Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Zware Jongens: Police Interceptors

Zware Jongens: Police Interceptors herbekijken

Seizoen 20
43:00

Seizoen 20, Aflevering 15

4,0 11 x
De agenten staan weer voor enkele spannende interventies.
42:00

Seizoen 20, Aflevering 14

3,0 3 x
Jim en Lewis achtervolgen een Citroën Picasso die de politie deze week al drie keer te slim af was. De inzittenden zetten het op een lopen wanneer hun voertuig tegen een boom aan knalt. Kan Quantum hen opsporen? Kingo en Chantelle worden opgeroepen voor een steekpartij in een residentiële wijk. Het slachtoffer heeft dringe...
43:00

Seizoen 20, Aflevering 13

3,0 4 x
Politiehond Quantum spoort een winkeldief op en Morse zet zijn tanden in een voortvluchtige chauffeur. In Nottinghamshire vallen agenten binnen in panden die mogelijks gelinkt kunnen worden aan de nieuwe drug mamba, die al enkele slachtoffers heeft gemaakt.
43:00

Seizoen 20, Aflevering 12

4,0 4 x
Paul en Lewis maken jacht op drie tieners die een winkeleigenaar bedreigd zouden hebben met een geweer. In Stapleford worden Jen en haar hond Quantum opgeroepen voor een inbraak in een school.
43:00

Seizoen 20, Aflevering 11

4,0 5 x
James 'Coups' Coupland zet de achtervolging in wanneer een Fiesta hem aan hoge snelheid voorbijrijdt. Phil Broughton doet een verrassende vaststelling wanneer hij een voertuig aan de kant zet. In Mansfield voeren agenten een drugstest uit bij twee feestende vrienden.
43:00

Seizoen 20, Aflevering 10

3,0 3 x
Coups en zijn hond Rambo maken samen met agenten uit Derbyshire en Leicester jacht op een bende die goederen uit vrachtwagens steelt. Een ander team wordt opgeroepen voor een schietpartij. De gemoederen lopen hoog op.
42:00

Seizoen 20, Aflevering 9

3,0 5 x
Dan probeert een Vauxhall Meriva tot stilstand te brengen door een botsing uit te lokken, maar dat blijkt niet voldoende om de chauffeur te stoppen.
43:00

Seizoen 20, Aflevering 8

4,0 2 x
De arrestatie van een vermoedelijke drugsdealer verloopt allesbehalve vlot en de agenten moeten zelfs pepperspray gebruiken om de man in de boeien te kunnen slaan. Een van de agenten houdt er zelfs een bloedneus en een hoofdwonde aan over. Mozza en Jonny houden een chauffeur tegen die stevig in het glas heeft gekeken.
Binnenkort terug te kijken
55:00

Seizoen 18, Aflevering 6

Verwacht op
Steven King en het team dat zich bezighoudt met steekpartijen houden twee jongens aan die in het verleden al vaker messen in hun bezit hadden.
55:00

Seizoen 18, Aflevering 5

Verwacht op
De Tactical Support Group valt rond zonsopgang een magazijn binnen om een man op te pakken van wie vermoed wordt dat hij banden heeft met de georganiseerde misdaad.
Archief