Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

#Likeme

Oktober 2020
26:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - #Awkward

4,0 5 x
Nipt slaagt Caro erin om zich in te schrijven op school. Ze heeft echter geen zin om Vince tegen het lijf te lopen. Ondertussen probeert Camille Merel en de andere meisjes te overtuigen van haar goede bedoelingen. Bekijk aflevering 3 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - #Backhome

4,0 4 x
Caro trekt opnieuw in bij Titin. Het is een blij weerzien. Ook Yemi is blij dat zijn BFF terug is. Caro besefte dat haar toekomst in Antwerpen ligt. De boodschappen van Kristel waren natuurlijk een extra motivator om terug te komen. Bekijk aflevering 2 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - #Newbeginning

3,0 6 x
Caro woont terug in de Ardennen met haar vader, maar ze mist haar vrienden enorm. Ook Vince probeert de draad terug op te pikken. Ondertussen maakt Yemi, die Kyona mist, kennis met Maria en zorgt Scott al snel voor problemen. Bekijk aflevering 1 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
32:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - #Theend

3,0 6 x
De laatste schooldag van een bewogen schooljaar. Na alles wat er op het bal gezegd is, zal niemands leven meer hetzelfde zijn. Caro en Peter hebben een moeiijke beslissing genomen en het is tijd om afscheid te nemen. Bekijk aflevering 13 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - #Promnight

4,0 5 x
De avond van het bal. Zal Caro eindelijk te weten komen wie de mysterieuze Ruben is? En wie zal er gekroond worden tot koning en koningin? En wat voert Kyona in haar schild ? Bekijk aflevering 12 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - #Future

3,0 4 x
Camille probeert te achterhalen wie haar stalkt. Ondertussen wordt op school alles in gereedheid gebracht voor het eindejaarsbal. Maar wil Caro wel gaan want alles lijkt tegen te zitten? Bekijk aflevering 11 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - #Queenbee

4,0 6 x
Camille haalt alles uit de kast om iedereen te charmeren maar wat is ze van plan? En wie is het toch dat haar het leven zuur maakt? Caro geeft na lange tijd toe en besluit terug contact op te nemen met de geheimzinnige Ruben. Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - #Goodbye

3,0 4 x
Iedereen maakt zich enorme zorgen om Caro. Haar vrienden zetten dan ook alles op alles om haar bij te staan in een zeer moielijke periode. Anderen komen dan weer tot inzicht, waardoor belangrijke beslissingen worden genomen. Bekijk aflevering 9 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
September 2020
26:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - #Curtaincall

3,0 7 x
De spanning is te snijden. Na het vele repeteren is het eindelijk zover: premièreavond. De ouders van Vince brengen wat extra drama mee naar school. Andere ouders komen dan weer niet opdagen. En de bewogen avond eindigt noodlottig. Bekijk aflevering 8 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - #Drama

3,0 5 x
Jaloezie, ruzie, romantiek en heel veel drama in aanloop naar de voorstelling van het theaterstuk. Vince en Caro spreken af om hun tekst in te studeren maar niet iedereen is daar blij mee. Bekijk aflevering 7 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief