Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Verhekst!

2020

Seizoen 4, Aflevering 11 (De Rivaal)

4,1 66 x
Emma helpt Jax in de zoektocht naar zijn moeder en Maddie probeert om Diego haar te laten vergeven.

Seizoen 2, Aflevering 21 (Nooit Meer Vrienden)

4,6 165 x
De vriendschap van Emma en Andi is in gevaar. Agamemnon komt in de gevarenzone. Ondertussen ontdekt Diego dat hij het vermogen heeft om portalen te maken.

Seizoen 2, Aflevering 14 (Uit Elkaar)

4,0 28 x
Desdemona wil er voor zorgen dat Emma en Daniel weer bij elkaar komen en gebruikt daarvoor het toneeelstuk. Daardoor worden Daniel en Jax rivalen.

Seizoen 2, Aflevering 12 (De Emma-brigade)

3,0 24 x
Emma's kloonspreuk stuurt haar sociale leven ernstig in de war. Intussen zoekt Maddie hulp bij Lily om haar meer krachten te geven.

Seizoen 2, Aflevering 13 (Mevrouw Marionet)

2,5 29 x
Daniel komt achter de toverkrachten van Emma en maakt het uit en Maddie wordt door Diego geholpen met het oefenen van haar toverkracht.

Seizoen 2, Aflevering 19 (Zombie Vriendje)

3,0 30 x
Emma brengt Andi's favoriete videogame-personage tot leven. Ondertussen beveelt Ursula Maddie te stoppen met daten met Diego en Desdemona luist Lily erin. Tijdens het spelen op school haalt de T3 hun grootste grap ooit. Zal het op Daniel

Seizoen 2, Aflevering 2 (Gevlogen Heks)

4,0 33 x
De Heksenkring spreken Emma aan op haar omgang met een mens; Diego vindt een manier om Maddie's humeur te verbeteren.

Seizoen 2, Aflevering 23 (Ik Stop de Wereld)

3,0 19 x
Emma en Daniel verkeren in groot gevaar en moeten vertrouwen op Andi, de Panters en de V-3 om gered te worden. Intussen sluiten Desdemona en Slechte Emma een pact om het Magische Rijk te vernietigen.

Seizoen 2, Aflevering 4 (Krachten per Sloofje)

3,0 29 x
Emma en Maddie krijgen verontrustend nieuws, terwijl Jax een plan uitbroedt om Daniel in de problemen te brengen. Andi ontdekt een magische bril.

Seizoen 2, Aflevering 5 (Zotte Maan)

4,5 20 x
Desdemona komt als leerkracht op school, om Emma door de periode van de Zotte Maan heen te helpen. Andi en Maddie ontdekken allebei de ware aard van Jax.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.