Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Achter Gesloten Deuren

Seizoen 1
39:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Ontspoord

4,5 34 x
Marissa's beste vriendin Julia is een half jaar geleden omgekomen bij een treinongeluk, maar nu lijkt de vreselijke waarheid boven water te komen: Julia is niet verongelukt, maar vermoord. En Marissa weet door wie.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Kind van de rekening

4,0 30 x
Lerares Lotte is hoogzwanger en gelukkig met haar piloot Tim. Wat Tim echter niet weet, is dat Lotte vreest dat hij niet de vader van haar ongeboren baby is. Dat zou de Surinaamse vader van een van Lottes leerlingen kunnen zijn. Lotte is bang alles te verliezen wat haar lief is als dit uitkomt.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Wiegendood

4,0 13 x
Patricia's baby Kai is zonder aanwijsbare reden overleden. Althans, dat denkt iedereen. Maar Patricia weet wel beter. Er is iets verschrikkelijks gebeurd rondom zijn dood waar zij bij is betrokken.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Valse start

3,0 40 x
Sabine en haar beste vriendin genieten volop van hun zwangerschap. Maar waar Lotte een gelukkige relatie heeft met haar vriend Bas, staat Sabine er alleen voor. Of toch niet helemaal?
39:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Verboden hartstocht

4,0 11 x
Merel is getrouwd met Geerten en is de jonge moeder van Noa. Haar huwelijk loopt niet op rolletjes, omdat Geerten een affaire heeft gehad. Merel heeft echter zelf ook een minnaar gevonden.
56:00

35. Zwangerschapscomplicatie

4,0 9 x
Angelo en Hayo verwachten hun eerste kindje, maar Angela is verliefd geworden op haar gynaecoloog en werkgever Joris. Ze kiest voor Joris, maar dit blijkt de fout van haar leven.
51:00

34. Vakantieliefde

3,0 21 x
Nynke wil een gezin stichten met Thomas. Op haar laatste feestvakantie gaat zij naar bed met een vreemde. Ze blijkt daarna te zijn besmet met het hiv-virus. Dit moet ze aan Thomas vertellen.
58:00

Seizoen 1, Aflevering 53 - Gedeelde liefde

4,0 30 x
Monique maakte als kind iets mee dat een zwarte schaduw over haar jeugd wierp. Welk geheim draagt ze met zich mee? Om het verleden voorgoed achter zich te kunnen laten, besluit Monique openhartig over de dingen te praten.
56:00

33. Lot uit de loterij

4,0 5 x
Erik heeft een enorme prijs gewonnen, maar zegt dit tegen niemand. Maar dan pleegt zijn vader zelfmoord, omdat hij in financiële nood zat. Had hij nu maar verteld over zijn prijs.
57:00

54. Ontwikkelingshulp

4,0 20 x
Een getrouwde man heeft een geheime internetrelatie met een vrouw uit Afrika. Maar is ze te vertrouwen?
Archief