Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

W817

Augustus 2020
14:00

Aflevering 3 (Seizoen 3)

3,0 2 x
Birgit heeft het veel te druk met AKA en mag iemand in dienst nemen. Akke heeft het dan weer druk met Steve zijn thesis, terwijl Steve het druk heeft met het basketbaltornooi. Jasmijn heeft het druk met haar vriendje Björn, of is het Lars? Bekijk aflevering 3 van Seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
14:00

Aflevering 2 (Seizoen 3)

3,0 2 x
Zoals het hoort zal Tom de hand van Ellen officieel vragen tijdens een etentje met haar ouders. Maar wat als die nee zeggen? Akke helpt Steve met zijn thesis. Zoë vindt geen mooie kleren in de winkels dus maakt ze vanaf nu zelf haar outfits. Bekijk aflevering 2 van Seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
14:00

Aflevering 1 (Seizoen 3)

4,0 2 x
Tom vraagt Ellen ten huwelijk. Wordt het een uitgebreid sprookjesfeest of houden ze het eenvoudig? De huisgenoten hebben elk hun mening. Promotie voor Birgit: ze wordt medezaakvoerder van AKA. Steve heeft problemen met zijn thesis. Bekijk aflevering 1 van Seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
15:00

Aflevering 20 (Seizoen 2)

4,0 2 x
Het gaat niet goed tussen Tom en Ellen. Nog minder goed gaat het op kantoor. Birgit krijgt geen vakantie. Carlo dient zijn ontslag in en Akke koopt koffiekoeken als afscheidsgeschenk. Als dat maar goed afloopt! Bekijk aflevering 20 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
14:00

Aflevering 19 (Seizoen 2)

4,0 1 x
Tom wil een ernstig artikel schrijven. Het thema wordt 'Blondjes zijn niet noodzakelijk dom'. Het studiemateriaal leidt echter tot misverstanden. Vermoedelijk dragen Akke en Steve ook de gevolgen van een misverstand: een bloedneus en een blauw oog. Hoe zou dat komen? Bekijk aflevering 19 van Seizoen 2 met VRT NU via de...
14:00

Aflevering 18 (Seizoen 2)

3,0 1 x
Tom plant een romantisch avondje thuis met Ellen. Dat betekent dat iedereen het huis uit moet, al gaat dat natuurlijk niet zomaar. Akke en Steve gaan samen fuiven. Bekijk aflevering 18 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
16:00

Aflevering 18 (Seizoen 4)

4,0 4 x
Tom denkt dat hij onkwetsbaar is en zal het ook bewijzen. Birgit verveelt zich en vraagt kim of ze iets jong en blits doet. Kim wil bij de bende komen slapen, maar welke kamer krijgt ze? Bekijk aflevering 18 van Seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
16:00

Aflevering 17 (Seizoen 4)

4,0 0 x
Akke mist Carlo, zelfs Greet kan hem niet vervangen. Tom, jasmijn en birgit organiseren een fuif. Birgit heeft de leiding genomen over de organisatie. Hopelijk loopt dit goed af... Bekijk aflevering 17 van Seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
15:00

Aflevering 17 (Seizoen 2)

3,0 1 x
Akke en Carlo hebben een druk bedrijfsleven. Met de kast die Steve feilloos in elkaar timmert is de living nu omgetoverd tot een kantoor. Zoë en Mickey krijgen ondertussen de resultaten van de SOA-test. Bekijk aflevering 17 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
15:00

Aflevering 16 (Seizoen 2)

4,0 2 x
Het nieuwe bedrijf van Akke en Carlo is gevestigd in... de living. Birgit wordt hun secretaresse. Jasmijn start een nieuwe rage en Zoë en Mickey wachten op de resultaten van hun SOA-test. Bekijk aflevering 16 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Archief