W817

September 2018
16:00

30e aflevering

4,0 2 x
Het gaat niet goed tussen Tom en Ellen. Nog minder goed gaat het op kantoor. Birgit krijgt geen vakantie. Carlo dient zijn ontslag in en Akke koopt koffiekoeken als afscheidsgeschenk. Als dat maar goed afloopt!
14:00

29e aflevering

3,0 2 x
Tom wil een ernstig artikel schrijven. Het thema wordt 'Blondjes zijn niet noodzakelijk dom'. Het studiemateriaal leidt echter tot misverstanden.  Vermoedelijk dragen Akke en Steve ook de gevolgen van een misverstand: een bloedneus en een blauw oog. Hoe zou dat komen?
15:00

28e aflevering

4,0 0 x
Tom plant een romantisch avondje thuis met Ellen. Dat betekent dat iedereen het huis uit moet, al gaat dat natuurlijk niet zomaar. Akke en Steve gaan samen fuiven.
14:00

27e aflevering

3,0 1 x
Akke en Carlo hebben een druk bedrijfsleven. Met de kast die Steve feilloos in elkaar timmert is de living nu omgetoverd tot een kantoor. Zoë en Mickey krijgen ondertussen de resultaten van de SOA-test.
15:00

12e aflevering

4,0 3 x
Steve komt terug uit Spanje en is niet weinig verbaasd wanneer hij ontdekt dat Tom de nacht heeft doorgebracht met Birgit.  Jasmijn brengt de nacht door in de zetel, ze is haar kamer al terug kwijt, Akke begrijpt er nog steeds niks van, en Zoë dit keer ook niet.
15:00

26e aflevering

4,0 4 x
Het nieuwe bedrijf van Akke en Carlo is gevestigd in... de living. Birgit wordt hun secretaresse. Jasmijn start een nieuwe rage en Zoë en Mickey wachten op de resultaten van hun SOA-test.
14:00

25e aflevering

4,0 2 x
Tom werkt aan een artikel en moet z'n deadline halen. Nu Borf een succes is, besluiten Akke en Carlo een bedrijf op te richten. Zoë en Mickey gaan samen naar de dokter voor een SOA-test.
15:00

24e aflevering

3,0 1 x
Birgit wil Akke en Carlo advies geven. Ook wat de liefde betreft kunnen de huisgenoten advies krijgen. Tom heeft faalangst in z'n relatie met Ellen en Mickey houdt de boot af bij Zoë.
15:00

23e aflevering

4,0 4 x
Zoë heeft Mickey leren kennen en tussen Tom en Ellen gaat alles heel goed. Ook Birgit is gelukkig, want zij heeft eindelijk een job. En het domoticaproject van Akke en Carlo loopt gesmeerd. Ze krijgen zelfs een stand op de bouwbeurs!
16:00

22e aflevering

Verlopen 3,0 3 x
Birgit veel vrije tijd heeft wil ze terug studeren. Waar kan ze beter informaticales volgen dan bij Akke?  Tom is overtuigd dat 'stoere binken' altijd winnen van 'grieten'. Hij wil zich meten met Zoë in een fysieke en mentale proef. Maar of dat een goed idee is?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.