Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty

Laatste aflevering
Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty

In de seizoensfinale staan de Lakers voor hun grootste uitdaging ooit. Buss, Kareem en Haywood worstelen elk met hun demonen. Earvin verricht zijn wonderen tegen Dr. J.

Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Wanneer de play-offs naderen, roept Buss de hulp in van West voor een noodlottige beslissing. Ondertussen stelt Kareem een ultimatum aan Haywood.
McKinney's mogelijke terugkeer bedreigt Paul en Pats steeds succesvollere status quo, terwijl Earvin en Buss elk voor schokkende waarheden komen te staan.
Terwijl de Lakers op weg gaan, doet Dr. Buss een gevaarlijk bod met Coach Westhead, en Earvin's rivaliteit met Larry Bird wordt op de proef gesteld.
Tragedie treft de coachingstaf van Lakers en zo wordt de lijst met professionele, persoonlijke en financiële problemen van Buss alsmaar langer.
Terwijl de Lakers zich voorbereiden op hun seizoensopener, ervaart Kareem een geloofscrisis en komt Buss in conflict met zijn naaste omgeving.
Tijdens het trainen in Palm Springs dreigt de introductie van een nieuwe speelstijl de toch al gebroken Lakers-franchise verder te verdelen.
Terwijl Buss nieuw talent zoekt, denkt een voormalige Laker na over een toekomst bij de franchise. Earvins verhuizing naar LA is niet zo magisch als hij had gehoopt.
Terwijl Buss contact probeert te maken met een collega-franchise-eigenaar, krijgen Claire en Coach West te maken met bijna onmogelijke opdrachten en zoekt Earvin naar liefde.
Zakenman Jerry Buss zet alles in op de glansloze Los Angeles Lakers, en op nieuweling en fenomeen Earvin "Magic" Johnson.
Archief