Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Urk!

Seizoen 5
1:01:00

Aflevering 2

4,5 6 x
Als Teun plots naar het ziekenhuis moet, neemt Fred het voorbereiden van het kerstdiner op zich. Jacomien is eindelijk overstag en laat zich tot groot ongenoegen van Ap vaccineren. Tijdens het opruimen ontdekt de tweeling dat er een passend kerststelletje ontbreekt.
2:03:00

Aflevering 1

4,0 6 x
Urk maakt zich op voor de kerst. Terwijl Teun en Fred het kapsalon omtoveren tot winterwonderland, versieren Ap en Jacomien Café de Ommele. Gerda heeft van haar sopdag oppasdag gemaakt. Tony windt zich tijdens de persconferentie op over de aangekondigde coronamaatregelen.
Seizoen 4
1:06:00

Aflevering 12

3,0 19 x
Terwijl Teun thuis uitziekt van corona, brengt Greetje hem te eten. Gerda is 'aan de rand' wanneer Mathilde met een levensgrote kerstboom komt aanzetten. Tony wordt door zijn Derrekien verrast met een kerstmancave .
1:06:00

Aflevering 11

3,0 14 x
Teun heeft corona. Gelukkig biedt Fred een helpende hand. Alleen neemt hij zijn taak als plaatsvervanger van Teun wel erg letterlijk. Kersverse bruid Gerda gaat een dag minder werken om thuis te kunnen soppen, heel gebruikelijk op Urk. Nu Teun door corona verplicht in quarantaine zit, is hij voor de boodschappen overgeleve...
1:07:00

Aflevering 10

4,0 12 x
De grote dag is aangebroken: de sprookjesbruiloft van Gerda en Klaas. Teuns verjaardagscadeau brengt het liefdeskoppel naar een hoogtepunt. Jeroen heeft speciaal voor de gelegenheid een belangrijke boodschap voor Teun, maar of Albert hier zo blij mee is, is nog maar de vraag. Na een rumoerige eerste nacht in het nieuwe hui...
1:07:00

Aflevering 9

3,0 15 x
Aanstaande bruid Gerda maakt tijdens haar vrijgezellenfuif de Amsterdamse grachten onveilig. Eén keer per jaar organiseert Tony met zijn maten een speciale dag voor de vrouwen en kinderen in de 'mannenbox'. De rest van het jaar zijn ze er namelijk niet welkom. Niets is de mannen gek genoeg, er wordt zelfs een paard van sta...
1:07:00

Aflevering 8

3,0 11 x
Teun wordt vijftig en Ap wil hem verrassen met een ontbijt op het strand. Hun ruzie in Frankrijk heeft inmiddels de roddelbladen bereikt. Excuses zijn dus op zijn plaats. Ook Gerda staat een verrassing te wachten: met het huwelijk in zicht is het tijd voor een vrijgezellenfeest.
1:07:00

Aflevering 7

4,0 8 x
Door de komst van Teuns liefde Jeroen voelt Albert zich steeds meer aan de kant gezet. Met de oplevering van de kamers in zicht, lopen de spanningen hoog op. Tony en Derrekien gaan op hun vaste oppasdag met de kleinkinderen naar het krijspaleis. De tweeling zoekt verkoeling op het Urkerstrand.
1:07:00

Aflevering 6

3,0 22 x
In het Franse chateau klussen Teun en Ap er vrolijk op los, maar na de komst van Jeroen lopen de spanningen op en wordt de sfeer grimmiger. Met de verhuizing voor de deur, zijn Greetje en haar man Jan begonnen met ontspullen. Tony gaat zijn mancave inwijden met zijn trouwe vissersmaten, alleen Derrekien weet van niets.
1:07:00

Aflevering 5

4,0 12 x
Op Urk zet Gerda haar Klaas voor het blok, want vanmiddag gaat ze zijn naam vereeuwigen. Albert en Teun zijn eindelijk aangekomen op het Franse chateau, de sfeer zit er lekker in want Albert staat allesbehalve te popelen om aan de slag te gaan. De mancave van Tony is klaar om ingericht te worden. Traditiegetrouw is dat eig...
Archief