sterren, gas en stof ontstaan? En wat zal z'n lot zijn?

Seizoen 1, Aflevering 2 - Alien Worlds: The Search For Second Earth

4,0 72 x
Met meer dan 2800 exoplaneten en ontdekkingen die nog elke dag plaatsvinden geeft Brian zijn eigen antwoord op de eeuwenoude vraag: zijn we alleen in het universum?

Seizoen 1, Aflevering 1 - The Sun: God Star

3,3 216 x
Zodra de eerste ster het universum verlichtte, werden sterren al gezien als de motoren van de creatie. Professor Brian Cox onthult hoe sterren uiteindelijk leven en zin gaven aan het universum.
Archief