Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

9-1-1: Lone Star

Seizoen 2
41:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Bad Call

3,0 1 x
Het team reageert op oproepen in verband met een bankoverval, een brand in een appartement en een zwangere vrouw die vastzit in een parkeergarage. Carlos werkt samen met zijn vader, een Texas Ranger, aan een zaak.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Displaced

3,0 3 x
Het team rukt uit voor een lijk dat uit de lucht kwam gevallen tijdens een begrafenis en voor een man wiens MRI-test anders uitgedraaid is dan verwacht. Gwyneth trekt in bij Owen en dat zorgt al gauw voor conflicten. T.K. gaat aan de slag als verpleger.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Everyone and Their Brother

3,0 3 x
Owen en T.K. riskeren hun leven om twee broers te redden die vastzitten in een zelfaangelegd mijnenveld. Tommy interviewt nieuwe kandidaten voor de openstaande vacature. Paul krijgt onverwacht bezoek van zijn moeder en zus, met wie hij nog amper contact had.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Difficult Conversations

3,0 4 x
Judd is van slag door het laatste slachtoffer van een noodoproep. Grace en Carlos proberen een vrouw te redden die het slachtoffer is van huiselijk geweld. De 126 arriveert bij een zwaar auto-ongeval op de snelweg en moet alles op alles zetten om het leven van een vader en zijn dochter te redden.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Friends with Benefits

3,0 2 x
De 126 snelt te hulp wanneer er zich een tragedie afspeelt op een bruiloft. Owen en Gwyneth proberen hun relatie te benoemen. Een man uit Marjans verleden duikt opnieuw op.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Hold the Line

3,0 3 x
Terwijl een bosbrand zich verspreidt over Texas, arriveren Buckley, Wilson en Diaz van de brandweerkazerne uit Los Angeles in Austin om kapitein Strand en de 126 te helpen. Terwijl iedereen alles op alles zet om een groepje tieners te redden die op een camping gevangenzitten door het vuur, moeten Owen en Hen vechten voor h...
40:00

Aflevering 2

4,0 7 x
Nadat een vulkaanuitbarsting grote schade aanricht in Austin, haast de bemanning van de 126 zich naar een zwembadfeest en een gezinsuitje op een minigolfbaan.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Back in the Saddle

4,0 4 x
Het team reageert op een oproep over een op hol geslagen militaire tank in het centrum van Austin. Ondertussen voegt de nieuwe aanvoerder, Tommy Vega, zich bij het team en wordt Owen herenigd met zijn ex-vrouw.
Seizoen 1
41:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Austin, We Have a Problem

3,0 2 x
Owen helpt T.K. om zich met zijn verleden te verzoenen en zich te focussen op de toekomst. Michelle ontdekt de waarheid over Iris.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Awakening

3,0 4 x
Het team haast zich naar een gender-revealfeestje dat dramatisch is geëindigd en naar een vader en zijn zoon die vastzitten in een grot na een excursie speleologie. Judd en Grace snellen de vader van Judd te hulp.
Archief