Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

#Likeme

Juni 2019
32:00

#TheEnd

Verlopen 4,0 1 280 x
De laatste schooldag van een bewogen schooljaar. Na alles wat er op het bal gezegd is, zal niemands leven meer hetzelfde zijn. Caro en Peter hebben een moeiijke beslissing genomen en het is tijd om afscheid te nemen.
26:00

#PromNight

Verlopen 4,1 243 x
De avond van het bal. Zal Caro eindelijk te weten komen wie de mysterieuze Ruben is? En wie zal er gekroond worden tot koning en koningin? En wat voert Kyona in haar schild ?
26:00

#Future

Verlopen 4,2 109 x
Camille probeert te achterhalen wie haar stalkt. Ondertussen wordt op school alles in gereedheid gebracht voor het eindejaarsbal. Maar wil Caro wel gaan want alles lijkt tegen te zitten?
26:00

#QueenBee

Verlopen 4,7 80 x
Camille haalt alles uit de kast om iedereen te charmeren maar wat is ze van plan? En wie is het toch dat haar het leven zuur maakt? Caro geeft na lange tijd toe en besluit terug contact op te nemen met de geheimzinnige Ruben.
26:00

#Goodbye

Verlopen 3,5 128 x
Iedereen maakt zich enorme zorgen om Caro. Haar vrienden zetten dan ook alles op alles om haar bij te staan in een zeer moielijke periode. Anderen komen dan weer tot inzicht, waardoor belangrijke beslissingen worden genomen.
Mei 2019
26:00

#CurtainCall

Verlopen 4,0 65 x
De spanning is te snijden. Na het vele repeteren is het eindelijk zover: premièreavond. De ouders van Vince brengen wat extra drama mee naar school. Andere ouders komen dan weer niet opdagen. En de bewogen avond eindigt noodlottig.
26:00

#Drama

Verlopen 4,0 86 x
Jaloezie, ruzie, romantiek en heel veel drama in aanloop naar de voorstelling van het theaterstuk. Vince en Caro spreken af om hun tekst in te studeren maar niet iedereen is daar blij mee.
26:00

#Auditions

Verlopen 4,8 70 x
Een mysterieus iemand stalkt een nietsvermoedende Camille.  Ondertussen proberen Caro, Vince en vele anderen een rol te bemachtigen in het schooltoneel.  Camille haar jaloersheid bereikt een hoogtepunt.
26:00

#QualityTime

Verlopen 3,3 197 x
Caro vermoedt dat Ruben niemand minder dan Botty is, wat al snel zorgt voor heel wat awkward momenten en misverstanden. Alles is terug goed tussen Camille en Vince, maar haar jaloersheid blijft wel de kop opsteken.
26:00

#DoubleTrouble

Verlopen 4,0 57 x
Op Peter zijn nieuwe baan loopt het niet zoals gehoopt. Maar ook Camille krijgt het zwaar te verduren wanneer ze een bezwarende foto ziet van Vince en Caro. Ze zweert wraak want niemand komt tussen haar en Vince.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.