Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Zomerrust

Seizoen 1
30:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Het staat in de sterren geschreven

3,0 5 x
Heeft Gène paranormale gaven? Het lijkt wel zo als hij met je reinste sterrenwichelarij bezig is. Lou en de anderen zouden zichzelf niet zijn mochten ze niet proberen daar hun voordeel mee te doen. Alleen... Met die Gène weet je nooit.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Lichte zeden, zoete wraak

4,0 1 x
De komst van de geheimzinnige Miranda doet het hoofd van de mannen van de Margarine op hol slaan. De artieste pakt hen een voor een in. Wat uiteraard niet naar de zin van Charlotte en Daisy is.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Miss margarine

4,0 2 x
Naar jaarlijkse gewoonte wordt ook nu een Miss Margarine-verkiezing georganiseerd. Niet bijster origineel meer, vinden Lou en zijn vrienden. Charlotte zie dat ook niet meteen zitten, het is immers toch altijd Daisy die de verkiezing wint. Tot Gène met het idee om een Miss- en Misterverkiezing te organiseren op de proppen k...
30:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - De diefstal

4,0 5 x
Het zoontje van Robert is jarig en komt op bezoek, een hoogdag voor de rosse dus... Alleen is een of andere onverlaat er met het verjaardagsgeschenk voor Toontje vandoor. De hele Margarine in rep en roer. Lou leidt de actie.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - De waarzegster

3,0 7 x
Olivia, een vriendin van Daisy, blijkt waarzegster te zijn. Robert grijpt meteen, samen met Gène, de kans om hier een frank aan te verdienen. Lou gelooft geen snars van al die waarzeggerij maar wil haar optreden voor geen geld missen.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Storm verwacht

4,0 4 x
Er wordt een heel zwaar onweer verwacht. Om alle risico's te vermijden gaan de bewoners van de Margarine in de kantine, het enige stenen gebouw, overnachten. De storm bereikt inderdaad, zij het onverwachts, een toppunt als de weerman zelf het mooie weer blijkt te maken.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - De naakte flitser

3,0 6 x
De Margarine staat op stelten, er wordt immers regelmatig een naakte jogger op het domein gesignaleerd. Charlotte en Daisy doen al het mogelijke om de man te ontmoeten. Ook Willy zou hem wel eens willen zien.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - De soepoorlog

4,0 7 x
Het leven wordt duurder in bungalowpark Zomerrust. Lou wil daar koste wat kost iets aan doen en schakelt Georgette in. Maar of dat nu echt naar de zin van Robert is... En welke rol speelt Gène in heel het verhaal?
30:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Wedden dat?

3,0 7 x
Lou en Georgette hebben alle mogelijke elektrische apparaten in hun bungalow. Gène daarentegen maakt zich sterk dat hij zonder elektriciteit kan leven. Maar kan Lou dat ook? Het onderwerp van een keiharde weddenschap die Gène misschien van de Margarine kan verjagen.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - EUGENE, GENE

4,0 5 x
De komst van Gène dreigt ervoor te zorgen dat de vakantie, zoals Lou die al jaren kent, fors in het honderd loopt. Gène is immers allerminst van plan zich naar de bevelen van Lou te schikken en neemt tegenmaatregelen.
Archief