Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

9-1-1

2019
55:00

Dosed

Verlopen 3,0 17 x
Wanneer een nieuwshelikopter neerstort, moeten de medewerkers van de hulpdiensten in actie komen. Daarnaast loopt het goed fout bij een eetwedstrijd, een bodybuild wedstrijd en een schoonheidsverkiezing voor kinderen.
50:00

Awful People

Verlopen 3,0 14 x
Maddie trekt er samen met Athena op uit. Hen zoekt uit hoe ze haar familie kan redden voordat deze voorgoed uit elkaar valt. De hulpdiensten moeten in actie komen bij zowel een bioscoop als een militaire begraafplaats.
55:00

Stuck

Verlopen 4,0 7 x
De medewerkers van de hulpdiensten moeten te hulp schieten wanneer er op verschillende plekken in de stad mensen vast blijken te zitten. Athena denkt ondertussen na over een mogelijke promotie.
55:00

Help is Not Coming

Verlopen 2,0 17 x
De hulpdiensten moeten zien om te gaan met de nasleep van een enorme aardbeving. Athena probeert de vrede te bewaren terwijl Bobby en het team slachtoffers uit ingestorte huizen moeten redden.
55:00

7.1

Verlopen 4,0 24 x
Wanneer een enorme aardbeving Los Angeles treft, moeten de hulpdiensten zich haasten naar de slachtoffers. Athena moet zien om te gaan met een wrak dat vastzit onder een ingestorte snelweg. Maddie staat voor haar eerste crisis
55:00

Under Pressure

Verlopen 3,0 10 x
Het is één van de warmste dagen van het jaar. De hulpverleners hebben hun handen vol met vreselijke accidenten die blijven gebeuren in de stad. Buck wordt verrast met een bezoek van zijn zus Maddie. Athena begint te twijfelen aan haar relatie met Bobby. In de brandweerkazerne ontstaat er spanning tussen nieuweling Eddie en...
50:00

A Whole New You

Verlopen 3,0 19 x
Opnieuw lopen er heel wat oproepen binnen, waaronder een vreselijke motorcrash en een mysterie bij een paragnost. Ondertussen besluit Bobby om te gaan daten, kiezen Abby en Athena ervoor om hun leven over een andere boeg te gooien en wordt Buck via sociale media geconfronteerd met zijn daden.
50:00

Trapped

Verlopen 4,0 20 x
De hulpverleners moeten een dakloze man redden, die vastzit in een vrachtwagen van de vuilnismannen. Ze krijgen ook nog een oproep over een moeder en haar zoon die vastzitten in een lift. Ondertussen waagt Athena zich aan het daten, wordt de relatie van Abby en Buck op de proef gesteld door Abby's zieke moeder en gaat de s...
55:00

Karma's a Bitch

Verlopen 4,0 21 x
Het team krijgt te maken met een weduwnaar zonder spijt, een arrogante fitness-eigenaar en een nietsvermoedende dief. Ondertussen besluit Bobby om bloed te geven. Na zijn donatie krijgt hij een verrassend telefoontje van zijn dokter. Athena heeft een emotioneel gesprek met haar kinderen, waardoor ze de confrontatie met Mic...
55:00

Full Moon

Verlopen 3,5 22 x
Het is volle maan, waardoor iedereen in het team nog meer op zijn hoede is. Hen groeit dichter naar haar ex-vrouw toe, terwijl Abby een mysterie probeert op te lossen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.