Wellington Paranormal

Laatste aflevering
Wellington Paranormal
Verlopen

Minogue en O'Leary keren terug in de tijd, naar de jaren 90, en komen tot de vaststelling dat ze een apocalyptische nieuwe tijdlijn hebben gecreëerd waarin de sergeant nooit bij de politie was.

Wellington Paranormal gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
Verlopen
Tijdens een doordeweekse nachtpatrouille onderzoeken Minogue en O'Leary een reeks mysterieuze vervloekingen. Agent Parker krijgt een nieuwe partner.
Verlopen
Wanneer werklieden een Pakeha-begraafplaats onder het politiekantoor verstoren, raakt de sergeant bezeten van een vervelende oude geest. En dan begint hij zijn eigen agenten te bedreigen.
Verlopen
Nadat ze een lezing hebben gegeven op een middelbare school, nemen Minogue en O'Leary een betoverde leren jas in beslag. Wie die jas draagt, wordt meteen cool. En dat is iets wat Minogue en O'Leary beiden niet kennen.
Verlopen
Een niet zo jong meisje raakt vermist. O'Leary en Minogue moeten naar haar op zoek op het mysterieuze Sales Island, dat bewoond wordt door een vreemde sekte die geiten aanbidt.
Verlopen
Minogue en O'Leary moeten achter een wezen aan, half mens/half vogel, dat blinkende voorwerpen steelt in Wellington, onder meer de letter W van het Wellington-plaatsnaambord.
Seizoen 3
Verlopen
Agenten Minogue en O'Leary onderzoeken berichten dat een vetophoping in de riool mensen en huisdieren zou hebben verslonden. Nadat ze zelf ternauwernood aan de vetberg ontsnappen in de carwash, redden de twee een man die bijna het riool in wordt gezogen. Terwijl ze de jacht voortzetten, ontmoeten de twee de entiteit in het...
Verlopen
Terwijl Minogue en O'Leary ter plaatse zijn bij een verkeersongeval vindt er een meteorietinslag plaats die ervoor zorgt dat sommige bewoners superkrachten krijgen. Die bewoners, een Polynesische man die met elektriciteit kan schieten, een kattendame en een jonge vrouw, vormen samen de burgerwacht de 'Revengers'. Zij eisen...
Verlopen
Minogue en O'Leary onderzoeken een groep bizarre rugbyfans die verkleed zijn als 'Waar is Wally'-figuren. Ze hebben namelijk enkele voetgangers ontvoerd en ook nog gebraakt. Twee van de fans kunnen worden gearresteerd, maar ze weten weer te ontsnappen. Dan wordt Minogue ontvoerd, waarbij blijkt dat de rugbyfans in 2001 omg...
Verlopen
Tijdens een nachtelijke patrouille ontmoeten Minogue en O'Leary verschillende mensen die zijn aangeklampt door verschillende dingen waar ze bang voor zijn, waaronder een haai. Tijdens hun onderzoek ontdekken ze dat deze mensen in een winkel zijn geweest die bekend staat als de 'Fear Factory'. De eigenaar is een man die van...
Verlopen
De agenten zien beelden van een kampeerder die ontvoerd wordt door een groot harig wezen. Ze trekken daarop naar de bush vlak bij de Remutaka Range, waar de agenten ontdekken dat het wezen een Maero is, een reus uit de Maori-overlevering. De Maero ziet Parker verkeerdelijk aan als een mannelijk lid van haar soort en een po...
Verlopen
Minogue en O'Leary worden opgeroepen voor een mysterieuze inbraak waarbij geen sporen van braak te zien zijn. Het duo slaagt erin een onzichtbare entiteit, een groot wezen met tentakels, te pakken te krijgen en mee te nemen voor ondervraging. Ondanks de inspanningen van Minogue, O'Leary, sergeant Maaka en agent Parker kan ...
Seizoen 2
Verlopen
Minogue en O'Leary zijn aanwezig bij enkele paranormale gebeurtenissen tijdens hun drukke patrouille op kerstavond: de Duivel in een winkelcentrum, een interdimensionale wervelwind bij een barbecue, en een gewelddadige pop die door een huis raast. Kortom, een dag als een andere.
Verlopen
Een reeks diefstallen van ouderwetse analoge telefoons en oude technologische apparatuur brengt het team tot bij het ouderlijke huis van O'Leary op Mount Victoria. Het wordt een paranormale zaak wanneer de telefoons veranderen in robots en de buurt beginnen te terroriseren. Iemand zin in een spelletje snake?
Verlopen
Minogue en O'Leary houden een zelfrijdende raceauto uit de jaren 80 tegen. Ze ontdekken dat hij wordt achtervolgd door de geest van de oorspronkelijke eigenaar. Hij is op zoek naar een oude vriendin, uit 1989. Maar hoe zal hij reageren als hij erachter komt dat zij is verdergegaan met haar leven?
Verlopen
Er wordt een agent dood aangetroffen die als twee druppels water op Minogue lijkt. Het onderzoek leidt de agenten naar een griezelig motel op het platteland, waar ze allemaal dubbelgangers van zichzelf ontmoeten. Alhoewel, sommigen zijn toch geen exacte kopieën...
Verlopen
Minogue en O'Leary dwingen een claxonneerverbod af in de Mount Victoriatunnel. Maar daarmee bevrijden ze zonder het te beseffen de geest van een ouderwetse agent uit de jaren 30. Kunnen ze hem stoppen vooraleer hij alle pubs in Wellington sluit die nog na zes uur 's avonds de deuren openhouden?
Verlopen
Minogue en O'Leary gaan terug naar school nadat drie tienerheksen leerlingen van de plaatselijke meisjesschool zijn beginnen te bedreigen. Maar ze ontdekken al snel dat plagen net zo schadelijk kan zijn als magische krachten.
Verlopen
Minogue en O'Leary trekken richting oceaan nadat tien vissers onder mysterieuze omstandigheden verdwijnen in en rond de haven van Wellington. Sergeant Maaka heeft een theorie die hij met niemand wil delen, maar er is een soort... zeebeest bij betrokken.
Seizoen 1
Verlopen
Minogue en O'Leary achtervolgen twee collega-agenten die in hersenetende zombies zijn veranderd en komen uiteindelijk uit op de vleesmarkt van Wellington, Courtenay Place. En waar zijn toch de donuts van sergeant Maaka?
Archief