Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

9-1-1

Februari 2020
55:00

Seizoen 2 - 8. Buck, Actually

4,0 4 x
Nu hij weer vrijgezel is, stort Buck zich opnieuw op de datingmarkt. Een pasgetrouwd koppel raakt betrokken bij een auto-ongeval. Een vrouw gaat erg ver om de aandacht van haar man te trekken.
50:00

Seizoen 2 - 7. Haunted

3,0 9 x
Het is Halloween en de medewerkers van de hulpdiensten moeten naar een begraafplaats en een enge Halloweentocht. Maddie denkt dat ze een telefoontje ontvangen heeft van een vermiste hiker. Eddie probeert contact te krijgen met zijn vervreemde vrouw.
Mei 2019
55:00

Dosed

Verlopen 3,0 25 x
Wanneer een nieuwshelikopter neerstort, moeten de medewerkers van de hulpdiensten in actie komen. Daarnaast loopt het goed fout bij een eetwedstrijd, een bodybuild wedstrijd en een schoonheidsverkiezing voor kinderen.
50:00

Awful People

Verlopen 3,0 17 x
Maddie trekt er samen met Athena op uit. Hen zoekt uit hoe ze haar familie kan redden voordat deze voorgoed uit elkaar valt. De hulpdiensten moeten in actie komen bij zowel een bioscoop als een militaire begraafplaats.
55:00

Stuck

Verlopen 4,0 7 x
De medewerkers van de hulpdiensten moeten te hulp schieten wanneer er op verschillende plekken in de stad mensen vast blijken te zitten. Athena denkt ondertussen na over een mogelijke promotie.
55:00

Help is Not Coming

Verlopen 2,0 19 x
De hulpdiensten moeten zien om te gaan met de nasleep van een enorme aardbeving. Athena probeert de vrede te bewaren terwijl Bobby en het team slachtoffers uit ingestorte huizen moeten redden.
April 2019
55:00

7.1

Verlopen 4,0 24 x
Wanneer een enorme aardbeving Los Angeles treft, moeten de hulpdiensten zich haasten naar de slachtoffers. Athena moet zien om te gaan met een wrak dat vastzit onder een ingestorte snelweg. Maddie staat voor haar eerste crisis
55:00

Under Pressure

Verlopen 3,0 13 x
Het is één van de warmste dagen van het jaar. De hulpverleners hebben hun handen vol met vreselijke accidenten die blijven gebeuren in de stad. Buck wordt verrast met een bezoek van zijn zus Maddie. Athena begint te twijfelen aan haar relatie met Bobby. In de brandweerkazerne ontstaat er spanning tussen nieuweling Eddie en...
50:00

A Whole New You

Verlopen 3,0 20 x
Opnieuw lopen er heel wat oproepen binnen, waaronder een vreselijke motorcrash en een mysterie bij een paragnost. Ondertussen besluit Bobby om te gaan daten, kiezen Abby en Athena ervoor om hun leven over een andere boeg te gooien en wordt Buck via sociale media geconfronteerd met zijn daden.
Binnenkort terug te kijken
55:00

21 februari 2020

Verwacht op
Seizoen 2 - Hen Begins Henrietta denkt terug aan de tijd toen ze als groentje haar opwachting maakte in de kazerne, die toen nog onder leiding stond van de hardvochtige kapitein Gerrard. Die had het vaak op haar gemunt omwille van haar geslacht, huidskleur en geaardheid. Ze kon echter moed putten uit haar ontluikende vriendschap met Chimney en Athena.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.