Voor hetzelfde geld

Afleveringen

2 november 2016

3,0 366 x
De beste drone kocht voor het minste geld. Zijn garageboxen echt een interessante investering? En zijn dure kerstbomen ook beter dan goedkope exemplaren?

Koop eens een garage

3,0 202 x
Spaarboekjes brengen steeds minder op. Wat als je je geld nu eens in een garage investeert?

26 oktober 2016

3,0 286 x
Is minder werken voordeliger dan fulltime kinderopvang? Hoe investeer je in kunst? En laat je niet misleiden door verkoopstechnieken.

Kijk online naar Voor hetzelfde geld

3,4 526 x
Zijn voedingssupplementen echt hun geld waard zijn. Wat moet je sparen om te genieten van een zorgeloze oude dag? En wat zijn de geheimen van olijfolie?

Kijk online naar Voor hetzelfde geld

3,0 267 x
Chirofuif wordt een winstgevende party. Jan bekijkt hoeveel je een babysit moet betalen. En Britt wil weten of een duur parfum ook een beter parfum is.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.