Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

W817

Mei 2020
16:00

Aflevering 5 (Seizoen 5)

4,0 0 x
Wie niet blokt voor een belangrijk examen, moet op een andere manier proberen aan de punten te komen. Tom overtuigt Jasmijn om samen te werken. Ondertussen vinden de vrienden dat het dringend tijd is voor een housewarmingparty op het appartement van Birgit. Bekijk aflevering 5 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
15:00

Aflevering 3 (Seizoen 5)

4,0 1 x
Birgit wil haar eigen weg gaan en zoekt een appartement. Tom is heel opgelucht wanneer blijkt dat hij geen vader wordt, maar daar wordt Ellen heel boos van. Ondertussen hebben Carlo en Akke de job van hun leven gevonden. Bekijk aflevering 3 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
16:00

Aflevering 2 (Seizoen 5)

4,0 2 x
Birgit is weer thuis uit het ziekenhuis en iedereen legt haar in de watten. Zoe heeft een motor en Steve en Carlo zijn er helemaal gek op. Ondertussen bereidt Tom zich voor op een moeilijk gesprek met Ellen. Bekijk aflevering 2 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
16:00

Aflevering 1 (Seizoen 5)

3,0 3 x
Birgit is opgenomen in het ziekenhuis en ontmoet er een knappe man. Ondertussen komt Zoe terug in het huis wonen en Tom vraagt zich af of hij de vader is van de baby van Ellen. Ook Jasmijn heeft zo haar problemen. Bekijk aflevering 1 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
17:00

Aflevering 22 (Seizoen 4)

3,0 5 x
Akke wil alles doen tegen betaling. De sekte van Birgit is vertrokken, maar nu weet ze niet wat gedaan. Ze heeft geen geld, geen job en geen vriend. Tom loopt Ellen tegen het lijf en ze spreken nog eens af. Bekijk aflevering 22 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
16:00

Aflevering 21 (Seizoen 4)

3,0 3 x
Akke neemt spelletjes mee naar huis om ze te testen voor zijn nieuwe job. Ondertussen is Birgit bij een sekte gegaan. Bekijk aflevering 21 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
16:00

Aflevering 20 (Seizoen 4)

3,0 6 x
De ouders van Kim gaan scheiden en Kim zoekt troost bij de bende. Op de universiteit betogen de studenten voor meer vegetarische schotels. Jasmijn lanceert en slogan. Birgit heeft een nieuwe aanbidder: Dieter. Bekijk aflevering 20 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
16:00

Aflevering 19 (Seizoen 4)

4,0 8 x
Robert wil ook bij de bende logeren. Iedereen vraagt aan hem om weg te gaan. Tom is vanaf nu een superheld en samen met Akke en Carlo zoekt hij een gepaste naam en een logo voor z'n outfit. Bekijk aflevering 19 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
16:00

Aflevering 18 (Seizoen 4)

4,0 8 x
Tom denkt dat hij onkwetsbaar is en zal het ook bewijzen. Birgit verveelt zich en vraagt kim of ze iets jong en blits doet. Kim wil bij de bende komen slapen, maar welke kamer krijgt ze? Bekijk aflevering 18 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
Binnenkort terug te kijken
16:00

Aflevering 4 (Seizoen 5)

Verwacht op
Steve helpt Birgit alvast haar nieuwe appartement te kuisen en ontmoet haar buurman Gabriel. Iedereen zou helpen verhuizen, maar Carlo is spoorloos. Ondertussen wil Tom vergiffenis vragen aan Ellen en dat probeert hij zelfs via de radio. Bekijk aflevering 4 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.