Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Zware Jongens: Police Interceptors

Seizoen 14
45:00

Aflevering 10

4,0 0 x
Vanavond achtervolgen Interceptor Chris Green en het team een gestolen Mazda M3, die door de sneeuw op hoge snelheid vlucht. Als de auto het begeeft, verdwijnt de bestuurder een industrieterrein op.
50:00

Aflevering 11

4,0 0 x
Deze week ligt Paul 'Jacko' Jackson onder vuur van een verdachte met een wapen. De hagel vliegt ze om de oren in het pikdonker en de gewapende agenten hebben slechts seconden om te besluiten of ze terugschieten, met mogelijk dodelijke gevolgen.
50:00

Aflevering 12

3,0 0 x
Vanavond gaan Interceptors Liam Sewell en Ben Sutcliffe in het holst van de nacht achter een team van inbrekers aan en spuugt een van de verdachten Liams gezicht onder.
45:00

Aflevering 13

3,0 0 x
Het veertiende seizoen van Police Interceptors eindigt met een knaller. Voor het eerst in tien jaar zien we een achtervolging vanuit het oogpunt van de boeven!
50:00

Aflevering 8

4,0 0 x
Er ontstaat een spannende achtervolging nadat een vluchtende overvaller Paul Faulkner met 130 km per uur van de weg ramt. Terwijl Faulko met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht, probeert het team de dader op te sporen.
45:00

Aflevering 9

4,0 0 x
Deze week zit hondenagent Chris Lambert een gestolen Range Rover op de hielen die koste wat kost probeert te ontkomen, maar wanneer hij uiteindelijk crasht, moeten de agenten zien te achterhalen wie er achter het stuur zat.
50:00

Aflevering 1

4,0 0 x
Wanneer een achteruit rijdende auto een andere auto ramt, heeft Interceptor Chris Green Duitse herder Ronny nodig. Maar kan deze speurder op vier poten op een pikdonkere bouwplaats de slechterik opsporen?
50:00

Aflevering 2

4,0 0 x
In deze aflevering zit een van de lastigste achtervolgingen die County Durham ooit heeft gezien: Spike gaat achter een autodief aan. Meerdere eenheden, luchtversterking en 50.000 volt zijn ervoor nodig om dit tot een goed einde te brengen.
50:00

Aflevering 3

2,5 0 x
In deze aflevering moet Paul 'Jacko' Jackson z'n Taser erbij pakken, wat een schokkend resultaat oplevert.
50:00

Aflevering 4

4,0 0 x
In deze aflevering is Damien 'Damo' Stevens betrokken bij een snelle achtervolging, maar de bestuurder weet te ontkomen. Vanuit de lucht zien ze vijf mensen wegrennen bij een verongelukte wagen, maar is het dezelfde auto?
Archief