W817

Laatste aflevering
16:26
W817
Verlopen

De ouders van Kim gaan scheiden en Kim zoekt troost bij de bende. Op de universiteit betogen de studenten voor meer vegetarische schotels. Jasmijn lanceert en slogan. Birgit heeft een nieuwe aanbidder: Dieter.

W817 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
15:56
Verlopen
Robert wil ook bij de bende logeren. Iedereen vraagt aan hem om weg te gaan. Tom is vanaf nu een superheld en samen met Akke en Carlo zoekt hij een gepaste naam en een logo voor z'n outfit.
15:15
Verlopen
Tom denkt dat hij onkwetsbaar is en zal het ook bewijzen. Birgit verveelt zich en vraagt kim of ze iets jong en blits doet. Kim wil bij de bende komen slapen, maar welke kamer krijgt ze?
16:05
Verlopen
Akke mist Carlo, zelfs Greet kan hem niet vervangen. Tom, jasmijn en birgit organiseren een fuif. Birgit heeft de leiding genomen over de organisatie. Hopelijk loopt dit goed af...
16:22
Verlopen
Birgit gaat met Steve naar de salsales. Beiden zijn verliefd op Ramon, de salsaleraar. Carlo is verhuisd en voelt zich eenzaam. Tom, Greet en Akke gaan samen naar de spoedgevallenfuif.
16:01
Verlopen
Akke en Carlo hebben grote ruzie, Carlo praat zelfs niet meer tegen Akke. Zoë is wakker geworden naast Kirsten. Birgit ontfermt zich over Kim en gaat samen met haar shoppen.
14:55
Verlopen
Tom maakt zich klaar voor zijn eerste schooldag en blijkbaar volgt Jasmijn dezelfde les. Carlo is helemaal gek van de knappe verpleegster Greet, maar zij heeft alleen ogen voor Akke. Ondertussen probeert Birgit Zoë ervan te overtuigen om samen te gaan fuiven.
16:02
Verlopen
Birgit en Tom proberen te bewijzen dat Steve de aanrander niet kan zijn, maar ondertussen zit hij nog steeds in de gevangenis. Akke loopt thuis verdrietig rond omdat hij zijn ex Maaike zo mist. Zoë komt een weekje op bezoek en heeft haar nieuwe vriend meegenomen.
16:09
Verlopen
Tom z'n artikel over de riolen is een succes. Maar hij ontdekt dat zijn artikel door iemand is herschreven. Kim wil Tom betalen als hij haar opstel schrijft. Steve lijkt sprekend op de robotfoto van de aanrander in het park.
15:43
Verlopen
Alles voor de literatuur: na het krakerspand gaat Tom nu de riolering in om erover te schrijven. Jasmijn legt haar toelatingsproef voor de toneelschool af onder algemene begeleiding van Birgit. Steve is gedumpt door Michiel.
16:16
Verlopen
Het leven in een krakerspand is hard. Dat ondervindt Tom wanneer hij infiltreert bij een krakersbende om inspiratie te zoeken voor zijn boek. Jasmijn bereidt zich voor op haar toelatingsproef voor de toneelschool. Birgit assisteert. Steve is er nu wel zeker van dat Michiel een andere vriend heeft en zet een achtervolging...
16:28
Verlopen
Tom wil een nieuw boek schrijven, maar de inspiratie ontbreekt. Kim zal hem helpen. Floppy is de hond van Carlo. En Ken is nog steeds de vriend van Birgit. Maar er klopt iets niet, zowel met de hond als met Ken.
16:37
Verlopen
De ouders van Steve komen eten. Hij gaat z'n nieuwe vriend Michiel voorstellen en ook Birgit nodigt haar nieuwe vriend uit. Tom eet niet mee, want hij is op dieet.
15:57
Verlopen
Voor Carlo is nu alles duidelijk: hij is homo. Steve moet hem daarin bijstaan. Jasmijn wordt lastiggevallen door een bende steamers.
16:01
Verlopen
Steve is nu lid van de boysband 'Exposure'. Carlo is nog steeds wanhopig op zoek naar een lief, terwijl Akke onverwachts bezoek krijgt: nonkel Eddy.
16:31
Verlopen
De broer van Tom amuseert zich rot in Hollywood en Tom is ervan overtuigd dat hij een producer vindt voor zijn film. Op het thuisfront zijn er plannen om naar een karaokebar te gaan, maar helaas ... Birgit en Jasmijn zitten per ongeluk opgesloten in de kelder.
15:45
Verlopen
Door een toeval heeft Steve een winnend kraslot in handen dat terug moet naar de rechthebbende eigenaar. Niet iedereen denkt daar hetzelfde over. Tom zijn broer daagt op. Hij zal het filmscenario van Tom zijn boek ineens in Hollywood gaan verkopen.
16:34
Verlopen
Birgit heeft een sponsor gevonden voor de verfilming van Tom zijn boek. Maar wie is Mevr. Berckmans? En wie is Kim? En wie gaat het huis renoveren nu het bouwvallig wordt en er een inspecteur langskomt?
15:05
Verlopen
Pech! Het huis is dringend aan renovatie toe. Water en elektriciteit worden afgesloten, ramen worden uitgebroken. En net nu de kamer van Zoë beschikbaar is. Zelfs de rewindmethode van Akke en Carlo kan niet baten.
16:07
Verlopen
Het ziet er naar uit dat iedereen het huis gaat verlaten. De eigenaar wil de woning verkopen. Gelukkig beslist hij daar niet alleen over. Bovendien blijkt dat het huis niet zo stevig gebouwd is. Zoë heeft alvast een stageplaats aanvaard in Nederland. Akke en Carlo hebben een schitterende oplossing bedacht.
Archief