World's Most Evil Killers

Laatste aflevering
42:59
World's Most Evil Killers

In 2005 werden de lichaamsdelen van Farah Swaleh Noor gevonden in een kanaal in Dublin. Al snel kwamen zijn partner en haar dochters onder de loep.

World's Most Evil Killers gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 8
42:31
Toen Mary Gough in 2001 dood werd gevonden, leek haar echtgenoot geschokt, totdat zijn web van leugens en diep sinistere bedoelingen aan het licht kwamen.
44:07
In 2004 vermoordde Joe O'Reilly zijn vrouw en liet het eruitzien als een mislukte inbraak. Voordat hij werd gepakt, deed hij zelfs een oproep op tv voor informatie.
44:06
In 1997 vermoordde Nicholas Burton Rachel McGrath voordat hij een student ontvoerde. Na een complex proces kreeg de moordenaar drie levenslange gevangenisstraffen opgelegd.
43:42
Na de moord op Billy Bryan en Annie Castle slaagde Danville Neil erin om 30 jaar aan gerechtigheid te ontsnappen. Maar vooruitgang in de forensische wetenschap hielp bij zijn veroordeling in 2020.
44:39
Nadat hij zijn twee kinderen had vermoord, speelde Jordan Monaghan de rouwende vader. Maar een derde dood in 2019 leidde ertoe dat rechercheurs eindelijk achter de waarheid kwamen.
43:10
In 2003 verdween Jane Longhurst. Haar lichaam werd weken later gevonden en de politie kwam al snel dichterbij Graham Coutts, met wie Jane had afgesproken.
43:52
Toen Carol Jarvis verdween, waren er veel twijfels over het verhaal van haar man Harry. Zijn sinistere brieven die hij naar zijn minnares had gestuurd, hielpen alvast niet om zijn leugens te verdoezelen.
Seizoen 7
43:25
De seriemoordenaar Ronald Dominique bracht minstens 23 mannen en jongens om het leven.
43:43
Paul Runge verkrachtte en vermoordde zes vrouwen en een jong meisje in Chicago. Ondanks sterke vermoedens ontbrak het de politie aan bewijs om hem te arresteren.
44:32
Een portret schetsend van de Alaskaanse seriemoordenaar Robert Hansen, bekend als de 'Butcher Baker', die minstens 17 vrouwen vermoordde tijdens een golf van misdaden die meer dan een decennium duurde, totdat de politie hem in 1983 arresteerde.
44:37
Een seriemoordenaar terroriseerde Phoenix gedurende een uitgebreide misdaadgolf die een jaar duurde, tussen 2005 en 2006, waarbij hij negen moorden pleegde zonder duidelijk motief, naast verkrachtingen, ontvoeringen en overvallen.
43:23
Gedurende zes jaar stalkte een imitatie van de Zodiac-killer de straten van New York City op zoek naar gemakkelijke doelwitten.
43:46
Joshua Alan Wade is een Amerikaanse seriemoordenaar die is veroordeeld voor twee afzonderlijke moorden gepleegd in Alaska in respectievelijk 2000 en 2007, en veroordeeld tot 99 jaar gevangenisstraf. Wade heeft schuld bekend aan een van de moorden in de federale rechtbank om executie te vermijden.
43:24
Het verhaal van de Weepy Voiced Killer - Paul Michael Stephani, die na elk van zijn moorden beroemd zou snikken en bekentenissen zou afleggen via de telefoon.
43:42
Het beruchte verhaal van een man die veroordeeld is voor de moord op twee jonge meisjes, alsook voor een andere moord gepleegd op een militaire basis.
44:05
Charles Albright was een beroepscrimineel die veroordeeld was voor één moord en verdacht werd van twee andere moorden. Hij was berucht om het houden van ogen als trofee...
44:01
Na gearresteerd te zijn voor een ander misdrijf, werd Anthony Allen Shore in verband gebracht met vier moorden die hem identificeerden als de Tourniquet Killer.
43:00
Op het eerste gezicht portretteerde hij zichzelf als een steunpilaar van de gemeenschap, maar het verhaal van deze cultmoordenaar was diep sinister.
43:20
Veroordeeld voor de afschuwelijke moord op een kinderboekenschrijver, ontving Ian Stewart een tweede veroordeling voor de moord op zijn vrouw zes jaar eerder.
Archief