Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

W817

W817 herbekijken

Seizoen 4
16:26

Seizoen 4, Aflevering 20 - De Ouders Van Kim Gaan Scheiden

3,0 6 x
De ouders van Kim gaan scheiden en Kim zoekt troost bij de bende. Op de universiteit betogen de studenten voor meer vegetarische schotels. Jasmijn lanceert en slogan. Birgit heeft een nieuwe aanbidder: Dieter.
15:56

Seizoen 4, Aflevering 19 - Tom Is Vanaf Nu Een Superheld

4,0 2 x
Robert wil ook bij de bende logeren. Iedereen vraagt aan hem om weg te gaan. Tom is vanaf nu een superheld en samen met Akke en Carlo zoekt hij een gepaste naam en een logo voor z'n outfit.
15:15

Seizoen 4, Aflevering 18 - Tom Wil Bewijzen Dat Hij Onkwetsbaar Is

3,0 2 x
Tom denkt dat hij onkwetsbaar is en zal het ook bewijzen. Birgit verveelt zich en vraagt kim of ze iets jong en blits doet. Kim wil bij de bende komen slapen, maar welke kamer krijgt ze?
16:05

Seizoen 4, Aflevering 17 - Akke Mist Carlo Enorm

4,0 0 x
Akke mist Carlo, zelfs Greet kan hem niet vervangen. Tom, jasmijn en birgit organiseren een fuif. Birgit heeft de leiding genomen over de organisatie. Hopelijk loopt dit goed af...
16:22

Seizoen 4, Aflevering 16 - Steve En Birgit Volgen Samen Salsales

3,0 6 x
Birgit gaat met Steve naar de salsales. Beiden zijn verliefd op Ramon, de salsaleraar. Carlo is verhuisd en voelt zich eenzaam. Tom, Greet en Akke gaan samen naar de spoedgevallenfuif.
16:01

Seizoen 4, Aflevering 15 - Akke En Carlo Hebben Grote Ruzie

3,0 6 x
Akke en Carlo hebben grote ruzie, Carlo praat zelfs niet meer tegen Akke. Zoë is wakker geworden naast Kirsten. Birgit ontfermt zich over Kim en gaat samen met haar shoppen.
14:55

Seizoen 4, Aflevering 14 - Er Komt Een Vrouw Tussen Akke En Carlo

3,0 5 x
Tom maakt zich klaar voor zijn eerste schooldag en blijkbaar volgt Jasmijn dezelfde les. Carlo is helemaal gek van de knappe verpleegster Greet, maar zij heeft alleen ogen voor Akke. Ondertussen probeert Birgit Zoë ervan te overtuigen om samen te gaan fuiven.
16:02

Seizoen 4, Aflevering 13 - Is Steve De Aanrander?

3,0 5 x
Birgit en Tom proberen te bewijzen dat Steve de aanrander niet kan zijn, maar ondertussen zit hij nog steeds in de gevangenis. Akke loopt thuis verdrietig rond omdat hij zijn ex Maaike zo mist. Zoë komt een weekje op bezoek en heeft haar nieuwe vriend meegenomen.
16:09

Seizoen 4, Aflevering 12 - Tom Moet Kim Helpen Met Een Opstel

3,0 2 x
Tom z'n artikel over de riolen is een succes. Maar hij ontdekt dat zijn artikel door iemand is herschreven. Kim wil Tom betalen als hij haar opstel schrijft. Steve lijkt sprekend op de robotfoto van de aanrander in het park.
15:43

Seizoen 4, Aflevering 11 - Steve Is Gedumpt Door Michiel

3,0 2 x
Alles voor de literatuur: na het krakerspand gaat Tom nu de riolering in om erover te schrijven. Jasmijn legt haar toelatingsproef voor de toneelschool af onder algemene begeleiding van Birgit. Steve is gedumpt door Michiel.
Archief