Verhekst!

Verhekst! herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 1 (Ontdekking)

4,3 1.481 x
Er gebeuren gekke dingen met Emma, nadat ze in haar nieuwe huis in Miami is getrokken. Ze ontmoet haar nieuwe 'crush' Daniel en vijand Maddie, het jaloerse en populaire vriendinnetje van Daniel die zelf ook mysterieuze kracht bezit.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 8 (Geen Spin Meer)

4,7 292 x
Mia en Daniel smeden boze plannen tegen Emma. Maddie probeert Katie ervan te overtuigen dat Mia geen goeie vriendin is.

Seizoen 3, Aflevering 7 (Geen Lieverdje Meer)

3,5 138 x
Daniel blijft zich vreemd gedragen. Jax raakt zijn krachten kwijt. Mia weet op slinkse wijze Katie's vriendschap te winnen.

Seizoen 3, Aflevering 6 (Daniel Darko)

2,7 138 x
Emma en Andi proberen er koste wat kost achter te komen waarom Daniel zo vreemd doet. De V3 worden beschuldigd van het mislukken van het Zomer-Zonder-Einde-feest.

Seizoen 3, Aflevering 4 (Tegen Alle Regels In)

4,0 370 x
Emma en Andi proberen het magische rijk binnen te dringen. Maddie en Diego willen de relatie tussen heksen en Kanai's herstellen. Mia veroorzaakt problemen.

Seizoen 3, Aflevering 3 (Altijd Jij)

4,5 88 x
Emma ziet Mia flirten met Daniel. Andi is vastberaden de eerste menselijke Beschermer te worden. Diego leert weer wat bij over Kanai's.

Seizoen 3, Aflevering 2 (Rebel Emma)

3,3 257 x
Emma wordt naar het Rebellenbootcamp gestuurd omdat ze heeft getoverd in het openbaar. De V-3 worden gepakt voor een grap die ze niet gepleegd hebben.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 23 (Ik Stop de Wereld)

4,6 289 x
Emma en Daniel verkeren in groot gevaar en moeten vertrouwen op Andi, de Panters en de V-3 om gered te worden. Intussen sluiten Desdemona en Slechte Emma een pact om het Magische Rijk te vernietigen.

Seizoen 2, Aflevering 21 (Nooit Meer Vrienden)

4,2 89 x
De vriendschap van Emma en Andi is in gevaar. Agamemnon komt in de gevarenzone. Ondertussen ontdekt Diego dat hij het vermogen heeft om portalen te maken.

Seizoen 2, Aflevering 19 (Zombie Vriendje)

2,7 50 x
Emma brengt Andi's favoriete videogame-personage tot leven. Ondertussen beveelt Ursula Maddie te stoppen met daten met Diego en Desdemona luist Lily erin. Tijdens het spelen op school haalt de T3 hun grootste grap ooit.
Archief