Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

9-1-1: Lone Star

Seizoen 1
41:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Everyone and Their Brother

3,0 12 x
Owen en T.K. riskeren hun leven om twee broers te redden die vastzitten in een zelfaangelegd mijnenveld. Tommy interviewt nieuwe kandidaten voor de openstaande vacature. Paul krijgt onverwacht bezoek van zijn moeder en zus, met wie hij nog amper contact had.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Dust to Dust

4,0 11 x
Het team komt in actie wanneer een zandstorm heel wat chaos en schade veroorzaakt. Tommy denkt na over haar toekomst en ook Owen staat voor een moeilijke beslissing. Grace gaat terug aan het werk.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Difficult Conversations

4,0 9 x
Judd is van slag door het laatste slachtoffer van een noodoproep. Grace en Carlos proberen een vrouw te redden die het slachtoffer is van huiselijk geweld. De 126 arriveert bij een zwaar auto-ongeval op de snelweg en moet alles op alles zetten om het leven van een vader en zijn dochter te redden.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - One Day

3,0 24 x
Tommy is in shock na het plotse overlijden van haar man. Owen probeert haar zo goed als hij kan op te vangen. Daarnaast gaat een man tot het uiterste om ervoor te zorgen dat zijn dochter, die in een coma ligt, de behandeling krijgt die ze nodig heeft.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Friends with Benefits

3,0 5 x
De 126 snelt te hulp wanneer er zich een tragedie afspeelt op een bruiloft. Owen en Gwyneth proberen hun relatie te benoemen. Een man uit Marjans verleden duikt opnieuw op.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Hold the Line

3,0 8 x
Terwijl een bosbrand zich verspreidt over Texas, arriveren Buckley, Wilson en Diaz van de brandweerkazerne uit Los Angeles in Austin om kapitein Strand en de 126 te helpen. Terwijl iedereen alles op alles zet om een groepje tieners te redden die op een camping gevangenzitten door het vuur, moeten Owen en Hen vechten voor h...
41:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - The Big Heat

4,0 16 x
Ondanks zijn hulp en het feit dat hij nog herstellende is van zijn operatie, wordt Owen de hoofdverdachte in de zaak van de seriebrandstichter. Tommy krijgt de verrassing van haar leven.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Slow Burn

4,0 16 x
Hoewel Owen na zijn operatie verplicht werd om zich te focussen op zijn herstel, raakt hij toch betrokken bij de zoektocht naar een seriebrandstichter. Marjan heeft het moeilijk met het verlies van een collega. T.K. en Carlos tillen hun relatie naar een hoger niveau.
40:00

Aflevering 2

4,0 13 x
Nadat een vulkaanuitbarsting grote schade aanricht in Austin, haast de bemanning van de 126 zich naar een zwembadfeest en een gezinsuitje op een minigolfbaan.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - A Little Help from My Friends

4,0 15 x
Het team wordt opgeroepen voor een bloederig incident in een ijssalon en voor een vermiste jongen. T.K. en Carlos zijn klaar voor een volgende stap in hun relatie. Grace leert de hulp van anderen aan te nemen.
Archief