Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

#Likeme

Mei 2020
27:00

Aflevering 13 (Seizoen 2)

4,0 23 x
Na een moeilijke start gaat het trouwfeest van Olivier en Philippe dan toch door. Alle vrienden helpen om het in goede banen te leiden. Caro ontdekt eindelijk wie er achter de boodschappen van Kristel zat. Een geslaagd feest eindigt met veel liefde en vuurwerk. Bekijk aflevering 13 van seizoen 2 met VRT NU via de site of a...
24:00

Aflevering 12 (Seizoen 2)

4,3 16 x
De klasgenoten van Vince zijn niet te spreken over de regeltjes van Saskia met betrekking tot het feest. Ook Olivier heeft het stilaan gehad met Saskia haar aanpak. Vince doet ondertussen zijn best om het hoofd cool te houden. Bekijk aflevering 12 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 11 (Seizoen 2)

2,5 19 x
Caro is teleurgesteld wanneer ze van Vince geen uitnodiging krijgt voor het huwelijk van zijn vaders. Alles berust echter op een misverstand en Vince probeert het uit te klaren. Ondertussen lopen de spanningen tussen Olivier en Philippe hoog op. Bekijk aflevering 11 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 10 (Seizoen 2)

4,5 9 x
Een gekwetste Vince hoort over de kus tussen Scott en Caro. Ondertussen neemt Free een hele moeilijke beslissing. Philippe en Olivier groeien steeds verder uit elkaar en de bemoeienissen van Saskia maken het niet makkelijker. Bekijk aflevering 10 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
27:00

Aflevering 9 (Seizoen 2)

4,5 20 x
Caro moet even weg van alles en iedereen. Samen met Scott trekt ze er een dagje op uit. Al snel is iedereen ongerust over waar de twee naartoe zijn. Scott stelt zich kwetsbaar op en vertelt over zijn zus. Ondertussen is Saskia druk bezig met plannen. Bekijk aflevering 9 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 8 (Seizoen 2)

3,0 8 x
Maria en Caro kunnen niet meer aanzien hoe hun beste vriend Yemi een speelbal is in zijn relatie met Kyona. Ze dwingen Kyona een keuze te maken en duidelijkheid te scheppen. Zal ze kiezen voor Yemi of zal ze hem loslaten? Bekijk aflevering 8 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 7 (Seizoen 2)

4,0 4 x
Het gaat duidelijk beter tussen Vince en Caro. Alleen is het nog onduidelijk waar de relatie naartoe gaat. Ondertussen is Olivier iets van plan, maar Philippe weet van niets. Camille weet nog steeds niet wat ze wil van Free. Bekijk aflevering 7 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
28:00

Aflevering 6 (Seizoen 2)

4,0 12 x
Tijdens een schooluitstap lopen de emoties hoog op. Na een zoveelste aanvaring geeft een boze Caro iedereen een veeg uit de pan. Ze is de ruzie meer dan beu. Was haar terugkeer naar Antwerpen dan echt een slechte beslissing? Bekijk aflevering 6 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 5 (Seizoen 2)

4,0 7 x
Een nieuwe boodschap van Kristel maakt veel emoties los bij Caro. Ondertussen proberen Camille en Nona op school te achterhalen wie de mysterieuze achtervolger is. En verder lijkt Titin ook wel één en ander te verbergen. Bekijk aflevering 5 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 4 (Seizoen 2)

3,0 7 x
Op school is drama tussen Vince en Caro onvermijdelijk. Er speelt nog steeds heel veel tussen die twee. De tussenkomst van Scott helpt hun zaak niet vooruit. Ondertussen heeft Philippe bedenkingen bij het vreemde gedrag van Olivier. Bekijk aflevering 4 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.