W817

Maart 2019
15:00

80e aflevering

4,0 0 x
Pech! Het huis is dringend aan renovatie toe. Water en elektriciteit worden afgesloten, ramen worden uitgebroken.  En net nu de kamer van Zoë beschikbaar is. Zelfs de rewindmethode van Akke en Carlo kan niet baten.
16:00

79e aflevering

3,0 5 x
Het ziet er naar uit dat iedereen het huis gaat verlaten. De eigenaar wil de woning verkopen. Gelukkig beslist hij daar niet alleen over. Bovendien blijkt dat het huis niet zo stevig gebouwd is. Zoë heeft alvast een stageplaats aanvaard in Nederland. Akke en Carlo hebben een schitterende oplossing bedacht.
16:00

78e aflevering

3,0 6 x
Het huis is verkocht. Alles wordt opgeruimd en ingepakt. Ondertussen mijmeren de bewoners over hun eerste kennismaking met mekaar.
16:00

77e aflevering

4,0 2 x
Jasmijn is gedumpt. Tom z'n script is afgewezen, de dialogen zijn onnatuurlijk. Zoë staat voor de keuze: ofwel haar studies, ofwel haar werk in de dancing.
14:00

76e aflevering

Verlopen 3,0 3 x
Er lekt water door het plafond in de keuken! Zou het van de kamer van Tom komen, of van de badkamer? Zoë komt weer in de vroege uurtjes thuis, want ze heeft werk als danseres in een discotheek. Ondertussen bereidt Jasmijn zich voor op een belangrijk gesprek met haar vader. Het is niet makkelijk om te vragen of Luc mag blij...
16:00

75e aflevering

Verlopen 4,0 3 x
Birgit leest Tom z'n script en bespreekt het met hem. De huishuur slaat op. Jasmijn stelt Luc voor, haar nieuwe vriend.
16:00

84e aflevering

Verlopen 3,0 4 x
Steve is nu lid van de boysband 'Exposure'. Carlo is nog steeds wanhopig op zoek naar een lief, terwijl Akke onverwachts bezoek krijgt: nonkel Eddy.
16:00

83e aflevering

Verlopen 3,0 2 x
De broer van Tom amuseert zich rot in Hollywood en Tom is ervan overtuigd dat hij een producer vindt voor zijn film. Op het thuisfront zijn er plannen om naar een karaokebar te gaan, maar helaas ... Birgit en Jasmijn zitten per ongeluk opgesloten in de kelder.
16:00

82e aflevering

Verlopen 4,0 7 x
Door een toeval heeft Steve een winnend kraslot in handen dat terug moet naar de rechthebbende eigenaar. Niet iedereen denkt daar hetzelfde over.  Tom zijn broer daagt op. Hij zal het filmscenario van Tom zijn boek ineens in Hollywood gaan verkopen.
16:00

6 maart 2019

Verlopen 3,0 9 x
Birgit heeft een sponsor gevonden voor de verfilming van Tom zijn boek. Maar wie is Mevr. Berckmans? En wie is Kim? En wie gaat het huis renoveren nu het bouwvallig wordt en er een inspecteur langskomt?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.