Z-Impact

Mei 2019

Een ERP-systeem met veel mogelijkheden voor Latexco 23/05/19

3,0 4 x
Latexco, met hoofdzetel in Tielt, is een wereldmarktleider in componenten voor de bedding industrie zoals pocketsprings, latex en andere hoog-technologische schuimen. Om zijn productie efficiënter te maken en het voorraadbeheer te optimaliseren, investeerde Latexco in een nieuw ERP-systeem. Tegelijk wil het de informatie v...

16/05/19

3,0 5 x
16/05/19 van Z-Impact is uitgezonden op donderdag 16 mei 2019 om 20:00 uur en was te zien op Kanaal Z.

De cloud first-strategie van Carglass 09/05/19

3,0 5 x
Carglass is een sterk merk. Achter de vlotte service van Carglass schuilt ook een gestroomlijnde IT-architectuur. Een tijdje geleden stapte de groep over op een nieuw, centraal platform met ERP en andere toepassingen. Dat was een noodzaak om verder te kunnen groeien.

Digitale supply chain bij W-pharma 02/05/19

4,0 4 x
België is een land met een sterk uitgebouwde farma-industrie. Producenten van geneesmiddelen doen voor hun logistiek een beroep op een netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers. Eén van die bedrijven is W-pharma, een onderdeel van maatwerkbedrijf Wase Werkplaats. Het maakte ondermeer werk van een digitale supply chain e...

10): Technische dienstverlening in de toekomst - 16/05/18

3,0 23 x
Hoe kunnen bedrijven die actief zijn in de utility sector of als technisch dienstverlener zich klaarstomen voor de toekomst? Op welke manier vinden ze antwoorden op de vele uitdagingen waar ze voor staan? Consultancybedrijf LAVA organiseerde een strategisch seminarie met enkele klanten om samen de toekomst voor te bereiden.
Februari 2016

10) - 03/02/16

3,0 39 x
We leven in een maatschappij die in ijltempo digitaliseert. Voor heel wat organisaties heeft dat een bijzondere impact. Business consultants helpen daarom zowel overheden, bedrijven als socialprofitorganisaties bij strategische projecten die hun werking veranderen en verbeteren.
Januari 2016

8) - 20/01/16

3,0 41 x
Een fusie van organisaties is een ingrijpend proces. Om het samengaan van twee of meerdere partijen te laten slagen, zijn er verschillende succesfactoren. Maar alles start bij een heldere strategie waarin de klant centraal staat.

7) - 13/01/16

3,0 35 x
Ons land beschikt over een uitgebreid waterwegennet. Waterwegen & Zeekanaal is één van de beheerders van dat net, die actief is in het westen en het centrum van Vlaanderen. Vorig jaar heeft het bedrijf een nieuwe manier van werken geïntroduceerd. Het koos voor een projectgedreven aanpak, waarbij ook portfolio management ve...

6) - 06/01/16

3,0 45 x
In de dienstensector is een golf van digitalisering bezig. Steeds meer organisaties willen hun klanten op een efficiënte en performante manier informeren en services aanbieden. Ook het ziekenfonds CM implementeert momenteel een nieuwe, digitale strategie.
December 2015

5) - 30/12/15

3,0 43 x
We leven in een maatschappij die in ijltempo digitaliseert. Voor heel wat bedrijven heeft dat een bijzondere impact. In de retailsector maken online spelers opgang. Voor klassieke winkelketens zoals Hubo komt het er nu op aan om een omnichannel aanbod te doen aan klanten.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.