Waarheid Durven Of Doen

Waarheid Durven Of Doen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
44:00
Waarheid Durven Of Doen

Deze keer maken Loredana, Henk Rijckaert, Junior Planckaert en Kirsten Flipkens hun opwachting in de Oranjerie in Kortrijk.

Seizoen 2
44:00
De vier bekende Vlamingen die vanavond uitgedaagd worden, zijn Christoff, Roger van Damme, Aagje Vanwalleghem en Tinne Oltmans.
44:00
De vier bekende Vlamingen die vanavond aanschuiven in de Oranjerie in Kortrijk zijn Nicolas Caeyers, Sieg De Doncker, Saartje Vandendriessche en comedian Jade Mintjens.
44:00
Tv-gezicht Astrid Coppens, acteur Mathias Vergels, voormalig wereldkampioen veldrijden Niels Albert en professioneel basketbalspeelster Julie Vanloo bijten de spits af van het nieuwe seizoen. Ruth Vandenberghe, de burgemeester van Kortrijk, komt hen verwelkomen in haar Leiestad. Haar opdracht? Het viertal enkele streekgere...
44:00
De laatste gasten in de Oranjerie in Kortrijk zijn Jef Neve, Ward Lemmelijn, Amy Courtens en Younes Jaadane. Welke gerechten brengen ze mee en wie laat in zijn of haar kaarten kijken?
44:00
De lampionnen leggen deze keer enkele pittige vragen voor aan Jeroen Verdick, Tine Priem, Hanne Troonbeeckx en Steffi Mercie.
44:00
Deze keer krijgen Jolien Roets, Kürt Rogiers, Servaas Bingé en Bert Ostyn enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld in de Oranjerie in Kortrijk.
44:00
De laatste week van dit tweede seizoen wordt afgetrapt door Jo Hens, Slongs Dievanongs, Justine De Jonckheere en Yanina Wickmayer. Ook zij krijgen enkele pittige vragen en grappige opdrachten voorgeschoteld.
44:00
Deze keer krijgen Eva De Roo, Kim Huybrechts, Olivia Trappeniers en Jelle Beeckman enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld in de Oranjerie in Kortrijk.
44:00
Deze keer komen Anushka Melkonian, Davy Gilles, Celien Deloof en Maarten Cop samen om de vragen die de lampionnen hen voorleggen te beantwoorden.
44:00
Deze keer maken Sarah Mouhamou, Jens Dendoncker, Charlotte Sieben en Arno The Kid hun opwachting in de Oranjerie in Kortrijk.
44:00
Komiek Kamal Kharmach, presentatrice Anne De Baetzelier, Qmusic-dj Dorothee Dauwe en muzikant Ian Thomas maken er een bonte avond van in de Oranjerie in Kortrijk. Wie haalt de meeste Think Pink-badeendjes uit de Leie? Of wint het Tetris-toernooi op 's werelds grootste gameboy-replica?
44:00
Vandaag beantwoorden Maarten Vancoillie, Ianthe Tavernier, Sarah Puttemans en Sergio (Quisquater) de vragen die aan de lampionnen bevestigd zijn.
44:00
Deze keer krijgen Maksim Stojanac, Isolde Lasoen, Laura Govaerts en Alexander Hendrickx enkele pittige vragen en grappige opdrachten voorgeschoteld.
44:00
Vincent Fierens, Stien Edlund, Metejoor en Marlène de Wauters laten vandaag het achterste van hun tong zien om zoveel mogelijk keien te verzamelen en zo te ontsnappen aan de afwas.
44:00
Actrice Kadèr Gürbüz, theatermaker en muzikant Jaouad Alloul, ex-K3'tje Klaasje Meijer en tv-chef Wim Ballieu toveren de Oranjerie in Kortrijk om tot de gezelligste plek van Vlaanderen. Wanneer tijdens het voorgerecht de lampionnen flikkeren, krijgt het viertal hun eerste waarheidsvraag voorgeschoteld: Wat zou je anders he...
44:00
Vandaag komen Sandra Bekkari, Jamie-Lee Six, Sean Dhondt en Joffrey Anane samen om de vragen die de lampionnen hen voorleggen te beantwoorden.
44:00
Anke Buckinx, Celine Van Ouytsel, Hanne Claes en Soe Nsuki krijgen enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld.
44:00
Leen Dendievel, Francisco Schuster, Koen Buysse en Gerben Tuerlinckx komen samen en maken het gezellig met hun zelfbereide gerechtjes.
44:00
Vandaag zetten klankman Pascal Braeckman, VTM-kok Loïc Van Impe, 'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck en influencer Jonatan Medart de week goed in met hilarische opdrachten en openhartige bekentenissen. Speciaal voor Wereld Kattendag zit er een leuke doe-opdracht verstopt in één van de lampionnen.
Archief