World's Most Expensive Cruise

Laatste aflevering
42:00
World's Most Expensive Cruise

De crew maakt zich op voor een spetterend einde van het seizoen. Lorraine heeft zelfs een nieuwe act bedacht: The Synchronised Flamingos. Chef Ronald en Roberto bereiden een romantische en luxueuze barbecue onder de sterren voor. Hoofdsommelier Georgiana knijpt er een tijdje tus...

World's Most Expensive Cruise gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
42:00
Chef Ronald gaat op de lokale vismarkt in het Noorse Bergen op zoek naar de lekkerste vis waarmee hij indruk kan maken op de gasten. Lorraine ontvangt het nieuwe entertainmentteam en we krijgen een blik achter de schermen van de wasserette, waar Mr. Ju en zijn team er dagelijks voor zorgen dat alles aan boord van het schip...
Lucy staat er voor het eerst in haar carrière alleen voor wanneer haar baas Lorraine onverwacht afwezig is. Lizzie probeert indruk te maken door in minder dan 48 uur tijd een ceremonie op poten te zetten voor een koppel dat hun trouwbeloftes wil vernieuwen.
Het schip meert voor het eerst in zijn geschiedenis aan in IJsland, waarna het langs de mooiste plekken van Scandinavië zal varen. Bij elke cruise moet manager Roland meer dan 150 excursies in goede banen zien te leiden. En alsof dat nog niet genoeg is, buigt hij zich ook over speciale verzoeken van de gasten.
Archief