WK Voetbal Vrouwen 2023

Laatste aflevering
3:13:11
WK Voetbal Vrouwen 2023
Verlopen

Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Finale: Spanje - Engeland.

WK Voetbal Vrouwen 2023 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Augustus 2023
2:15:07
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Kleine finale: Zweden - Australië.
2:32:13
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Halve finale: Australië - Engeland.
2:32:56
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland.Halve finale: Spanje - Zweden.
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. 1/4 finale: Australië - Frankrijk (verlengingen en strafschoppen mogelijk).
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. 1/4 finale: Japan tegen Zweden (verlengingen en strafschoppen mogelijk). Met commentaar van Bert Sterckx. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Eddy Demarez.
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Achtste finale: Frankrijk - Marokko (verlengingen en strafschoppen mogelijk).
3:05:39
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Achtste finale: Nigeria - Engeland (verlengingen en strafschoppen mogelijk).
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Achtste finale: Zweden - Verenigde Staten (verlengingen en strafschoppen mogelijk).
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Achtste finale: Japan - Noorwegen.
2:19:08
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Groepsfase - speeldag 3: Zuid-Korea - Duitsland (groep H).
2:11:36
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Groepsfase - speeldag 3: Argentinië - Zweden (groep G).
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Groepsfase - speeldag 3: Portugal - Verenigde Staten (groep E). Met commentaar van Geert Heremans.
Juli 2023
2:07:58
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Groepsfase - speeldag 3: Japan - Spanje (groep C).
1:06:50
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Groepsfase - speeldag 3: Zwitserland - Nieuw-Zeeland (groep A).
1:00:58
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Groepsfase - speeldag 3: Zwitserland - Nieuw-Zeeland (groep A).
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Groepsfase - speeldag 2: Frankrijk - Brazilië (groep F).
2:07:51
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Groepsfase - speeldag 2: Engeland - Denemarken (groep D).
1:53:50
Verlopen
Integraal uitgesteld verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Groepsfase - speeldag 2: Verenigde Staten - Nederland (groep E).
2:12:26
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Groepsfase - speeldag 2: Canada - Ierland (groep B).
Archief