Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

9-1-1

Seizoen 1
41:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Survivors

4,0 4 x
Eddie wordt zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Al snel wordt duidelijk dat de sluipschutter het op iedereen van het brandweerkorps gemunt heeft. Maddie krijgt spijt van een beslissing en vraagt hulp aan Chimney. Hen en Karen maken kennis met de moeder van hun pleegkind. Eddie heeft een belangrijke vraag voor Buck.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Suspicion

3,0 10 x
Het team rukt uit voor een vrouw die door haar balkon is gezakt. Het huwelijk van Athena en Bobby komt onder druk te staan wanneer een geheim van Bobby aan het licht komt. Maddie lijdt aan een postnatale depressie. Hen maakt zich zorgen om haar zieke moeder.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Treasure Hunt

4,0 3 x
De dood van een beroemd auteur zorgt voor chaos in Los Angeles wanneer bekend raakt dat de man ergens in de stad een schat ter waarde van vijf miljoen dollar verborgen zou hebben. Athena doet een onthutsende ontdekking.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - First Responders

4,5 12 x
Het team gaat op zoek naar de kidnapper van de 21-jarige Tracie Webber. Centraliste Sue raakt zwaargewond bij een ongeval met vluchtmisdrijf. Terwijl Josh de alarmcentrale draaiende probeert te houden, denkt hij terug aan de brand waaruit Sue hem hielp ontsnappen.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Parenthood

3,0 1 x
Het team reageert op enkele oproepen waarbij ouders en hun kinderen betrokken zijn. Chimney en Maddie proberen te wennen aan hun nieuwe leven. Athena en Michael maken zich zorgen om May nu ze opnieuw contact heeft met haar vroegere pester. Het vertrek van Nia valt Hen en Karen emotioneel heel zwaar.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Blindsided

3,5 0 x
Het team wordt opgeroepen voor een kettingbotsing veroorzaakt door een dronken bestuurder. Maddie krijgt weeën, net op het moment dat Albert, de broer van Chimney, betrokken raakt bij een auto-ongeval. Hen en Karen zitten in zak en as terwijl ze Nia voorbereiden op een hereniging met haar biologische moeder.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Breaking Point

4,0 0 x
Het team wordt naar de luchthaven geroepen wanneer een stewardess haar limiet bereikt met enkele passagiers en uit een stilstaand vliegtuig springt. Athena moet tussenbeide komen wanneer de spanningen tussen een koppel een hoogtepunt bereiken. Maddie en Chimney overwegen een thuisbevalling. Buck loopt een oude vlam tegen h...
41:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - There Goes the Neighborhood

4,0 3 x
Het team moet uitrukken voor een man die vastzit onder een militair voertuig. Michael vermoedt dat zijn overburen een illegaal operatiekwartier leiden en roept de hulp in van Bobby en Athena. Hen krijgt onverwachts bezoek van haar moeder, die haar vertelt dat ze naar Los Angeles verhuist. Buck probeert de vrouw te onlopen ...
40:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Jinx

4,0 3 x
Het team krijgt de ene na de andere bizarre noodoproep binnen. Ze moeten onder meer uitrukken voor een man die zichzelf heeft vastgeplakt aan een gebouw en een restaurantmanager die de ramen van zijn eigen restaurant ingooit. Athena zet de achtervolging in op een gestolen brandweerwagen.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Buck Begins

4,0 3 x
De 118 moet uitrukken voor een uitslaande brand in een fabriek waar enkele arbeiders vastzitten. Maddie onthult een pijnlijk familiegeheim waardoor Buck zijn jeugd onder ogen moet zien en moet nadenken over waarom hij zo'n waaghals is.
Archief