Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Zomerrust

Februari 2020
24:00

Seizoen 1 - 1. EL PARADISO

2,7 46 x
LOU VAN GENECHTEN ZWAAIT AL VELE JAREN DE SCEPTER OVER DE MARGARINE,EEN VOLKSE WIJK VAN BUNGALOWPARK ZOMERRUST. ZIJN BUNGALOW IS ZIJN KASTEELTJE. TOT GENE AUGUSTUS DE RUST OP ZOMERRUST EN DE HEERSCHAPPIJ VAN LOU OP NIET ALLEDAAGSE MANIER KOMT VERSTOREN.
24:00

Seizoen 1 - 10. LICHTE ZEDEN, ZOETE WRAAK

4,0 8 x
DE KOMST VAN DE GEHEIMZINNIGE MIRANDA DOET HET HOOFD VAN DE MANNEN VAN DE MARGARINE OP HOL SLAAN. DE ARTIESTE PAKT HEN EEN VOOR EEN IN. WAT UITERAARD NIET NAAR DE ZIN VAN CHARLOTTE EN DAISY IS.
24:00

Seizoen 1 - 11. HET STAAT IN DE STERREN GESCHREVEN

4,0 8 x
HEEFT GENE PARANORMALE GAVEN? HET LIJKT WEL ZO ALS HIJ MET JE REINSTE STERRENWICHELARIJ BEZIG IS. LOU EN DE ANDEREN ZOUDEN ZICHZELF NIET ZIJN MOCHTEN ZE NIET PROBEREN DAAR HUN VOORDEEL MEE TE DOEN. ALLEEN ... MET DIE GENE WEET JE NOOIT.
24:00

Seizoen 1 - 12. THE WAY TO YOUR HEART

4,0 10 x
DAISY NEEMT DEEL AAN EEN SOUNDMIXWEDSTRIJD DIE IN DE MARAGRINE GEORGANISEERD WORDT. HAAR OUDERS, ALFONS EN ALFONSINE, KOMEN HAAR AANMOEDIGEN. ALLEEN BLIJKT ORGANISATOR EN JURYLID ROBERT VAN BOOM EEN BOONTJE TE HEBBEN VOOR EEN ANDERE KANDIDATE.
25:00

Seizoen 1 - 13. DAAR KOMT DE BRUID

4,0 0 x
PARKLEIDER ROBERT VAN BOOM IS ZODANIG VERLIEFD GEWORDEN OP NATHALIE, EEN VAN ZIJN DIENSTERS, DAT HIJ ER HALS OVER KOP MEE TROUWT. LOU VERRAST IEDEREEN DOOR HET GESCHENK DAT HIJ VOOR DE JONGGEHUWDEN HEEFT.
25:00

Seizoen 1 - 14. VERBRAND

4,0 7 x
HET IS BIJZONDER WARM DEZE ZOMER. TOT GROOT GENOEGEN VAN LOU DIE HELEMAAL NIET VAN DE ZON HOUDT. EEN ONGENOEGEN DAT HIJ TROUWENS OP IEDEREEN UITWERKT. ALS HIJ DAN EINDELIJK IN SLAAP VALT, KOMT GENE TERUG VAN VLINDERTJACHT.
25:00

Seizoen 1 - 15. BAAS BOVEN BAAS

4,0 4 x
GENE ZIET ZIJN VAKANTIE NAAR DE HAAIEN GAAN ALS PLOTS ZIJN BAAS, MENEER APPEL, NAAR ZOMERRUST KOMT EN HET NODIGE WERK MEE HEEFT. DE REDDING KOMT UIT ONVERWACHT HOEK.
25:00

Seizoen 1 - 16. HET WERELDRECORD

3,0 4 x
EEN EXEMPLAAR VAN HET GUINNESS RECORDBOEK BRENGT DE BEWONERS VAN DE MARGARINE OP HET IDEE ZELF OOK EEN GOOI NAAR EEN WERELDRECORD TE DOEN. PROBLEEM IS ALLEEN WIE DE POGING MOET WAGEN EN WAT DIE ZAL DOEN.
25:00

Seizoen 1 - 17. TANTE AUGUSTA

4,0 1 x
ER VALT GENE EEN GROTE ERFENIS TE BEURT. MAAR DAT IS METEEN DE AANLOOP TOT LUGUBERE TOESTANDEN OP DE MARGARINE...HOEWEL, LUGUBER...HET RESULTAAT IS OP Z'N MINST VERRASSEND.
25:00

Seizoen 1 - 18. TWEE HANDEN OP 1 BUIK

3,0 6 x
COIS EN GEORGETTE KRIJGEN BEZOEK VAN HUN ZOON EN SCHOONDOCHTER. COISKE DEN TWEEDE BLIJKT IN ALLES HET EVENBEELD VAN ZIJN VADER, OOK ALS HET OP VROUWEN VERSIEREN AANKOMT. CHARLOTTE EN HAAR SCHOONDOCHTER ZINNEN OP WRAAK.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.