Zijn er nog Kroketten?

Afleveringen
46:00

Aflevering 4

Verlopen 4,0 50 x
Aflevering 4 van Zijn er nog Kroketten? is uitgezonden op maandag 2 januari 2017 om 21:39 uur en was te zien op VTM.
46:00

Aflevering 4

Verlopen 3,0 24 x
In de laatste aflevering van Zijn Er Nog Kroketten? krijgen de teamcaptains versterking van twee BV's die heel wat verwezenlijkt hebben in het voorbije jaar: Eurosong-zangeres Laura Tesoro en medaillewinnaar Dirk Van Tichelt.
47:00

Aflevering 3

Verlopen 4,0 110 x
Allesdurver Tom Waes vervoegt het team van Mathias en callboy Rik Verheye vergezelt teamcaptain Ruth.
50:00

Aflevering 2

Verlopen 2,0 115 x
Vrouwen versus mannen in de tweede aflevering van Zijn Er Nog Kroketten? Kürt Rogiers en Mathias Coppens strijden tegen Cathérine Moerkerke en Ruth Beeckmans om een jaar lang gratis kroketten.
55:00

Aflevering 1

Verlopen 4,0 162 x
Het was in 2016 eventjes zoeken naar een tv-programma waarin Gert Verhulst niet opdook. Alloo bij Verhulst, Het Grootste Licht, Zeg eens euh!, Het Zijn Net Mensen, of als jurylid in Mijn Pop-uprestaurant. Hij gaf 2016 mee kleur, en mag dus niet ontb...
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.