Zonder Ouders Op Vakantie

Laatste aflevering
Zonder Ouders Op Vakantie

Een aantal weken na hun avontuur ziet de cast elkaar terug. Hoe is hun band ondertussen en wat is er allemaal gebeurd na hun deelname?

Zonder Ouders Op Vakantie gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Iedereen maakt zich klaar voor de laatste avond in Spanje. Na een korte nacht moet de groep afscheid nemen van hun luxueuze villa, maar ze rijden niet rechtstreeks naar de luchthaven. Ze genieten van hun laatste activiteit samen, al dreigt die rampzalig af te lopen.
Hijs de zeilen! Korneel ontdekt zijn nieuwe roeping als kapitein. In de villa bekijkt de groep video’s van hun ouders en daar lopen de emoties soms hoog op.
Na een brakke nacht in een tent zoekt de ZOOV-bende z’n weg terug naar de bewoonde wereld. In de villa genieten ze van de verdiende luxe. Floor laat haar mama de andere ZOOV’ers zien, maar Timo is in tranen wanneer hij een heel emotioneel telefoontje naar huis pleegt.
Tijdens een zonnige yoga-sessie op hun luxueuze rooftop, neemt de dag plots een onverwachte wending. Zonder comfort en zonder gsm trekken de ZOOV’ers de natuur in en maken zich klaar voor een nacht alleen in de wildernis.
Zonder ouders op vakantie gaat de jongeren goed af. Maar het geld is bijna op, dus ze moeten zelf werken voor extra budget. En dat loopt niet altijd zoals gepland. Tijdens een spelletje komt een goed bewaard geheim aan de oppervlakte.
De ZOOV'ers krijgen een wel zeer exclusieve verrassing kado. Als voorbereiding gaan ze kleren shoppen op een typisch Spaans marktje. Maar de verrassing valt niet bij iedereen even goed in de smaak. De bende gaat zingend de nacht in.
Wanneer de groep een heftige wateractiviteit plant, moet Timo zijn grens aangeven. Tijdens de rit naar de slager vertelt Kira open over haar hoorsituatie. En na de barbecue kijken Korneel en Stanse samen naar de sterren.
De ZOOV-bende krijgt voor het eerst budget en moet z'n plan trekken. Al surfend zien ze de zon zakken in de Spaanse zee. En op het basketbalpleintje deelt Maurice een heel persoonlijk verhaal.
Onze ZOOV'ers zien elkaar voor het eerst en stappen het vliegtuig op richting ongekend avontuur in het zonnige zuiden. Wanneer ze aankomen staat hen een adembenemende verrassing te wachten.
Archief