Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Z-Insurance

November 2019

Een sector vol innovaties 14/11/19

3,0 10 x
De voorbije weken hebben we in deze reeks een aantal vernieuwende initiatieven en digitaliseringsprojecten voorgesteld in de sector van verzekeringen en verzekeringsmakelaars. In deze uitzending blikken we terug op al die innovaties met Marc Simons, de voorzitter van Brocom.

Digitale innovatie in de rechtsbijstand 07/11/19

3,0 8 x
Rechtsbijstand als aanvulling op klassieke verzekeringspolissen zoals brand, auto of familiale verzekering, zit in de lift. Dat is geen toeval, want het federaal parlement heeft in april een wet goedgekeurd die de rechtsbijstand meer toegankelijk moet maken. Rechtsbijstandsverzekeraars maken intussen ook werk van heel wat ...
Oktober 2019

Het beroep van makelaar verandert 31/10/19

3,0 9 x
De verzekeringssector ondergaat een grondige transformatie. Steeds meer maatschappijen en makelaars nemen digitale toepassingen in gebruik. De rol van de makelaar evolueert dus. Soms stelt zich zelfs de vraag of een makelaar nog wel nodig is. Kelly Schamphelaere, van de beroepsvereniging van de makelaars, geeft meer uitleg...

Een fiscale incentive voor de rechtsbijstand 24/10/19

4,0 6 x
De rechtsbijstand is sinds jaar en dag een belangrijk gegeven in de verzekeringswereld. Om nog meer mensen aan te zetten zich op die manier te beschermen, heeft de ontslagnemende regering een fiscale incentive ingevoerd bij het onderschrijven van een polis rechtsbijstand.

Zich verzekeren tegen inkomensverlies 17/10/19

3,0 6 x
We verzekeren ons graag tegen mogelijke risico's in het leven. Maar niet alle risico's krijgen evenveel aandacht. We kunnen bijvoorbeeld een ongeval hebben of ziek worden en arbeidsongeschikt worden, zodat het gezinsinkomen een flinke knauw krijgt. Zich verzekeren voor die risico's lijkt eenvoudig, maar voor de meeste Belg...

Oplossingen rond cybersecurity 10/10/19

4,0 13 x
Digitale transformatie is vandaag het ordewoord in het bedrijfsleven. Maar hoe meer zaken gedigitaliseerd worden, hoe groter ook het risico op een cyberaanval. Met de regelmaat van de klok horen we in de media dan ook berichten over ransomware of hacking. De verzekeringssector heeft een reeks oplossingen klaar rond cyberse...

03/10/19

4,0 7 x
03/10/19 van Z-Insurance is uitgezonden op donderdag 3 oktober 2019 om 20:00 uur en was te zien op Kanaal Z.
September 2019

Innovatieve apps in de verzekeringssector 26/09/19

3,0 13 x
De verzekeringswereld zit volop in de digitale transformatie. Verzekeringsmaatschappijen en makelaars zoeken volop naar innovatieve toepassingen. Om zo nog beter in te spelen op de noden van hun klanten en om hun processen efficiënter te laten verlopen.

De overlijdensverzekering, onbekend maakt onbemind 19/09/19

4,0 7 x
Belgen verzekeren vaak hun woning, hun auto, tot zelfs hun smartphone. Maar uit onderzoek van levensverzekeraar NN blijkt slechts 1 op de 10 ook een verzekering te nemen om zijn gezin te beschermen.
Juni 2019

Beleggingsadvies bij de makelaar 27/06/2019

3,0 11 x
De makelaar is een vertrouwenspersoon voor de Belgische consument. Naast klassieke verzekeringen heeft hij in vele gevallen ook beleggingsproducten in zijn aanbod. En dat beleggingsadvies zal in de toekomst wellicht nog belangrijker worden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.