Z-Legal

Juni 2019

Nieuwe wet over bescherming van bedrijfsgeheimen 28/06/19

4,0 3 x
Sinds vorig jaar heeft ons land een specifieke wetgeving over de bescherming van bedrijfsgeheimen. Het gaat om de omzetting van een Europese richtlijn, die er moet voor zorgen dat dezelfde regels van toepassing zijn in alle lidstaten.

Geschillenregeling onder het nieuwe vennootschapsrecht 21/06/19

3,0 8 x
In het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen is ook een nieuwe geschillenregeling opgenomen. Wat verandert er? En wat is de impact van die wijzigingen?

Wijzigingen aan de bestuurdersaansprakelijkheid 14/06/19

3,0 5 x
In het nieuwe vennootschapsrecht, dat begin mei van kracht is geworden, is ook de bestuurdersaansprakelijkheid aangepast. Waar moet u voortaan als ondernemer op letten? Hoe beschermt u zich het best?

Het nieuwe vennootschapsrecht 07/06/19

3,0 5 x
in deze nieuwe reeks Z-Legal brengen we duiding bij een reeks nieuwe wetten en regelgevingen, die van belang zijn voor ondernemingen. En uiteraard moeten we het dan hebben over het nieuwe vennootschapsrecht, dat in voege is sinds 1 mei van dit jaar. We zetten enkele belangrijke wijzigingen op een rijtje.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.