Wielrennen

Afleveringen

Dumoulin: "Heerlijk rustdagje! Maar nu even die ellende hier"

3,0 3 x
Dumoulin: "Heerlijk rustdagje! Maar nu even die ellende hier" van Wielrennen is uitgezonden op maandag 22 mei 2017 om 19:06 uur en was te zien op Sporza.

De Plus is dolblij met zege Jungels: "Bobke, godverdomme! We are the wolfpack!"

4,0 6 x
De Plus is dolblij met zege Jungels: "Bobke, godverdomme! We are the wolfpack!" van Wielrennen is uitgezonden op zondag 21 mei 2017 om 19:26 uur en was te zien op Sporza.

De Plus: "We kunnen weer het glas champagne heffen en roepen als wolven"

3,0 5 x
De Plus: "We kunnen weer het glas champagne heffen en roepen als wolven" van Wielrennen is uitgezonden op zondag 21 mei 2017 om 19:26 uur en was te zien op Sporza.

Dumoulin: "Was een goed moment om even te wachten na de val van Quintana"

4,0 5 x
Dumoulin: "Was een goed moment om even te wachten na de val van Quintana" van Wielrennen is uitgezonden op zondag 21 mei 2017 om 19:26 uur en was te zien op Sporza.

Jungels: "Had dit nodig na gsiteren"

3,0 4 x
Jungels: "Had dit nodig na gsiteren" van Wielrennen is uitgezonden op zondag 21 mei 2017 om 19:26 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.