Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Zware Jongens: Police Interceptors

Seizoen 14
42:00

Aflevering 13

3,0 0 x
Het veertiende seizoen van Police Interceptors eindigt met een knaller. Voor het eerst in tien jaar zien we een achtervolging vanuit het oogpunt van de boeven!
43:00

Aflevering 12

3,0 0 x
Vanavond gaan Interceptors Liam Sewell en Ben Sutcliffe in het holst van de nacht achter een team van inbrekers aan en spuugt een van de verdachten Liams gezicht onder.
43:00

Aflevering 11

4,0 0 x
Deze week ligt Paul 'Jacko' Jackson onder vuur van een verdachte met een wapen. De hagel vliegt ze om de oren in het pikdonker en de gewapende agenten hebben slechts seconden om te besluiten of ze terugschieten, met mogelijk dodelijke gevolgen.
42:00

Aflevering 10

4,0 0 x
Vanavond achtervolgen Interceptor Chris Green en het team een gestolen Mazda M3, die door de sneeuw op hoge snelheid vlucht. Als de auto het begeeft, verdwijnt de bestuurder een industrieterrein op.
42:00

Aflevering 9

4,0 0 x
Deze week zit hondenagent Chris Lambert een gestolen Range Rover op de hielen die koste wat kost probeert te ontkomen, maar wanneer hij uiteindelijk crasht, moeten de agenten zien te achterhalen wie er achter het stuur zat.
42:00

Aflevering 8

4,0 0 x
Er ontstaat een spannende achtervolging nadat een vluchtende overvaller Paul Faulkner met 130 km per uur van de weg ramt. Terwijl Faulko met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht, probeert het team de dader op te sporen.
42:00

Aflevering 7

3,0 0 x
Vanavond achtervolgen Interceptors AJ en Richie Gatland een busje dat over smalle plattelandsweggetjes crost, probeert de bestuurder hen te rammen en gaat de bijrijder er over een donkere akker vandoor. Krijgt AJ zijn prooi te pakken?
43:00

Aflevering 6

3,0 0 x
In deze aflevering weigert iemand in Hartlepool te stoppen, wat uitmondt in een gewapende patstelling tijdens een gijzeling.
42:00

Aflevering 5

4,0 0 x
In deze aflevering hebben Lee Wilson en Rachel Thomson een nachtdienst vol actie. Van een confrontatie met een bestuurder die Lee's gezin bedreigt tot een achtervolging van een snelle Mercedes met een zwangere inzittende.
42:00

Aflevering 4

4,0 0 x
In deze aflevering is Damien 'Damo' Stevens betrokken bij een snelle achtervolging, maar de bestuurder weet te ontkomen. Vanuit de lucht zien ze vijf mensen wegrennen bij een verongelukte wagen, maar is het dezelfde auto?
Archief