Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Achter Gesloten Deuren

Seizoen 3
45:00

Seizoen 3, Aflevering 45 - Een onverwachte vader

4,0 43 x
Martin en zijn vrouw herstellen van de vreselijke klap die ze hebben gekregen na het overlijden van hun achtjarige zoontje. Ze krijgen veel steun van een bevriend stel, maar Martin houdt voor hen en voor zijn vrouw een groot geheim verborgen.
55:00

Seizoen 3, Aflevering 44 - De eerste keer

4,0 28 x
Lennie is na een langdurig verblijf in het buitenland terug naar Nederland gekomen om samen met haar vriend een nieuwe toekomst op te bouwen. Tot ze haar eigen huis heeft, logeert ze bij het gezin van haar broer. Maar tot haar eigen ontsteltenis is Lennie verliefd geworden op een vrouw. En niet zomaar een vrouw, het is de ...
55:00

Seizoen 3, Aflevering 43 - Spoorloos verdwenen

3,0 11 x
Mirjam is na het plotse vertrek van haar vriend, zo'n vijf jaar geleden, een alleenstaande moeder geworden. Maar nu heeft hij na al die jaren weer contact gezocht en lijkt een vreselijk geheim uit het verleden niet langer verborgen te kunnen blijven.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 42 - Onverklaarbare miskramen

3,0 19 x
Het zit Britta en haar vriend Yorrick niet mee in het leven. Al een hele tijd probeert het stel een kindje te krijgen, maar tot nu toe heeft het alleen tot een flink aantal miskramen geleid. Yorrick probeert Britta tot steun te zijn in deze moeilijke periode, maar Britta weet iets over de oorzaak van de miskramen, dat Yorr...
50:00

Seizoen 3, Aflevering 41 - Lijk in de Kast

4,0 23 x
Lindy gaat samenwonen met haar vriend Bart, maar de aanleiding hiervoor is eerder bijzonder. Haar vader heeft namelijk een auto-ongeluk gehad en heeft veel verzorging nodig. Tijdens de verbouwing van haar ouderlijk huis stuit Lindy echter op een onthutsend geheim.
55:00

Seizoen 3, Aflevering 40 - Een schat op het strand

4,0 17 x
De vrouw van Klaas is getroffen door een vreselijke ziekte, waaraan ze binnen afzienbare tijd zal overlijden. Maar Klaas is niet van plan zich hierbij neer te leggen. Hij heeft een illegale mogelijkheid om aan een groot bedrag te komen dat het leven van zijn vrouw mogelijk kan verlengen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 39 - Vrouwenhandel

3,0 12 x
Elke woont sinds kort weer bij haar ouders, net als haar broer en schoonzusje, met wie ze een datingbedrijf runt. Het gezin heeft de handen in elkaar geslagen om samen uit de financiële nood te komen. Maar Elke heeft ontdekt dat haar schoonzusje het datingbedrijf misbruikt voor andere zaken.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 38 - Verzwegen schuld

3,0 13 x
Roos probeert haar leven terug op de rails te krijgen na een pijnlijke scheiding, waarbij haar ex de zorg voor hun kindje op zich heeft genomen. Roos probeert het verleden te vergeten, maar ze weet iets over haar ex dat ze steeds moeilijker kan negeren.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 37 - Duistere ontgroening

4,0 18 x
Koen is een voormalig rechtenstudent die nu carrière hoopt te maken bij het advocatenbureau van de vader van zijn vriendin. Maar wat weet Koen over de dood van de broer van zijn vriendin, van wie iedereen denkt dat hij bij een inbraak is omgekomen?
50:00

Seizoen 3, Aflevering 36 - In de val

4,0 30 x
Daniel woont sinds kort weer bij zijn vader en zijn jonge stiefmoeder, omdat hij is gaan studeren in de stad. Maar dat is niet de enige reden waarom hij weer bij zijn vader is ingetrokken. Daniel is namelijk verliefd op zijn stiefmoeder.
Archief