Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Z-Digital Flow

Juni 2020

De businesstransformatie van Daikin Europe 29/06/20

4,0 3 x
Onze economie moet zich aanpassen aan disruptieve veranderingen. Bedrijven staan voor de uitdaging om slimme technologieën te implementeren en hun aanbod continu aan te passen aan snel wijzigende klantenverwachtingen. Dat geldt ook voor Daikin, producent van koelings- en verwarmingssystemen, waarvan het Europese hoofdkwart...

Een slim verkeersgeleidingssysteem bij de Stad Roeselare 22/06/20

4,0 4 x
Een slim verkeersgeleidingssysteem bij de Stad Roeselare 22/06/20 van Z-Digital Flow is uitgezonden op maandag 22 juni 2020 om 20:00 uur en was te zien op Kanaal Z.

15/06/20

3,0 7 x
Milieubedrijf Vanheede Environment Group verwerkt jaarlijks bijna 900.000 ton afval en reststoffen. Digitalisering is cruciaal voor de groep, om verder te evolueren en te innoveren. Door de coronacrisis maakte het bedrijf versneld werk van zijn digitaliseringstraject.

Het strategisch digitaliseringsplan van de federale overheid 08/06/20

3,0 9 x
Digitalisering is aan de orde in alle geledingen van onze maatschappij. Ook de overheid evolueert mee. Binnen de Federale Overheidsdienst Beleid en Ondersteuning heeft het directoraat-generaal Digitale Transformatie een strategisch plan uitgewerkt, dat alle initiatieven tot 2024 overkoepelt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.