Urk!

Laatste aflevering
39:00
Urk!

Teun en Ap doen inspiratie op in Antwerpen.

Urk! gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
40:00
Na het voelen aan zijn pook, zijn lage ligging en zijn fantastische geluid, is Mathilde verliefd! Terwijl Tony en zijn maten hun wekelijkse oudelullenavond hebben, vindt bij Greetje thuis de vrouwelijke variant plaats.
41:00
Terwijl Gerda haar zinnen op een 'neie' keuken heeft gezet, zoekt Klaas het 'neie' in een goedkopere oplossing. Ook Greetje wil wat nieuws en heeft haar zinnen op een 'neie' kelder gezet. Lockdownvluchtelingen Teun en Ap zetten de bloemetjes buiten in Antwerpen.
40:00
Tot Greetjes ongenoegen komt de grote jongensdroom van Jan eindelijk uit. Ook Tony droomt, maar dan over vis bezorgen. Want nu hij thuis zit, wordt hij steeds aan het soppen gezet. En kan Teun, nu hij een opvolgster gevonden heeft, eindelijk zijn föhn in de wilgen hangen?
Seizoen 4
40:00
De grote dag is aangebroken: de sprookjesbruiloft van Gerda en Klaas. Teuns verjaardagscadeau brengt het liefdeskoppel naar een hoogtepunt. Jeroen heeft speciaal voor de gelegenheid een belangrijke boodschap voor Teun, maar of Albert hier zo blij mee is, is nog maar de vraag. Na een rumoerige eerste nacht in het nieuwe hui...
40:00
Aanstaande bruid Gerda maakt tijdens haar vrijgezellenfuif de Amsterdamse grachten onveilig. Eén keer per jaar organiseert Tony met zijn maten een speciale dag voor de vrouwen en kinderen in de 'mannenbox'. De rest van het jaar zijn ze er namelijk niet welkom. Niets is de mannen gek genoeg, er wordt zelfs een paard van sta...
40:00
Teun wordt vijftig en Ap wil hem verrassen met een ontbijt op het strand. Hun ruzie in Frankrijk heeft inmiddels de roddelbladen bereikt. Excuses zijn dus op zijn plaats. Ook Gerda staat een verrassing te wachten: met het huwelijk in zicht is het tijd voor een vrijgezellenfeest.
41:00
Door de komst van Teuns liefde Jeroen voelt Albert zich steeds meer aan de kant gezet. Met de oplevering van de kamers in zicht, lopen de spanningen hoog op. Tony en Derrekien gaan op hun vaste oppasdag met de kleinkinderen naar het krijspaleis. De tweeling zoekt verkoeling op het Urkerstrand.
40:00
In het Franse chateau klussen Teun en Ap er vrolijk op los, maar na de komst van Jeroen lopen de spanningen op en wordt de sfeer grimmiger. Met de verhuizing voor de deur, zijn Greetje en haar man Jan begonnen met ontspullen. Tony gaat zijn mancave inwijden met zijn trouwe vissersmaten, alleen Derrekien weet van niets.
41:00
Op Urk zet Gerda haar Klaas voor het blok, want vanmiddag gaat ze zijn naam vereeuwigen. Albert en Teun zijn eindelijk aangekomen op het Franse chateau, de sfeer zit er lekker in want Albert staat allesbehalve te popelen om aan de slag te gaan. De mancave van Tony is klaar om ingericht te worden. Traditiegetrouw is dat eig...
40:00
Het is Urkerdag en dat betekent klederdracht, gebakken vis en heel veel drank. Maar lukt het Tony om onder het toeziend oog van dictator Albert het terras op tijd op te bouwen? Teun verlaat Urk om zijn Franse droom te verwezenlijken.
41:00
Mathilde krijgt het schaamrood op de wangen wanneer er beelden van haar liefdesavontuur de ronde doen. Tony krijgt een authentieke Urker-tuinmetamorfose. Teuns stylingklus in Frankrijk staat door toedoen van Albert op losse schroeven.
41:00
Teun krijgt een aanbod dat hij niet kan weigeren. Hij heeft hiervoor echter zijn klusmaat Albert nodig, maar die ziet de klus niet zitten. Terwijl Gerda en Klaas een financiële tegenvaller te verwerken krijgen, stort tweelingzus Mathilde zich op het blind daten. Net wanneer Tony op het punt staat zijn vrouw Derrekien te ve...
41:00
Teun Föhn blijkt tot over zijn oren verliefd. Zijn vrienden Fred en Albert maken zich op voor de kennismaking met zijn nieuwe vlam. Gerda vraagt haar tweelingzus Mathilde als ceremoniemeester en samen gaan ze op zoek naar een prinsessenjurk voor de aanstaande bruiloft.
Archief