W817

September 2019
15:00

13e aflevering

3,0 0 x
Akke heeft zijn beste vriend en medestudent Carlo meegebracht om aan een project te werken. Maar Carlo blijkt meer aandacht voor Birgit te hebben, waardoor hij een stevige concurrent wordt voor Tom, die nog steeds smoorverliefd is op haar.  Birgit wordt echter volledig in beslag genomen door haar zoektocht naar een nieuwe ...
15:00

40e aflevering

4,0 0 x
Is Birgit verliefd? Zal Prosper de rechtszaak winnen van Meester De Groote? Zal Tom met het computerspel winnen van Steve? Wil Steve nog wel meespelen? Hoe geraakt Akke van zijn tandpijn af?
15:00

39e aflevering

4,0 0 x
Het gaat niet goed met Jasmijn haar vriendje, Danny. Het gaat nog minder goed met Birgit nu ze aangeklaagd wordt voor kindermishandeling en dringend op zoek is naar een advocaat. Het gaat zeer slecht met Tom zijn enquête.
14:00

38e aflevering

3,0 0 x
Tom en Ellen stellen een cadeaulijst voor hun huwelijk samen. Elk heeft zo zijn eigen wensen. Jasmijn heeft een nieuw vriendje: Danny.
16:00

37e aflevering

4,0 0 x
Birgit is letterlijk op een meisje gebotst. Ze neemt Mieke mee naar huis om haar knie te verzorgen en die voelt zich direct thuis in de groep. Mickey is ondertussen terug uit het ziekenhuis.
16:00

36e aflevering

3,0 0 x
Mickey ligt in het ziekenhuis. Zoë is echt bang dat er iets fout kan lopen.  Ook Tom is ziek... van te veel chips te eten.  En Akke voelt zich niet helemaal lekker nu hij definitief afscheid neemt van AKA.
13:00

35e aflevering

4,0 0 x
Jasmijn probeert onder een straf uit te komen en belt Steve om hulp. Ook Akke zit ondertussen met een probleem. Hij is zijn bedrijf beu en wil het verkopen.
14:00

34e aflevering

3,0 0 x
Jasmijn heeft voor iedereen geschenkjes bij. Hoe komt ze toch aan al dat geld? Birgits nieuwe assistent, Johan, heeft wat problemen. Werken voor AKA blijkt niet zo eenvoudig te zijn. Zeker niet aan de zijde van Birgit!
14:00

33e aflevering

3,0 0 x
Birgit heeft het veel te druk met AKA en mag iemand in dienst nemen. Akke heeft het dan weer druk met Steve zijn thesis, terwijl Steve het druk heeft met het basketbaltornooi. Jasmijn heeft het druk met haar vriendje Björn, of is het Lars?
15:00

32e aflevering

4,0 0 x
Zoals het hoort zal Tom de hand van Ellen officieel vragen tijdens een etentje met haar ouders. Maar wat als die nee zeggen? Akke helpt Steve met zijn thesis. Zoë vindt geen mooie kleren in de winkels dus maakt ze vanaf nu zelf haar outfits.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.