Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

W817

Februari 2020
15:00

74e aflevering

4,0 3 x
Carlo hangt het huis vol webcams, zelfs tot in de badkamer. Jasmijn stuurt een kaartje vanuit Rome. Tom wil absolute stilte om zijn script af te werken.
15:00

73e aflevering

3,0 3 x
Carlo en Tom installeren een satellietschotel. Jasmijn wil mee op Romereis voor 400 euro. Om het te kunnen betalen, zoekt ze een job. Birgit heeft de kans op een job gemist, zo blijkt uit haar vergeten post.
15:00

72e aflevering

3,0 3 x
Akke gaat nu als Berend Impens door het leven. Birgit heeft hetzelfde kleed als Zoë gekocht en dat vinden ze allebei even erg. Carlo vraagt zich af of hij lelijk is.
16:00

71e aflevering

3,0 3 x
Jasmijn is gebuisd voor het ei-project. Maaike stoort zich aan het irritant lachje van Akke. Steve wordt op het matje geroepen bij de directeur.
16:00

70e aflevering

4,0 5 x
Jasmijn moet samen met Oswald op een ei passen. Zoë en Birgit hebben op de rommelmarkt een schilderij gekocht. De tweede les van Steve is een basketbalmatch, maar wie wil Swa in zijn team?
16:00

69e aflevering

3,0 0 x
Eindelijk vrij! Steve begint aan zijn stage en heeft nooit meer les. Ook Carlo wil meer vrijheid, hij gaat alleen wonen en verlaat zijn vrienden. Die vinden dat minder erg dan hij had gedacht. Ondertussen heeft Birgit een interview voor Tom geregeld met haar nieuwe favoriete journalist.
14:00

68e aflevering

4,0 0 x
Zoë wordt gestalkt. Er is graffiti op een muur gespoten en de muur moet herschilderd worden. Birgit krijgt slechte kritiek in de krant en regelt een ontmoeting met de journalist.
15:00

67e aflevering

3,0 1 x
Axel, de broer van Tom, heeft een producer gevonden die z'n boek wil verfilmen. Het is uit tussen Zoë en Bert, maar Bert denkt daar anders over. Akke en Carlo werken aan de trap.
14:00

66e aflevering

3,8 2 x
Jasmijn is jarig, maar iedereen lijkt het vergeten te zijn. Nu Zoë eindelijk doorheeft hoe hard Bert stinkt, probeert ze er alles aan te doen om hem in bad te krijgen. Ondertussen is de broer van Tom op bezoek. Axel zegt dat hij een producer kent die het boek van Tom zeker wil verfilmen.
16:00

65e aflevering

3,0 1 x
Wanneer ze Tom gaan feliciteren met zijn bestseller, ontdekken de vrienden dat hij niet alleen in bed ligt. Zoë stelt haar nieuwe vriend Bert voor en de rest verliest er alle eetlust van. Ook Carlo heeft het moeilijk nu hij de presesverkiezingen verloren heeft.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.