Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Younger

Seizoen 6
29:06

Seizoen 6, Aflevering 12

Verlopen 3,0 9 x
Liza worstelt met haar evenwicht zonder Kelsey. Kelsey bedenkt een strategie met een bondgenoot.
23:21

Seizoen 6, Aflevering 11

Verlopen 4,0 6 x
Millennial blijft aan het wankelen na een nieuwe regimewisseling. Kelsey heeft te maken met de nasleep van haar ongeluk op de sociale media. Liza probeert beleefd te zijn en het verleden los te laten. De bende viert Diana.
22:14

Seizoen 6, Aflevering 10

Verlopen 4,0 2 x
Liza is geschokt als ze een onverwachte costar ziet in haar Infinitely 21-advertentiecampagne. Kelsey en Charles gaan met een plan naar Chicago. Josh overweegt zijn opties buiten Inkburg.
23:12

Seizoen 6, Aflevering 9

Verlopen 3,0 3 x
Millennial houdt zich bezig met de gevolgen van het debutantenbal. Liza wordt meegesleurd in een media-razernij, geleid door een publiciteitshongerige Quinn Tyler. Maggie dateert tegen type. Kelsey en Zane resetten.
22:23

Seizoen 6, Aflevering 8

Verlopen 3,0 4 x
Charles is nerveus als hij besluit dat hij de volgende stap wil zetten met Liza. Bovendien neemt Millennial deel aan een debutantenbal voor beginnende auteurs.
22:09

Seizoen 6, Aflevering 7

Verlopen 4,0 4 x
Diana wordt vergezeld door Enzo bij een familiedoop, waar ze zijn ex tegenkomen. Bovendien krijgt Kelsey ruzie met Charles en heeft Liza een flashback naar haar oude leven.
22:18

Seizoen 6, Aflevering 6

Verlopen 4,0 6 x
Liza en Charles gaan naar een retraite met microdosering, waar Liza wordt verrast door nieuwe vrienden en bekende gezichten. Brownyn Madigan vindt een onwaarschijnlijke stem voor haar audioboeken. Maggie wordt vastgebonden.
22:24

Seizoen 6, Aflevering 5

Verlopen 3,0 4 x
Liza en Charles besluiten hun relatie wat meer pit te geven met wat concurrentie. Ondertussen zijn Kelsey en Diana niet zeker van Liza's loyaliteit en geniet Josh van de voordelen van viral gaan.
23:21

Seizoen 6, Aflevering 4

Verlopen 4,0 5 x
Na het verlies van een boek verleggen Liza en Kelsey hun aandacht naar een auteur die sceptisch staat tegenover millennials die de leiding hebben. Kelsey moet omgaan met de stress van haar nieuwe baan. Maggie probeert een holistische remedie.
24:09

Seizoen 6, Aflevering 3

Verlopen 3,0 2 x
De romance tussen Liza en Charles loopt op, maar Liza vermoedt dat hij iets voor haar achterhoudt. Millennial krijgt de primeur over een allesomvattende verklaring van de vrijgesproken moordenaar Audrey Colbert. Maggie zoekt rehabilitatie.
Archief