Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

W817

Januari 2020
16:00

129e aflevering

3,0 0 x
Birgit heeft zich ingeschreven bij een datingbureau. Tom daagt Joren uit voor een literair duel. Steve wordt de manager van Robbie en Zoë werkt aan haar thesis.
17:00

128e aflevering

3,0 0 x
Birgit heeft zich opgesloten in de slaapkamer van Zoë en begint aan haar marathonuitzending. Tom gaat met Paco naar een fuif. Steve zoekt iemand om zijn rug te masseren. Carlo misschien...?
15:00

20e aflevering

4,0 0 x
Zoë, Birgit en Ellen gaan met zijn drietjes uit, mannen zijn daarbij niet welkom. Tony komt even op bezoek bij Steve, maar zorgt voor een onaangename verrassing. Akke en Carlo hebben eindelijk BORF op punt gesteld.
15:00

127e aflevering

4,0 2 x
Steve heeft een parachutesprong gewonnen, maar hij durft niet goed. Ondertussen wil Birgit elke dag een uur presenteren op de piratenzender.
15:00

126e aflevering

4,0 0 x
Steve organiseert een Peruviaanse avond om Paco te verwelkomen. Kim verkoopt tombolalootjes. Carlo en Fastwin starten met de piratenzender 'Radio Romeo'.
16:00

19e aflevering

3,0 5 x
Tom zoekt een romantisch cadeau voor Ellen. Akke is daarbij niet de geschikte hulp. Birgit vindt de relatie van Tom en Ellen maar niks. En hoe zit het intussen met de liefde tussen Steve en Tony?
15:00

125e aflevering

4,0 0 x
Zoë moet geen lief meer hebben en Carlo volgt haar voorbeeld. Birgit koopt ondertussen een nieuwe auto. De vliegtuigtickets van Akke zijn aangekomen, maar hij heeft nog niemand verteld dat hij weggaat.
15:00

124e aflevering

4,0 2 x
Birgits auto is in de garage. Hoe moet ze nu gaan shoppen of naar de sauna? Er zijn ook problemen met de geluidsinstallatie, maar dat lossen Akke en Carlo wel op. Tom wordt opgepakt voor een knokpartij.
15:00

18e aflevering

4,0 0 x
Het loopt niet op rolletjes tussen Tom en Ellen. De vader van Jasmijn heeft meer geluk. Hij begint een relatie met haar lerares Frans! Zoë en Ellen zien af met hun gips en ook Akke en Carlo hebben problemen met hun project.
16:00

123e aflevering

3,0 2 x
Tom moet weer een artikel schrijven over het voetbal en Carlo wil mee.  Kim en Zoë protesteren verder en willen niet uit de boom komen. Ondertussen ontdekt Steve een grijs haar!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.