W817

Mei 2019
15:00

109e aflevering

3,0 2 x
Birgit heeft een nieuwe vriend, Tim. Die komt iedereen nogal bekend voor. De vrienden maken zich zorgen om Zoë. Ze wil niet naar de begrafenis van Mickey gaan, maar wil Akke in haar plaats sturen.
16:00

108e aflevering

3,0 10 x
Birgit wil zo veel mogelijk zelf doen in haar appartement, want 'wat ge zelf doet, doet ge beter'. Akke en Carlo gaan op reis, maar waar naartoe? Zoë is ondertussen ijverig aan het studeren.
17:00

107e aflevering

3,0 2 x
Zelfs Carlo en Birgit komen bij psychologe Zoë op consultatie. Gabriël wil Steve versieren, dus die liegt dat hij al samen is met Tom. En Tom heeft een grote verslaving: tv kijken! Akke en Carlo proberen hem te helpen.
16:00

106e aflevering

4,0 3 x
Steve moet Birgit redden en een muis komen vangen. Zoë krijgt bezoek van professor Verelst, die haar betrapt op een leugen. Ze is al een week niet naar haar stage geweest. Tom wil dat Jasmijn hem betere punten bezorgt op zijn examen.
16:00

105e aflevering

Verlopen 3,0 3 x
Wie niet blokt voor een belangrijk examen, moet op een andere manier proberen aan de punten te komen. Tom overtuigt Jasmijn om samen te werken. Ondertussen vinden de vrienden dat het dringend tijd is voor een housewarmingparty op het appartement van Birgit.
16:00

104e aflevering

Verlopen 4,0 1 x
Steve helpt Birgit alvast haar nieuwe appartement te kuisen en ontmoet haar buurman Gabriel. Iedereen zou helpen verhuizen, maar Carlo is spoorloos. Ondertussen wil Tom vergiffenis vragen aan Ellen en dat probeert hij zelfs via de radio.
16:00

103e aflevering

Verlopen 4,0 5 x
Birgit wil haar eigen weg gaan en zoekt een appartement. Tom is heel opgelucht wanneer blijkt dat hij geen vader wordt, maar daar wordt Ellen heel boos van. Ondertussen hebben Carlo en Akke de job van hun leven gevonden.
16:00

102e aflevering

Verlopen 3,0 1 x
Birgit is weer thuis uit het ziekenhuis en iedereen legt haar in de watten. Zoe heeft een motor en Steve en Carlo zijn er helemaal gek op. Ondertussen bereidt Tom zich voor op een moeilijk gesprek met Ellen.
15:00

101e aflevering

Verlopen 3,0 3 x
Birgit is opgenomen in het ziekenhuis en ontmoet er een knappe man. Ondertussen komt Zoe terug in het huis wonen en Tom vraagt zich af of hij de vader is van de baby van Ellen. Ook Jasmijn heeft zo haar problemen.
16:00

100e aflevering

Verlopen 4,0 2 x
Akke wil alles doen tegen betaling. De sekte van Birgit is vertrokken, maar nu weet ze niet wat gedaan. Ze heeft geen geld, geen job en geen vriend. Tom loopt Ellen tegen het lijf en ze spreken nog eens af.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.