Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Waarheid Durven Of Doen

Waarheid Durven Of Doen herbekijken

Seizoen 2
44:00

Aflevering 4

4,3 58 x
Deze keer maken Loredana, Henk Rijckaert, Junior Planckaert en Kirsten Flipkens hun opwachting in de Oranjerie in Kortrijk.
44:00

Aflevering 3

3,0 78 x
De vier bekende Vlamingen die vanavond uitgedaagd worden, zijn Christoff, Roger van Damme, Aagje Vanwalleghem en Tinne Oltmans.
44:00

Aflevering 2

4,0 53 x
De vier bekende Vlamingen die vanavond aanschuiven in de Oranjerie in Kortrijk zijn Nicolas Caeyers, Sieg De Doncker, Saartje Vandendriessche en comedian Jade Mintjens.
44:00

Aflevering 1

3,0 21 x
Tv-gezicht Astrid Coppens, acteur Mathias Vergels, voormalig wereldkampioen veldrijden Niels Albert en professioneel basketbalspeelster Julie Vanloo bijten de spits af van het nieuwe seizoen. Ruth Vandenberghe, de burgemeester van Kortrijk, komt hen verwelkomen in haar Leiestad. Haar opdracht? Het viertal enkele streekgere...
44:00

Seizoen 2, Aflevering 24 - Jef Neve, Ward Lemmelijn, Amy Courtens en Younes Jaadane

3,0 10 x
De laatste gasten in de Oranjerie in Kortrijk zijn Jef Neve, Ward Lemmelijn, Amy Courtens en Younes Jaadane. Welke gerechten brengen ze mee en wie laat in zijn of haar kaarten kijken?
44:00

Seizoen 2, Aflevering 23 - Jeroen Verdick, Tine Priem, Hanne Troonbeeckx en Elke Clijsters

4,0 11 x
De lampionnen leggen deze keer enkele pittige vragen voor aan Jeroen Verdick, Tine Priem, Hanne Troonbeeckx en Steffi Mercie.
44:00

Seizoen 2, Aflevering 22 - Jolien Roets, Kürt Rogiers, Servaas Bingé en Bert Ostyn

3,0 5 x
Deze keer krijgen Jolien Roets, Kürt Rogiers, Servaas Bingé en Bert Ostyn enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld in de Oranjerie in Kortrijk.
44:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Jo Hens, Slongs Dievanongs, Justine De Jonckheere en Yanina Wickmayer

3,0 33 x
De laatste week van dit tweede seizoen wordt afgetrapt door Jo Hens, Slongs Dievanongs, Justine De Jonckheere en Yanina Wickmayer. Ook zij krijgen enkele pittige vragen en grappige opdrachten voorgeschoteld.
44:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Eva De Roo, Kim Huybrechts, Olivia Trappeniers en Jelle Beeckman

4,7 68 x
Deze keer krijgen Eva De Roo, Kim Huybrechts, Olivia Trappeniers en Jelle Beeckman enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld in de Oranjerie in Kortrijk.
44:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - Anushka Melkonian, Davy Gilles, Celien Deloof en Maarten Cop

3,0 34 x
Deze keer komen Anushka Melkonian, Davy Gilles, Celien Deloof en Maarten Cop samen om de vragen die de lampionnen hen voorleggen te beantwoorden.
Archief