W817

November 2019
15:00

37e aflevering

4,0 0 x
Birgit is letterlijk op een meisje gebotst. Ze neemt Mieke mee naar huis om haar knie te verzorgen en die voelt zich direct thuis in de groep. Mickey is ondertussen terug uit het ziekenhuis.
16:00

36e aflevering

3,0 0 x
Mickey ligt in het ziekenhuis. Zoë is echt bang dat er iets fout kan lopen.  Ook Tom is ziek... van te veel chips te eten.  En Akke voelt zich niet helemaal lekker nu hij definitief afscheid neemt van AKA.
13:00

35e aflevering

4,0 2 x
Jasmijn probeert onder een straf uit te komen en belt Steve om hulp. Ook Akke zit ondertussen met een probleem. Hij is zijn bedrijf beu en wil het verkopen.
14:00

34e aflevering

3,0 0 x
Jasmijn heeft voor iedereen geschenkjes bij. Hoe komt ze toch aan al dat geld? Birgits nieuwe assistent, Johan, heeft wat problemen. Werken voor AKA blijkt niet zo eenvoudig te zijn. Zeker niet aan de zijde van Birgit!
13:00

33e aflevering

3,0 3 x
Birgit heeft het veel te druk met AKA en mag iemand in dienst nemen. Akke heeft het dan weer druk met Steve zijn thesis, terwijl Steve het druk heeft met het basketbaltornooi. Jasmijn heeft het druk met haar vriendje Björn, of is het Lars?
14:00

32e aflevering

4,0 2 x
Zoals het hoort zal Tom de hand van Ellen officieel vragen tijdens een etentje met haar ouders. Maar wat als die nee zeggen? Akke helpt Steve met zijn thesis. Zoë vindt geen mooie kleren in de winkels dus maakt ze vanaf nu zelf haar outfits.
14:00

31e aflevering

4,0 3 x
Tom vraagt Ellen ten huwelijk. Wordt het een uitgebreid sprookjesfeest of houden ze het eenvoudig? De huisgenoten hebben elk hun mening.  Promotie voor Birgit: ze wordt medezaakvoerder van AKA. Steve heeft problemen met zijn thesis.
16:00

30e aflevering

4,0 4 x
Het gaat niet goed tussen Tom en Ellen. Nog minder goed gaat het op kantoor. Birgit krijgt geen vakantie. Carlo dient zijn ontslag in en Akke koopt koffiekoeken als afscheidsgeschenk. Als dat maar goed afloopt!
14:00

29e aflevering

3,5 4 x
Tom wil een ernstig artikel schrijven. Het thema wordt 'Blondjes zijn niet noodzakelijk dom'. Het studiemateriaal leidt echter tot misverstanden.  Vermoedelijk dragen Akke en Steve ook de gevolgen van een misverstand: een bloedneus en een blauw oog. Hoe zou dat komen?
15:00

28e aflevering

4,0 4 x
Tom plant een romantisch avondje thuis met Ellen. Dat betekent dat iedereen het huis uit moet, al gaat dat natuurlijk niet zomaar. Akke en Steve gaan samen fuiven.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.