Van Helsing

Van Helsing gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Van Helsing
Verlopen

Wanneer Vanessa gevangen wordt genomen door Dmitri, die de touwtjes niet volledig in handen heeft, heeft dit drastische gevolgen voor iedereen.

Seizoen 1
Verlopen
Vanessa en Mohamad gaan naar een kamp dat door vampiers wordt geleid en worden gevolgd door Sam, die steeds gevaarlijker wordt. Julius en Dmitri ontmoeten elkaar.
Verlopen
De overlevenden nemen hun intrek in het ouderlijk huis van Susan en doen een schokkende ontdekking over een lid van de groep. Julius gaat op zoek naar Vanessa.
Verlopen
Vanessa en de overlevenden vinden na een pijnlijk verlies onderdak in Eden, een schijnbaar vredige gemeenschap met een duister geheim.
Verlopen
De groep zit vast in het ondergrondse lab 'The Farm' en krijgt te maken met een wilde vampier en dodelijke straling. Mohamad raakt onderweg met iemand bevriend.
Verlopen
Mohamad probeert in leven te blijven en de overlevenden in te halen die met Axel op weg zijn naar zijn vroegere militaire basis, die helemaal verlaten blijkt te zijn.
Verlopen
De groepen van Julius en Dmitri krijgen het aan de stok tijdens een belegering van het ziekenhuis. De overlevenden overwegen om het gebouw definitief te verlaten.
Verlopen
Terwijl Vanessa en Susan proberen te ontsnappen aan Julius via ondergrondse tunnels, wordt de kloof tussen twee groepen overlevenden in het ziekenhuis steeds groter.
Verlopen
Vanessa wordt gevangengenomen door vampierleider Julius en ziet een bekend gezicht in zijn groep. De nieuwkomers in het ziekenhuis nemen de leiding over van Axel.
Verlopen
Vanessa en Mohamad verlaten het ziekenhuis om te zoeken naar vermiste bekenden. Doc en Axel erachter komen dat een zelfmoord eigenlijk een moord was.
Verlopen
Wanneer hun UV-lichtbron beschadigd raakt, moeten Vanessa en Axel buiten op zoek naar onderdelen. Flesh vertelt de waarheid over Vanessa aan zijn vroegere vrienden.
Seizoen 1
Verlopen
Drie jaar voordat Vanessa uit coma ontwaakt, is ze een alleenstaande moeder in Seattle als een vulkaanuitbarsting en een reeks moorden het begin vormen van 'The Rising'.
Verlopen
Vanessa ontwaakt uit een coma en ziet dat ze door soldaat Axel wordt beschermd tegen de vampierapocalyps 'The Rising'. Ze ontdekt dat ze bijzondere krachten heeft.
Archief