Younger

Younger gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
27:36
Younger

Liza en Charles werken nauw samen om een getrouwd schrijversduo te krijgen. Nadat Redmond haar eruit roept, neemt Kelsey drastische maatregelen om een auteur die ze opvoedde in haar literaire salon te behouden.

Seizoen 7
24:29
Als Caitlin hulp nodig heeft bij een Vassar-evenement, moet Liza zich tot Quinn wenden. Kelsey is niet tevreden met haar tijd in de schijnwerpers en probeert een uitweg te vinden. Maggie wordt geannuleerd.
26:48
Nadat een auteur is overleden, komt Charles weer in contact met de weduwe die de echte inspiratiebron was voor zijn roman. Maggie geeft les over haar vroegere kunst en wordt geconfronteerd met een groot probleem.
27:50
Liza en Kelsey beginnen een ondergronds evenement genaamd Inkubator. Liza debatteert en vertelt Charles over Quinns ware motieven. Maggie's eerste klas bezorgt haar een uitnodiging voor een etentje bij de decaan.
27:22
Nadat Quinns nieuwe romance openbaar wordt, besluit Liza haar manuscript te controleren op feiten. Maggie krijgt een opwindende nieuwe baan aangeboden en liefdesinteresse. Er vliegen vonken over tussen Liza en iemand uit haar oude leven.
24:04
Liza reist naar Montauk om een sexy pro-surfer te helpen met zijn memoires. Een onverwacht avontuur met Quinn zorgt ervoor dat Kelsey twijfelt aan haar carrièrekeuzes. Josh' nieuwe liefdesbelang wordt luid.
22:39
Met haar persoonlijke leven op rotsachtige grond richt Liza zich op haar werk en een nieuwe boekpitch van sexy surfer Kai Manning. Het empirische team ontmoet Quinn Tyler, wiens laatste boekidee werd geïnspireerd door Charles.
22:37
Liza probeert zich in het volgende hoofdstuk van haar persoonlijke leven te nestelen, maar komt in de problemen. Liza en Kelsey graven diep om Fupa Grunhoff, een tieneractivist voor klimaatverandering, voor zich te winnen.
26:44
Terwijl Diana op huwelijksreis gaat, overweegt Liza het voorstel van Charles. Kelsey wijst Quinn af, maar sommige verkeersdrempels in haar persoonlijke en professionele leven doen Kelsey aan zichzelf twijfelen.
Seizoen 6
29:06
Liza worstelt met haar evenwicht zonder Kelsey. Kelsey bedenkt een strategie met een bondgenoot.
23:21
Millennial blijft aan het wankelen na een nieuwe regimewisseling. Kelsey heeft te maken met de nasleep van haar ongeluk op de sociale media. Liza probeert beleefd te zijn en het verleden los te laten. De bende viert Diana.
22:14
Liza is geschokt als ze een onverwachte costar ziet in haar Infinitely 21-advertentiecampagne. Kelsey en Charles gaan met een plan naar Chicago. Josh overweegt zijn opties buiten Inkburg.
23:12
Millennial houdt zich bezig met de gevolgen van het debutantenbal. Liza wordt meegesleurd in een media-razernij, geleid door een publiciteitshongerige Quinn Tyler. Maggie dateert tegen type. Kelsey en Zane resetten.
22:23
Charles is nerveus als hij besluit dat hij de volgende stap wil zetten met Liza. Bovendien neemt Millennial deel aan een debutantenbal voor beginnende auteurs.
22:09
Diana wordt vergezeld door Enzo bij een familiedoop, waar ze zijn ex tegenkomen. Bovendien krijgt Kelsey ruzie met Charles en heeft Liza een flashback naar haar oude leven.
22:18
Liza en Charles gaan naar een retraite met microdosering, waar Liza wordt verrast door nieuwe vrienden en bekende gezichten. Brownyn Madigan vindt een onwaarschijnlijke stem voor haar audioboeken. Maggie wordt vastgebonden.
22:24
Liza en Charles besluiten hun relatie wat meer pit te geven met wat concurrentie. Ondertussen zijn Kelsey en Diana niet zeker van Liza's loyaliteit en geniet Josh van de voordelen van viral gaan.
23:21
Verlopen
Na het verlies van een boek verleggen Liza en Kelsey hun aandacht naar een auteur die sceptisch staat tegenover millennials die de leiding hebben. Kelsey moet omgaan met de stress van haar nieuwe baan. Maggie probeert een holistische remedie.
24:09
Verlopen
De romance tussen Liza en Charles loopt op, maar Liza vermoedt dat hij iets voor haar achterhoudt. Millennial krijgt de primeur over een allesomvattende verklaring van de vrijgesproken moordenaar Audrey Colbert. Maggie zoekt rehabilitatie.
23:59
Verlopen
Liza en Kelsey botsen met Quinn, die de grens tussen auteur en investeerder bewandelt. Diana beledigt Enzo. Lauren geeft een gender reveal party voor Clare's baby.
Archief