Z-ICT

2019

Digitale strategie helpt Barco groeien 05/11/19

3,0 5 x
Innovatie is cruciaal om als bedrijf relevant te blijven in de markt. Dat heeft Barco, met hoofdzetel in Kortrijk, goed begrepen. Het Belgische technologiebedrijf investeert jaar na jaar in de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en diensten, met steeds meer aandacht voor de eindklant. Digitalisering fungeert daarbij als h...

Het datacenter achter het cloudplatform van Stuart 25/06/19

3,0 3 x
Belgische bedrijven kiezen almaar meer voor de cloud. Zo hoeven ze niet langer te investeren in eigen servers en genieten ze ook de schaalvoordelen van cloudplatformen voor hun digitale transformatie. Cloud partner Stuart doet voor zijn eigen cloudplatform een beroep op lokale Belgische datacenters.

Software op maat voor Nelson Labs 18/06/19

3,0 7 x
Digitalisering biedt oplossingen voor bedrijven die performanter willen zijn, maar evenzeer om de kwaliteit te borgen of zelfs te verhogen. Net om die redenen heeft researchlaboratorium Nelson Labs uit Leuven software op maat laten ontwikkelen.

De voordelen van big data voor Prayon 11/06/19

4,0 10 x
Grote industriële bedrijven staan vandaag voor bijzondere uitdagingen. Ze willen efficiënter werken, hun kwaliteit verhogen en investeren in innovatie. Nieuwe technologische oplossingen, waaronder big data en artificiële intelligentie kunnen helpen om die verbeteringen te versnellen. Dat heeft ook Prayon ervaren, een werel...

VAB - Toughbook 04/06/19

4,0 9 x
Pech met de wagen komt altijd ongelegen. Net dan is het prettig om te kunnen rekenen op een vlotte service, bijvoorbeeld van de wegenwachters van VAB. Achter hun dienstverlening gaat een geolied IT-systeem schuil. Zo maken ze gebruik van robuuste Toughbook-laptops van Panasonic om hun activiteiten uit te voeren.

Een nieuwe planningstool voor Familiehulp 28/05/19

3,0 11 x
De zorgsector staat vandaag voor grote uitdagingen. Er is een nijpend tekort aan personeel, terwijl de groep zorgbehoevenden steeds groter wordt. Om haar organisatie nog klantgerichter te maken en de medewerkers een betere werkplanning aan te bieden, liet Familiehulp een nieuwe planningstool ontwikkelen.
Afleveringen 2018

Belfius 17/04/18

4,0 18 x
Digitalisering heeft in vele sectoren een grote impact. Zo staan banken en verzekeraars voor de opdracht om nieuwe technologie en een betere klantenbeleving met elkaar te verzoenen. Belfius heeft een digitale strategie ontwikkeld, waarin data en analytics een cruciale rol spelen.
Afleveringen 2017

2): Hosting en databeveiliging in de cloud - 05/12/17

4,0 13 x
Hoe sterk zijn Belgische bedrijven bezig met hosting, de veiligheid van hun data in de cloud en bedrijfscontinuïteit? Hosting solutions provider Nucleus wou er meer over weten en hield samen met Datanews een bevraging bij ruim 350 bedrijven.

1) - 28/11/17

4,0 27 x
Net zoals bedrijven zoeken ook overheden naar nieuwe IT-systemen en toepassingen om hun dienstverlening te verbeteren en de efficiëntie te verhogen. Zo heeft een aantal federale overheidsdiensten de overstap gemaakt naar G Cloud, een platform as a service oplossing voor IT-diensten. Het systeem faciliteert een kruisbestuiv...

12) - 18/04/17

3,0 28 x
Data spelen vandaag een belangrijke rol in het bedrijfsleven. Dat is ook het geval bij het familiebedrijf Sarens, gespecialiseerd in kraanverhuur en uitzonderlijke transporten. Op geregelde tijdstippen wordt daarom een backup genomen van alle gegevens. Sarens maakt daarvoor gebruik van een online backup systeem.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.