Wielrennen

Wielrennen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Wielrennen

Liveverslag van Luik-Bastenaken-Luik.Commentaar (mannen): Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer; op de motor: Renaat Schotte. Commentaar (vrouwen): Ruben Van Gucht en Ine Beyen.

April 2024
2:53:35
Liveverslag van de Waalse Pijl bij de mannen met commentaar van Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer.
Liveverslag van de Waalse Pijl bij de vrouwen met commentaar van Ruben Van Gucht en Ine Beyen.
37:58
Liveverslag van de Amstel Gold Race. Commentaar: Ruben Van Gucht en Ine Beyen.
Liveverslag van de Amstel Gold Race. Commentaar (mannen): Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer, commentaar (vrouwen): Ruben Van Gucht en Ine Beyen.
2:25:52
Rechtstreeks verslag van de wielerwedstrijd Brabantse Pijl. Met commentaar van Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer, en Maarten Vangramberen op de motor.
Liveverslag van Parijs-Roubaix bij de mannen met commentaar van Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer en Renaat Schotte op de motor. Voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.
Rechtstreeks verslag van de wielerwedstrijd Parijs-Roubaix voor vrouwen. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Ine Beyen. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.
2:30:56
Liveverslag van de Scheldeprijs met commentaar van Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer.
Maart 2024
Liveverslag van de Ronde van Vlaanderen (mannen en vrouwen). Commentaar (mannen): Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer; op de motor: Renaat Schotte. Commentaar (vrouwen): Ruben Van Gucht en Ine Beyen. Presentatie omkadering: Maarten Vangramberen.
Liveverslag van de Ronde van Vlaanderen (mannen). Voorbeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen. Met commentaar van Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer, en Renaat Schotte op de motor.
Liveverslag van de Ronde van Vlaanderen (mannen). Voorbeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen. Met commentaar van Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer, en Renaat Schotte op de motor.
Liveverslag van de Ronde van Vlaanderen (vrouwen). Omkadering gepresenteerd door Maarten Vangramberen. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Ine Beyen.
3:02:22
Rechtstreeks verslag van deze wielerwedstrijd. Commentaar: Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer; op de motor: Renaat Schotte.
59:28
Verlopen
Liveverslag van Gent - Wevelgem bij de mannen met commentaar van Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer en omkadering door Maarten Vangramberen.
1:20:52
Verlopen
Liveverslag van Gent - Wevelgem bij de vrouwen met commentaar van Ruben Van Gucht en Ine Beyen en omkadering door Maarten Vangramberen.
26:11
Verlopen
Liveverslag van Gent - Wevelgem bij de mannen met commentaar van Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer en omkadering door Maarten Vangramberen. Commentaar bij de vrouwen van Ruben Van Gucht en Ine Beyen en omkadering door Maarten Vangramberen.
Verlopen
Rechtstreeks verslag van de wielerwedstrijd E3 Saxo Bank Classic. Met commentaar van Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer, en Renaat Schotte op de motor. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.
2:31:18
Verlopen
Rechtstreeks verslag van de wielerwedstrijd Classic Brugge - De Panne voor vrouwen. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Ine Beyen.
2:39:46
Verlopen
Rechtstreeks verslag van de wielerwedstrijd Classic Brugge - De Panne met commentaar van Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer.
Archief