Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Verhekst!

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 1 (Ontdekking)

4,4 203 x
Er gebeuren gekke dingen met Emma, nadat ze in haar nieuwe huis in Miami is getrokken. Ze ontmoet haar nieuwe 'crush' Daniel en vijand Maddie, het jaloerse en populaire vriendinnetje van Daniel die zelf ook mysterieuze kracht bezit.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 2 (Rebel Emma)

4,5 63 x
Emma wordt naar het Rebellenbootcamp gestuurd omdat ze heeft getoverd in het openbaar. De V-3 worden gepakt voor een grap die ze niet gepleegd hebben.

Seizoen 3, Aflevering 3 (Altijd Jij)

4,0 15 x
Emma ziet Mia flirten met Daniel. Andi is vastberaden de eerste menselijke Beschermer te worden. Diego leert weer wat bij over Kanai's.

Seizoen 3, Aflevering 4 (Tegen Alle Regels In)

3,0 45 x
Emma en Andi proberen het magische rijk binnen te dringen. Maddie en Diego willen de relatie tussen heksen en Kanai's herstellen. Mia veroorzaakt problemen.

Seizoen 3, Aflevering 6 (Daniel Darko)

3,5 10 x
Emma en Andi proberen er koste wat kost achter te komen waarom Daniel zo vreemd doet. De V3 worden beschuldigd van het mislukken van het Zomer-Zonder-Einde-feest.

Seizoen 3, Aflevering 7 (Geen Lieverdje Meer)

3,0 9 x
Daniel blijft zich vreemd gedragen. Jax raakt zijn krachten kwijt. Mia weet op slinkse wijze Katie's vriendschap te winnen.

Seizoen 3, Aflevering 8 (Geen Spin Meer)

3,0 9 x
Mia en Daniel smeden boze plannen tegen Emma. Maddie probeert Katie ervan te overtuigen dat Mia geen goeie vriendin is.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 14 (Uit Elkaar)

4,1 50 x
Desdemona wil er voor zorgen dat Emma en Daniel weer bij elkaar komen en gebruikt daarvoor het toneeelstuk. Daardoor worden Daniel en Jax rivalen.

Seizoen 2, Aflevering 21 (Nooit Meer Vrienden)

4,5 26 x
De vriendschap van Emma en Andi is in gevaar. Agamemnon komt in de gevarenzone. Ondertussen ontdekt Diego dat hij het vermogen heeft om portalen te maken.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Daniel Wie?)

3,0 9 x
Emma en Jax wissen per ongeluk Daniels gehele geheugen nadat hij Emma een spreuk heeft zien uitvoeren. Diego probeert Maddie zover te krijgen dat ze hem vergeeft.
Archief