Urk!

Urk! herbekijken

Seizoen 5
1:07:00

Aflevering 10

4,2 160 x
Teun is het stralende middelpunt tijdens zijn laatste dag in het kapsalon. Hij krijgt niet alleen 'teunpoezen' als cadeau, er wordt ook een verrassingsfeestje voor hem georganiseerd. En gesloopt maar voldaan, dat is hoe Gerda zich voelt, wanneer de sloophamer is uitgeraasd.
1:07:00

Aflevering 9

4,0 61 x
Ap voelt acuut de stress van zich afglijden wanneer Teun hem meeneemt naar een yogales. De tweeling maakt zich op voor de langverwachte verbouwing van Gerda's keuken. En Tony is zo blij als een kind wanneer hij zijn gepimpte bus ophaalt.
1:07:00

Aflevering 8

3,0 20 x
Tony verrast zijn liefje Derre met een fotoshoot en krijgt daarbij hulp van Teun. Jacomien 'Kondo' is aan het ontspullen bij Ap en minimaliseert zijn schoenenverzameling. Bij Mathilde lopen de emoties hoog op wanneer ze, samen met Gerda, afscheid neemt van haar eerste liefde.
1:07:00

Aflevering 7

3,0 26 x
Teun en Ap doen inspiratie op in Antwerpen.
1:07:00

Aflevering 6

4,0 43 x
Na het voelen aan zijn pook, zijn lage ligging en zijn fantastische geluid, is Mathilde verliefd! Terwijl Tony en zijn maten hun wekelijkse oudelullenavond hebben, vindt bij Greetje thuis de vrouwelijke variant plaats.
1:07:00

Aflevering 5

3,0 27 x
Terwijl Gerda haar zinnen op een 'neie' keuken heeft gezet, zoekt Klaas het 'neie' in een goedkopere oplossing. Ook Greetje wil wat nieuws en heeft haar zinnen op een 'neie' kelder gezet. Lockdownvluchtelingen Teun en Ap zetten de bloemetjes buiten in Antwerpen.
1:07:00

Aflevering 4

4,0 43 x
Tot Greetjes ongenoegen komt de grote jongensdroom van Jan eindelijk uit. Ook Tony droomt, maar dan over vis bezorgen. Want nu hij thuis zit, wordt hij steeds aan het soppen gezet. En kan Teun, nu hij een opvolgster gevonden heeft, eindelijk zijn föhn in de wilgen hangen?
1:06:00

Aflevering 3

4,0 44 x
Op Urk lijkt iedereen tijdens de kerst de harde lockdown vergeten te zijn, maar niets is minder waar.
1:01:00

Aflevering 2

4,5 33 x
Als Teun plots naar het ziekenhuis moet, neemt Fred het voorbereiden van het kerstdiner op zich. Jacomien is eindelijk overstag en laat zich tot groot ongenoegen van Ap vaccineren. Tijdens het opruimen ontdekt de tweeling dat er een passend kerststelletje ontbreekt.
2:03:00

Aflevering 1

4,0 25 x
Urk maakt zich op voor de kerst. Terwijl Teun en Fred het kapsalon omtoveren tot winterwonderland, versieren Ap en Jacomien Café de Ommele. Gerda heeft van haar sopdag oppasdag gemaakt. Tony windt zich tijdens de persconferentie op over de aangekondigde coronamaatregelen.
Archief