#Hetisingewikkeld

Oktober 2017
25:53

Aflevering 3

Verlopen 4,0 165 x
Lien is erin geslaagd om haar nieuwe vlam Seppe, een beginnend schrijver, het huis binnen te smokkelen, maar ze voelt zich schuldig tegenover de kinderen en Peter. De nieuwe huisregels komen onder druk te staan en algauw wordt duidelijk dat het huis delen toch niet zo'n makkelijke opgave is. Peter beseft ondertussen dat hi...
24:18

Aflevering 4

Verlopen 4,0 62 x
Wanneer Lien een weekje in de kelder doorbrengt, wordt ze door de kinderen in bed betrapt met Seppe, tot grote ergernis van Peter. Ine vertelt Lien dat ze kunstmatig geïnsemineerd wil worden en vraagt haar om hulp tijdens haar donorzoektocht. Hun moeder neemt het nieuws echter niet op zoals verwacht.
25:56

Aflevering 5

Verlopen 4,3 98 x
Peter past op de kinderen in de kelder, terwijl Lien een feestje organiseert voor enkele bevriende moeders. Valerie heeft al snel wat drankjes te veel op en klapt uit de biecht over haar relatie met Koen. Wanneer Seppe plots opduikt, zorgt hij voor een domper op de feestvreugde.
26:47

Aflevering 6

Verlopen 4,5 31 x
Lien brengt een week door in de kelder en maakt kennis met de nieuwe vlam van Peter, Charlotte. De gedachte aan een andere vrouw in huis baart haar zorgen en ze beseft plots wat er op het spel staat.
24:59

Aflevering 7

Verlopen 4,0 76 x
Wanneer Peter de week in de kelder doorbrengt, krijgt hij bezoek van Charlotte. De vonk lijkt over te slaan tussen de twee, maar Peter voelt zich schuldig. Ondertussen vertelt Valerie aan Lien dat Peter haar eigenlijk terug wil. Lien zoekt hem op maar komt in een wel zeer vervelende situatie terecht.
49:49

Aflevering 1

Verlopen 4,2 136 x
Lien en Peter hebben het allemaal: een goede job, twee prachtige kinderen, toffe vrienden, een mooi huis én een kat. Maar de liefde is uitgedoofd, hun seksleven dood en de midlife crisis klopt op de deur. Lien beslist om uit elkaar te gaan, maar ze krijgen het niet over hun hart om de kinderen wekelijks heen en weer te moe...
26:52

Aflevering 8

Verlopen 4,8 166 x
Het is kerstavond. Lien heeft de perfecte familie-avond gepland en zet alles op alles om het hart van Peter opnieuw te veroveren. Wanneer ze hoort dat hij Charlotte en haar zoontje heeft uitgenodigd om samen Kerst te vieren, zakt de moed haar in de schoenen. Wanneer ook de rest van de familie als een blok voor de charmes v...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.