Wild Orphan Rescue

Wild Orphan Rescue herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 12 - Een Verweesde Babybaviaan Wordt Opgenomen

3,0 2 x
Een verweesde babybaviaan wordt opgenomen. Een boskatbaby zal via speltherapie haar gewonde poten moeten versterken. Drie caracals worden straks in de wilde natuur vrijgelaten.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Een Babyolifant Wordt Goede Vriendjes Met Een Schaap

3,0 2 x
Twee jonge schubdieren worden gered uit de illegale handel in wilde dieren. Een jonge baviaan met maar één arm wordt opgenomen in de troep. Een babyolifant wordt goede vriendjes met een schaap.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Een Jonge Giraf Geniet Van Zijn Eerste Stappen In De Vrijheid

4,0 3 x
Een jonge groene meerkat heeft een gewonde staart die schoongemaakt en opgelapt moet worden. Een zwaar uitgedroogde babybosbok vecht voor zijn leven. Een jonge giraf geniet van zijn eerste stappen in de vrijheid.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Een Neushoornjong Leert Opnieuw Lopen

4,0 2 x
Een neushoornjong leert opnieuw te lopen nadat zijn hoefprothese verwijderd is. Vier babymeerkatten worden voorgesteld aan hun nieuwe pleegmoeders. Een boze caracal wordt weer vrijgelaten in het wild.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Een Achtergelaten Babybaviaan Moet Ververst Worden

3,0 2 x
Een babyolifant gaat op wandel met zijn nieuwe kudde. Een achtergelaten babybaviaan moet ververst worden. Een dodelijke zwarte mamba legt meer dan 20 eieren.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Drie Pasgeboren Jakhalzen Hebben Dringend Hulp Nodig

3,0 2 x
Het is flesjestijd voor drie babyneushoorns. De volledige baviaanafdeling gaat naar de rivier om af te koelen. Drie pasgeboren jakhalzen hebben dringend hulp nodig als hun moeder wordt neergeschoten.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Twee Babynijlpaarden Nemen Een Bubbelbad

3,0 7 x
Twee babynijlpaarden nemen een bubbelbad. Een twee maanden oude baviaan maakt kennis met haar nieuwe pleegmoeder. Een gevlekte babyoehoe komt aan in het ziekenhuis.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Drie Luipaardwelpen Staan Te Popelen Om Gevoed Te Worden

4,0 3 x
Drie nieuwe luipaardwelpen staan te popelen om gevoed te worden. Na een jaar in de opvang zijn drie wrattenzwijnen klaar voor de vrijheid. Maar een van hen kiest voor een voortijdige ontsnapping. Het is weegschaaldag bij de groene meerkatten.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Een Pasgeboren Groene Meerkat Lijdt Aan Het Posttraumatisch Stresssyndroom

4,0 4 x
Een pasgeboren groene meerkat lijdt aan het posttraumatisch stresssyndroom nadat hij heeft gezien hoe zijn moeder omkwam. Er wordt een wel heel speciale milkshake gemaakt voor een babyolifant. Een echografie onthult de zwangerschap van een schubdier.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Een Genetkatbaby Wordt Herenigd Met Zijn Moeder

3,0 3 x
Een genetkatbaby wordt uit een huis weggehaald met de bedoeling het dier weer te herenigen met zijn moeder. Twee babynijlpaarden weigeren uit hun schuilplaats te komen om te eten. Een pasgeboren eekhoorn moet naar het toilet.
Archief