Yellowjackets

Laatste aflevering
Yellowjackets

Seizoen 1, Aflevering 10 - Sic Transit Gloria Mundi

6 x

Van raakt er stilaan van overtuigd dat Lottie over paranormale gaven beschikt. Travis en Natalie gaan op zoek naar Javi, die nergens meer te bespeuren is. In 2021 maken Shauna, Taissa, Natalie en Misty de plaats delict schoon. Simone doet een nare ontdekking in de kelder. Natali...

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 9 - Doomcoming

2 x
De groep houdt een feestje. Misty achtervolgt Ben en Natalie. Wanneer iedereen per ongeluk paddo's consumeert, dreigt het feestje een luguber einde te krijgen. In 2021 doet Jeff een bekentenis aan Shauna. Zij probeert Natalie en Taissa ervan te overtuigen dat Adam de afperser was.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Flight of the Bumblebee

5 x
Ben geeft relatieadvies aan Natalie en doet een onthulling. Laura waagt een poging om het vliegtuig aan de praat te krijgen. In 2021 licht Misty Natalie in over het geld dat na Travis' dood van zijn rekening verdween. Natalie doet vervolgens een beroep op een kennis bij de bank om de waarheid te achterhalen. Shauna ontdekt...

Seizoen 1, Aflevering 7 - No Compass

8 x
Taissa, Van, Misty, Akilah en Mari verkennen de wildernis op zoek naar een uitweg. Van raakt gewond wanneer ze worden aangevallen door een groep wolven. Shauna vertelt Jackie dat ze zwanger is, maar verzwijgt wie de vader is. In 2021 besluiten Natalie, Shauna en Taissa 50.000 dollar te betalen aan de afperser.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Saints

3 x
Shauna vertelt Taissa dat Jeff de vader is van haar baby. Ze bedenken een plan voor een abortus. Lottie krijgt last van hallucinaties. In 2021 lichten Natalie en Taissa Shauna in over hun ontdekkingen rond de dood van Travis. Simone, de echtgenote van Taissa, neemt Sammy mee naar een psychologe. Misty kidnapt Jessica.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Blood Hive

4 x
Lottie heeft geen medicatie meer om haar schizofrenie onder controle te houden. Taissa en Van groeien naar elkaar toe, en dat geldt ook voor Natalie en Travis. Misty vergiftigt Ben. Shauna biecht aan Taissa op dat ze zwanger is. In 2021 twijfelt Taissa of ze haar politieke carrière moet voortzetten. Natalie en Misty prober...

Seizoen 1, Aflevering 4 - Bear Down

3 x
De groep vindt een geweer en gebruikt het om te bepalen wie het meeste verantwoordelijkheidszin heeft. Natalie en Travis gaan samen op jacht. Het klikt tussen Shauna en Javi, de jongere broer van Travis. In 2021 maakt Natalie kennis met agent Kevyn. Misty licht Shauna in over de dood van Travis.

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Dollhouse

5 x
De groep discussieert over wat hun volgende zet moet zijn: ter plaatse blijven en wachten op hulp, of op zoek gaan naar een schuilplaats. De kans dat ze het overleven is in beide gevallen klein. In 2021 krijgt Taissa een campagnespot van haar tegenstander Phil Bathurst onder ogen waarin ze wordt afgeschilderd als een kanni...

Seizoen 1, Aflevering 2 - F Sharp

3 x
Na het vliegtuigongeluk biedt Misty eerste hulp aan de gewonden. Ze redt bovendien het leven van Ben, de assistent-coach, door diens verbrijzelde been te amputeren. In het heden volgen Shaune en haar man Jeff relatietherapie, gaan Misty en Natalie op zoek naar Travis, en maakt Taissa zich zorgen om de tekeningen die haar z...

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

5 x
In 1996 stort het vliegtuig van een meisjesvoetbalteam neer in de bossen van Canada. De overlevenden moeten zien te overleven in de wildernis. Vijfentwintig jaar later heeft iedereen haar eigen leven opgebouwd en wil niemand praten over wat er destijds allemaal is gebeurd.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 9 - Storytelling

40 x
De Yellowjackets keren terug van hun jachttrip met nieuw nieuws voor Travis.

Seizoen 2, Aflevering 8 - It Chooses

15 x
Seizoen 2, Aflevering 8 - It Chooses van Yellowjackets is uitgezonden op zondag 1 oktober 2023 om 0:16 uur en was te zien op VTM.

Seizoen 2, Aflevering 7 - Burial

8 x
Seizoen 2, Aflevering 7 - Burial van Yellowjackets is uitgezonden op zondag 1 oktober 2023 om 0:16 uur en was te zien op VTM.

Seizoen 2, Aflevering 6 - Qui

23 x
De Yellowjackets blijven binnen op een strenge winterdag en beleven opnieuw de hoogtepunten, vernederingen en trauma's van de Health Class.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Two Truths and a Lie

10 x
Misty maakt een sprong in het diepe, Natalie en Lottie spelen een spelletje en Tai zoekt naar een filmaanbeveling.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Old Wounds

14 x
Taissa's dubbelleven begint zijn tol te eisen. In het bos strijden Nat en Lottie om te zien wie het meeste voedsel voor de groep kan vinden.

Seizoen 2, Aflevering 3 - Digestif

10 x
De meisjes ervaren een ongewone kater, Misty gaat de volle zee op en een babyshower wordt georganiseerd.

Seizoen 2, Aflevering 2 - Edible Complex

82 x
Wanneer de winter aanbreekt veranderen hun honger en wanhoop in een volledige psychose. Vijfentwintig jaar later vragen de overlevenden zich af of de duisternis voor hen komt of van hen komt.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Friends, Romans, Countrymen

47 x
In de winter hebben de overlevenden te maken met slinkende rantsoenen, een laag moreel en mislukte plannen.
Archief