W817

Juli 2018
15:00

19 juli 2018

4,0 2 x
Tom heeft een nieuwe fiets voor Zoë geregeld en iedereen vindt hem prachtig. Idee: hij gaat een handeltje beginnen in gepikte fietsen!  Ellen en Prospèr hebben gekust. Hoe moeten ze dat uitleggen aan Tom en Birgit?  Ondertussen komt Carlo binnenvallen. Hij zoekt een plek om zich te verbergen. Sluit 'Lees Meer'
16:00

Aflevering 18

4,0 5 x
Steve stelt Evita voor aan zijn vrienden en Tom kan het niet laten om grapjes te maken over Steve's geaardheid. Die durft zelf niet echt tegen Evita te vertellen dat hij eigenlijk homo is. Ondertussen zoekt Birgit een hobby en ze vraagt zich af wat de anderen als hobby doen. Jasmijn heeft er ook eentje: ze doet een uitdagingsspel met Oswald.
16:00

18 juli 2018

4,0 1 x
Steve stelt Evita voor aan zijn vrienden en Tom kan het niet laten om grapjes te maken over Steve's geaardheid. Die durft zelf niet echt tegen Evita te vertellen dat hij eigenlijk homo is. Ondertussen zoekt Birgit een hobby en ze vraagt zich af wat de anderen als hobby doen. Jasmijn heeft er ook eentje: ze doet een uitdagingsspel met Oswald. Sluit 'Lees Meer'
14:00

Aflevering 17

3,0 0 x
Steve twijfelt of hij nog wel homo is, hij vraagt raad aan Marc. Birgit krijgt een firmawagen, ze biecht bij Marc. Akke, Tom en Jasmijn hebben een gesprek met Marc over ... God.
15:00

Aflevering 16

4,0 2 x
Steve is verliefd op ... Evita. Birgit wil ziek zijn, want ze wil niet werken. Akke en Jasmijn vervelen zich.
13:00

Aflevering 15

4,0 0 x
Birgit werkt als marketingassistente en heeft huiswerk. Ellen gaat een trouwkleed kiezen samen met Zoë, Jasmijn en Steve. Steve wil getuige zijn bij het huwelijk van Tom.
15:00

Aflevering 14

4,3 3 x
Tom en Akke brengen een lunaparkspel mee naar huis, maar waar zetten ze dat ding?  Prospèr heeft ondertussen een job gevonden voor Birgit en ze gaat solliciteren.  Zoë is ervan overtuigd dat het niet meer klikt met Mickey.
16:00

Aflevering 13

4,0 0 x
Er is ingebroken bij Jasmijn. De bende vreest dat de dieven ook bij hen kunnen langskomen, dus Akke installeert een antidiefstalinstallatie. Tom moet ondertussen dringend op dieet en Zoë wil niet met Mickey afspreken.
16:00

Aflevering 12

4,5 1 x
Er wordt een eetwedstrijd georganiseerd voor studenten. Wie het meeste hotdogs eet, is de winnaar. Tom heeft zich alvast ingeschreven!  Tegen haar zin gaat Zoë met Mickey naar het theater. Birgit heeft oorringen gekregen van Prospèr.
15:00

Aflevering 11

3,0 2 x
Tegen zijn zin gaat Akke met Steve mee naar de tandarts. Zoë heeft een verrassing voor Mickey. En wie is Frieda?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.