Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

9-1-1

September 2020

1. PilotDeze aflevering is niet beschikbaar in het buitenland

4,0 0 x
In de 911-alarmcentrale werken tal van mensen. Een van hen is politie-inspecteur Athena Grant, die de onderzoeken leidt, maar tegelijk ook haar eigen familiale problemen het hoofd probeert te bieden. Bobby Nash en zijn brandweerkorps doen al het mogelijke om levens te redden. Calltaker Abby Clark probeert alle oproepen in ...

1. Under PressureDeze aflevering is niet beschikbaar in het buitenland

4,0 0 x
Het is één van de warmste dagen van het jaar. De hulpverleners hebben hun handen vol met vreselijke accidenten die blijven gebeuren in de stad. Buck wordt verrast met een bezoek van zijn zus Maddie. Athena begint te twijfelen aan haar relatie met Bobby. In de brandweerkazerne ontstaat er spanning tussen nieuweling Eddie en...

10. A Whole New YouDeze aflevering is niet beschikbaar in het buitenland

4,0 0 x
Er lopen heel wat oproepen binnen. De hulpverleners rukken uit voor een zware motorcrash en voor een mysterie bij een paragnost. Ondertussen besluit Bobby om te gaan daten, kiezen Abby en Athena ervoor om hun leven over een andere boeg te gooien en wordt Buck via sociale media geconfronteerd met zijn daden.
50:00

17. Careful What You Wish For

3,0 0 x
Na de schorsing van Nash wordt Chimney aangesteld als zijn vervanger. Ondertussen krijgt Eddie slecht nieuws en brengen Bobby en Athena steeds meer tijd samen door. Maddie denkt na over haar toekomst in de oproepcentrale.
50:00

18. This Life We Choose

3,0 0 x
Athena en Bobby zetten hun zoektocht naar de bommenlegger verder. Na de dood van zijn vrouw staat Eddie voor een moeilijke beslissing: keert hij terug naar Texas of blijft hij in Los Angeles?

2. Aflevering 2Deze aflevering is niet beschikbaar in het buitenland

3,0 0 x
Wanneer een enorme aardbeving Los Angeles treft, moeten de hulpdiensten zich haasten naar de slachtoffers. Athena moet zien om te gaan met een wrak dat vastzit onder een ingestorte snelweg. Maddie staat voor haar eerste crisis

2. Let GoDeze aflevering is niet beschikbaar in het buitenland

3,0 0 x
Een defect aan een achtbaan brengt enkele pretparkbezoekers in gevaar. Athena en Hen worden opgeroepen voor een hondenaanval, maar Athena heeft al snel door dat er meer aan de hand is. Het telefoongesprek tussen Abby en Buck schept een band. Wanneer Athena thuiskomt, ontdekt ze dat haar dochter een overdosis heeft genomen.

3. Help is Not ComingDeze aflevering is niet beschikbaar in het buitenland

4,0 0 x
De hulpdiensten moeten zien om te gaan met de nasleep van een enorme aardbeving. Athena probeert de vrede te bewaren terwijl Bobby en het team slachtoffers uit ingestorte huizen moeten redden.

3. Next of KinDeze aflevering is niet beschikbaar in het buitenland

4,0 2 x
Het team wordt zwaar op de proef gesteld wanneer Chimney zwaargewond raakt bij een auto-ongeval na een discussie met Nash. Athena moet leren omgaan met de gevolgen van de zelfmoordpoging van haar dochter.

4. StuckDeze aflevering is niet beschikbaar in het buitenland

3,0 0 x
De medewerkers van de hulpdiensten moeten te hulp schieten wanneer er op verschillende plekken in de stad mensen vast blijken te zitten. Athena denkt ondertussen na over een mogelijke promotie.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.