Wielrennen

Afleveringen

Boonen: "Amuseer me nog alle dagen rot met de fiets"

3,0 0 x
Boonen: "Amuseer me nog alle dagen rot met de fiets" van Wielrennen is uitgezonden op donderdag 19 januari 2017 om 1:21 uur en was te zien op Sporza.

Gilbert: "Alles draait rond de klassiekers bij Quick-Step"

4,0 0 x
Gilbert: "Alles draait rond de klassiekers bij Quick-Step" van Wielrennen is uitgezonden op donderdag 19 januari 2017 om 1:21 uur en was te zien op Sporza.

Lefevere: "Boonen kan nog andere koersen winnen dan Roubaix"

3,0 0 x
Lefevere: "Boonen kan nog andere koersen winnen dan Roubaix" van Wielrennen is uitgezonden op donderdag 19 januari 2017 om 1:21 uur en was te zien op Sporza.

Pechvogel Toon Aerts: "Ik kan onmogelijk zeggen dat het goed gaat"

3,0 3 x
Pechvogel Toon Aerts: "Ik kan onmogelijk zeggen dat het goed gaat" van Wielrennen is uitgezonden op dinsdag 17 januari 2017 om 13:48 uur en was te zien op Sporza.

Belgisch kampioen Van Aert trakteert fans in Lille

3,0 0 x
Belgisch kampioen Van Aert trakteert fans in Lille van Wielrennen is uitgezonden op maandag 16 januari 2017 om 3:26 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.