9-1-1

Laatste aflevering
41:00
9-1-1

Terwijl zijn leven aan een zijden draadje hangt, droomt Buck over een wereld waarin zijn oudere broer Daniel nog leeft en hij zelf geen brandweerman is geworden. Dit heeft echter ook gevolgen voor het leven van iedereen rond hem.

9-1-1 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
41:00
Verschillende blikseminslagen tijdens een droog onweer zorgen voor een verscheidenheid aan noodoproepen. Zo raakt een man zwaargewond aan zijn keel nadat hij door zijn kinderen werd ingegraven en een blikseminslag ervoor zorgde dat het zand rond hem in glas veranderde. Athena en May gaan undercover in de afkickkliniek om B...
41:00
Het stormachtige weer in Los Angeles veroorzaakt een verscheidenheid aan bizarre noodsituaties. Zo keert een hond huiswaarts met een afgehakte hand en rijdt een slaapwandelende vrouw de brandweerkazerne binnen. Bobby maakt zich zorgen over zijn AA-sponsor. Denny hoort Hen en Karen uit over zijn biologische ouders.
41:00
Een renaissancefeest dreigt slecht af te lopen voor een meisje dat een zwerm bijen in haar ridderpak blijkt te hebben en een man vreest dat hij zijn baas ook echt vermoord heeft nadat hij erover fantaseerde. Buck past op Jee-Yun terwijl Maddie en Chimney op huizenjacht gaan. Eddie en Carla bereiden Christopher voor op zijn...
41:00
Vlogger Felisa, een voormalige actrice die vooral schitterde in B-films, wordt bijna verpletterd door een kroonluchter wanneer ze een antieke armband om wil doen. Wanneer ze vervolgens nog enkele bijna-doodervaringen heeft, beginnen leden van de 118 te vermoeden dat de armband vervloekt is.
41:00
Hen vreest voor het leven van Karen wanneer er een explosie plaatsvindt in haar laboratorium, net op de dag dat ze Denny mee naar het werk heeft genomen. Ze neemt vervolgens een drastische beslissing over haar toekomst.
40:00
Athena onderzoekt een mogelijke inbraakgolf nadat er op één dag tijd op eenzelfde adres twee keer werd ingebroken. Het team rukt intussen uit voor een doe-het-zelver die vast is komen te zitten op zolder.
41:00
De 118 komt in actie wanneer een vogelaar onder een boom komt vast te zitten. Chimney heeft zijn handen vol aan een dronken bestuurder. Maddie beschermt een moeder en haar dochter tegen een gewelddadige vader.
41:00
Terwijl ze in Florida zijn om voor haar vader te zorgen, onderzoekt Athena samen met Bobby de verdwijning van een jeugdvriendin, die 45 jaar geleden spoorloos verdween.
41:00
Athena en Bobby reizen naar Florida, nadat Athena's vader tijdens het autorijden een beroerte kreeg en hierdoor tegen de gevel van zijn woning belandde. De combinatie van werk en studeren wordt Hen stilaan teveel. De 118 moet uitrukken voor slachtoffers die onder het puin van een ingestort gebouw liggen.
41:00
Wanneer de motor van een luchtschip vuur vat, moeten Athena en het team slachtoffers in en rond een vol stadion proberen te redden. Bobby en Athena maken plannen voor hun huwelijksreis. Maddie en Chimney starten met relatietherapie. Buck legt aan Eddie en Christopher uit waarom hij geen nieuwe sofa wil kopen.
Seizoen 1
41:00
Chimney keert terug naar het team. Hij kan er meteen invliegen wanneer een vrouw van een balkon valt en een man vast komt te zitten in een kledingcontainer. Athena gaat op zoek naar enkele boefjes nadat een van hun gestolen verkeersborden een fietser heeft doorboord. Buck probeert Eddie te laten inzien dat hij ook al posit...
De 118 rukt uit voor een wellnessgoeroe die vastzit op een klif nadat zijn volgelingen zich tegen hem keerden en gaat langs bij een luxekapsalon waar een en ander fout ging bij het plaatsen van haarimplantaten. Maddie overweegt om opnieuw aan het werk te gaan. Buck neemt een beslissing over zijn relatie met Taylor. Bobby h...
Archief