Zware Jongens: Police Interceptors

Seizoen 21
50:00

Seizoen 21, Aflevering 6

7 x
Jen en haar hond Quantum bieden ondersteuning bij een drugsinval in een leegstaande pub. Wanneer een van de verdachten het op een lopen zet, zet Quantum de achtervolging in.
43:00

Seizoen 21, Aflevering 14

8 x
Twee teams gaan op zoek naar een man die nabij een woonwijk gespot werd met een groot mes. Mozza en Charlotte achtervolgen de bestuurder van een gestolen VW Golf. De behendige jongeman slaagt erin om de agenten van zich af te schudden.
43:00

Seizoen 21, Aflevering 13

9 x
De bestuurder van een bestelwagen rijdt zichzelf vast in een doodlopende straat en zet het vervolgens op een lopen. Politiehond Yogi komt de man echter al gauw op het spoor. Een dronken bestuurder blijft volhouden dat hij niet gedronken heeft. In Newark houden agenten Phil en Pearce de bestuurder van een bestelwagen tegen ...
43:00

Seizoen 21, Aflevering 10

6 x
Agent Lee Frith krijgt bijstand tijdens de achtervolging van een Peugeot die aan hoge snelheid door het stadscentrum raast. Een aanrijding lijkt onvermijdelijk. Agent Gav fouilleert een vermoedelijke drugsdealer.
43:00

Seizoen 21, Aflevering 9

17 x
In Rainworth achtervolgen agenten een Suzuki Vitara. Een platte band dwingt de bestuurder uiteindelijk tot stoppen, waarna de agenten een schokkende ontdekking doen. In Nottinghamshire heeft de achtervolging van een Honda Civic dramatische gevolgen. Agent Dan doet een verrassende ontdekking aan een bushalte.
43:00

Seizoen 21, Aflevering 7

5 x
In Arnold, Nottinghamshire, achtervolgt het interceptieteam een Golf. De bestuurder zet het na een tijdje op een lopen, waarna agent Elliott af te rekenen krijgt met de boze passagiers. In West Bridgeford houden Rob en Ian een dronken bestuurder tegen. In Sherwood trekt een motorrijder een verkeerde conclusie, met alle gev...
50:00

Seizoen 21, Aflevering 15

13 x
Op Saint Patrick's Day, de Ierse nationale feestdag, wordt er vaak stevig doorgedronken, met heel wat vechtpartijen en dronken bestuurders tot gevolg. En dat is vandaag niet anders.
50:00

Seizoen 21, Aflevering 11

9 x
Een Clio vliegt uit de bocht, waarna twee van de vier inzittenden het op een lopen zetten. Rob en Dan vallen in de vroege uurtjes binnen in een woning waarrond een vreemde geur werd waargenomen. In het pand treffen ze metershoge marihuanaplanten aan.
50:00

Seizoen 21, Aflevering 8

10 x
Een interceptieteam achtervolgt de bestuurder van een wit busje die zich duidelijk niets aantrekt van snelheidslimieten. Na een klapband vervolgt de man zijn weg nog even op drie wielen, maar besluit het uiteindelijk op een lopen te zetten. Politiehond Quantum zit hem echter al gauw op de hielen.
50:00

Seizoen 21, Aflevering 5

9 x
Een interceptieteam reageert op een oproep over mogelijke plunderaars nabij een tankstation in Trowell.
50:00

Seizoen 21, Aflevering 4

13 x
Er lopen meldingen binnen over diefstallen aan een tankstation in Trowell. Jim en Lewis gaan een kijkje nemen. Jon en Dan onderzoeken een geval van verkeersagressie, waarbij de dader iemand bedreigd heeft met een bijl.
50:00

Seizoen 21, Aflevering 3

17 x
De bestuurder van een Ford Focus zet het op een lopen wanneer Lewis en Rich hem willen controleren. Politiehond Quantum komt hem echter al gauw op het spoor. De chauffeur van een Fiat blijkt drugs op zak te hebben. Een drugtest verloopt niet zoals gehoopt.
50:00

Seizoen 21, Aflevering 2

18 x
De bestuurder van een sportwagen maakt het bont op de plattelandswegen van Nottinghamshire. Wanneer de chauffeur zich richting stad begeeft, is het aan Gav en Macca om hem een halt toe te roepen. Daarnaast betrappen Jon Lee en Macca een winkeldief op heterdaad.
50:00

Seizoen 21, Aflevering 1

19 x
Wanneer een chauffeur op de vlucht slaat, zetten de agenten van Nottinghamshire de achtervolging in. Maar niets lijkt de vluchtende bestuurder tegen te kunnen houden. Jim Carrington en zijn team maken ondertussen jacht op een Audi met valse nummerplaten.
Seizoen 20
43:00

Seizoen 20, Aflevering 1

12 x
In Nottingham zetten agenten de achtervolging in op een man die op de lijst van gezochte personen staat. Katie en de rest van het team moeten in een woning op zoek naar een illegaal wapen.
43:00

Seizoen 20, Aflevering 15

20 x
De agenten staan weer voor enkele spannende interventies.
42:00

Seizoen 20, Aflevering 14

6 x
Jim en Lewis achtervolgen een Citroën Picasso die de politie deze week al drie keer te slim af was. De inzittenden zetten het op een lopen wanneer hun voertuig tegen een boom aan knalt. Kan Quantum hen opsporen? Kingo en Chantelle worden opgeroepen voor een steekpartij in een residentiële wijk. Het slachtoffer heeft dringe...
43:00

Seizoen 20, Aflevering 13

16 x
Politiehond Quantum spoort een winkeldief op en Morse zet zijn tanden in een voortvluchtige chauffeur. In Nottinghamshire vallen agenten binnen in panden die mogelijks gelinkt kunnen worden aan de nieuwe drug mamba, die al enkele slachtoffers heeft gemaakt.
43:00

Seizoen 20, Aflevering 12

7 x
Paul en Lewis maken jacht op drie tieners die een winkeleigenaar bedreigd zouden hebben met een geweer. In Stapleford worden Jen en haar hond Quantum opgeroepen voor een inbraak in een school.
43:00

Seizoen 20, Aflevering 11

15 x
James 'Coups' Coupland zet de achtervolging in wanneer een Fiesta hem aan hoge snelheid voorbijrijdt. Phil Broughton doet een verrassende vaststelling wanneer hij een voertuig aan de kant zet. In Mansfield voeren agenten een drugstest uit bij twee feestende vrienden.
Archief