#Likeme

#Likeme gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
36:02
#Likeme

Vandaag studeren Caro en haar vrienden af. Ze beseft dat haar toekomst niet bij Vince ligt, maar thuis en dat zijn toekomst in Engeland ligt en niet thuis. Iedereen gaat zijn eigen weg, zonder dat ze mekaar écht loslaten.

Seizoen 4
26:16
Caro ziet in dat haar vader ook recht heeft op een nieuwe liefde en wil haar fouten rechtzetten. Ze brengt de twee samen, in de hoop dat ze niet te laat is. Camille vertelt haar vriendinnen de waarheid over haar thuissituatie.
26:35
Caro en haar vrienden hebben een sleepover op het SAS. Wat een vrolijke nacht moest worden, draait uit op een emotionele zoekactie naar Titin, die thuis verward vertrok en dan haar weg kwijtraakte.
26:46
Caro is helemaal ondersteboven van de ontdekking dat haar Titin ziek is en dat er blijkbaar iemand nieuw is in het leven van Peter. Titin helpt haar in het verwerken en vraagt haar om haar papa zijn nieuw geluk te gunnen.
23:57
De vrienden ontdekken het verhaal van Leon, de hoteleigenaar en de reden waarom hij zijn hotel zo achteruit liet gaan. Ze vertrekken, maar Caro kan het schuldgevoel niet van zich afzetten. Ze besluiten om het juiste te doen en Leon te helpen.
21:47
Caro heeft haar vrienden uitgenodigd in de Ardennen voor een vriendenweekend. Yemi heeft een goedkoop hotel gevonden dat er op foto gezellig uitzag. Daar aangekomen, ontdekken ze het tegenovergestelde. Ze proberen er het beste van te maken.
Seizoen 4
26:46
Caro beslist om volgend jaar literatuur te studeren in Engeland en met Vince samen te vertrekken. Ze licht haar vrienden en familie in, maar ontdekt dan dat er iets met Titin aan de hand is dat haar papa en Wolfs geheim hielden.
26:45
Vince wordt vandaag beoordeeld of hij naar de rugbyschool in Engeland mag of niet. Hij is zo zenuwachtig dat zijn spel er onder lijdt en hij zijn tactiek moet aanpassen. Yemi betrapt Emma en Scott en moet zwijgen tegen de rest.
26:42
Caro is jarig en wordt verrast door haar vrienden én familie. Peter wil de uitslag van Titin haar onderzoeken geheim houden. Caro ziet in dat ze Vince zijn dromen moet gunnen én hem moet steunen. Maria wil dat Camille hulp aanvaardt.
26:45
De klas gaat naar een pretpark, Vince kan niet mee want hij gaat een rugbyschool in Engeland bezoeken. Hij ontdekt dat het iets voor hem is, maar vreest voor de reactie van Caro. Maria ontdekt de waarheid over Camille en haar familie.
26:45
Camille haar ouders hebben schulden, maar ze doet er alles aan om dat te verbergen voor de buitenwereld. Op school is er een studiekeuze-beurs en Yemi heeft cupido-ambities. Emma en Scott brossen en vinden mekaar steeds meer. Titin is verward.
26:39
Camille ontdekt dat Maria het niet breed heeft thuis, maar ze wil niet vertellen wat er is of waarom ze op tijd naar huis wil. Ze duwt haar hardhandig weg. Caro wil Vince helpen met zijn studiekeuze, Titin met Suzanne aan Peter te koppelen.
26:11
Yemi wordt voor een dag rugbyspeler, Titin de beste van de klas. Ze raken allebei even gewond in de competitie. Maria wil met Camille een groepswerk doen, in de hoop te ontdekken wat er met haar is. Emma haar gevoelens voor Scott groeien.
26:34
Yemi begint aan zijn bucketlist-avontuur, maar ontdekt dat iedereen zijn eigen pad is opgegaan. Titin bereidt haar strijd met Reinhilde voor, Peter helpt. Caro wordt door Botty gevraagd om aan haar verdere studies te beginnen denken.
26:11
Camille is terug van Japan, met een succesverhaal, maar botst op Emma haar nuchterheid. Caro wil dat ze overeen komen. Yemi wil alles uit hun laatste jaar SAS halen en introduceert zijn bucketlist aan Wolfs. Titin begint aan een bakcursus.
Seizoen 3
26:44
Er rest de vrienden nog maar weinig tijd om Wolfs en hun school te redden. Tijd om de strijdbijlen te begraven en als een team de problemen op te lossen. Caro en co slagen nipt in hun opzet en Wolfs kan aanblijven als directeur. #partytime!
44:27
Caro, Vince, Yemi, Maria en Camille proberen het beste te halen uit iets wat een gezellig weekendje Ardennen moest worden, maar worden zwaar op de proef gesteld door de groffe en nalatige eigenaar van het hotel waar ze verblijven.
Seizoen 3
26:45
Door aanhoudende problemen wordt Wolfs verplicht om met pensioen te gaan. De rave van Caro en Emma was de druppel. Peter is niet te spreken over het gedrag van zijn dochter. Caro heeft dus heel wat brokken te lijmen bij haar familie en vrienden.
26:46
Directeur Wolfs geeft geen toelating om een fuif te organiseren, dus doen Caro en Emma het gewoon achter zijn rug. Met de hulp van Merel en de squad plannen de twee meisjes een episch feestje. Maar de avond neemt al snel een dramatische wending.
26:37
Wolfs annuleert de eindejaarsfuif, maar daar zijn de leerlingen het niet mee eens. Ze hopen de directeur dan ook van mening te doen veranderen. Vince stelt voor dat Caro en Emma de koppige directeur op andere gedachten proberen te brengen.
Archief