9-1-1: Lone Star

Laatste aflevering
41:00
9-1-1: Lone Star

Het team moet ingrijpen wanneer een rijles tussen een man en zijn zoon compleet uit de hand loopt en ook een zelfhulpgoeroe lijkt het pad van zelfbeheersing even bijster te zijn. Owen gaat helemaal op in het plannen van de bruiloft van T.K. en Carlos. Marjan helpt een koppel dat...

9-1-1: Lone Star gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
41:00
Het team helpt een man wiens echtgenote sterft als ze niet ondersteboven hangt. Grace ontvangt een oproep van een pizzabezorger die compleet in shock is. Tommy vreest dat de dochter van Trevor hen uit elkaar probeert te drijven.
41:00
Owen licht het team in over zijn samenwerking met de FBI om via zijn motorclub een binnenlandse terreurgroep uit te schakelen. Wanneer er vervolgens melding wordt gedaan van een mogelijke bomaanslag op het Capitool, probeert Owen de genadeloze plannen van de terroristen te verijdelen.
41:00
Owen verdedigt Marjan wanneer een aanklacht betreffende een reddingsactie haar verplicht om een moeilijke beslissing te nemen. Grace raakt bevriend met een jongen die regelmatig het noodnummer belt. Wanneer ze ontdekt dat hij gevaar loopt, grijpt ze in.
41:00
Owen gaat undercover voor de FBI naar een afspraak met O'Brien wanneer de Honor Dogs plots binnenvallen en verkondigen dat er zich een verrader in hun midden bevindt. T.K. gaat wanhopig op zoek naar Carlos, die gevangenomen werd.
41:00
Owen wordt dieper in het FBI-onderzoek naar de motorbende gezogen. Een man beweert dat zijn vriendin is uitgegleden en in een afgrond is gevallen. Carlos zoekt naar een vermiste vriend.
41:00
De 126 rukt uit voor een vrouw die vastzit in haar mobilhome die gecarjackt werd door haar ex. Owen loopt zijn vroegere aartsvijand, brigadier O'Brien, tegen het lijf en wordt kort daarna ondervraagd door de FBI. Carlos en T.K. maken kennis met Iris Blake.
41:00
De 126 moet uitrukken naar een jaarmarkt wanneer Austin getroffen wordt door een reeks zware onweersbuien. Owens nieuwe passie voor motorrijden brengt hem op een potentieel gevaarlijk pad.
Archief