Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Achter Gesloten Deuren

Februari 2020
40:00

Seizoen 1 - 32. Spoorloos

3,0 0 x
Jolande is jaren geleden weggelopen van huis. Dit vanwege haar vader, die haar jarenlang misbruikte. Ze wordt geconfronteerd met een oproep van haar moeder en zus in een opsporingsprogramma.
45:00

Seizoen 1 - 31. Kinderlijk verlangen

4,0 12 x
Britt heeft haar 25-jarige vriend Jules leren kennen via een datingsite. Britt verzwijgt iets wat haar relatie met hem compleet zou veranderen. Ze is namelijk nog maar 14 jaar en ook nog eens zwanger.
45:00

Seizoen 1 - 30. Leen Auto

3,0 5 x
Tanja leent haar auto uit aan haar zus Evelien. Zij krijgt een ongeluk en Tanja durft niet te vertellen dat de garage haar had gewaarschuwd om niet met de wagen te rijden.
45:00

Seizoen 1 - 29. Pijnlijke liefde

3,0 7 x
Lilian en Marco zijn gelukkig getrouwd en genieten van hun zoontje Bas. Dit alles verandert als Lilian bericht krijgt van een ex van Marco. Zij vertelt dat ze is mishandeld door Marco.
40:00

Seizoen 1 - 28. De erfenis

3,0 10 x
Janneke heeft de zorg van haar moeder Annie op zich genomen toen haar vader overleed. Wat niemand weet, is dat Janneke een gokverslaving heeft en het familiekapitaal heeft vergokt.
40:00

Seizoen 1 - 27. Verborgen verleden

3,0 6 x
Sjoerd heeft een relatie met de keurige Merel en alles lijkt voor de wind te gaan. Maar dan duikt Dana, de ex-vriendin en collega van Sjoerd, op. Dana en Sjoerd kennen elkaar uit een tijd dat Sjoerd zijn geld verdiende op een wijze die hij niet kwijt wil aan Merel.
45:00

Seizoen 1 - 26. Verborgen afkomst

4,0 9 x
Marieke loopt al jaren rond met het geweten dat haar dochter niet legaal is geadopteerd. Nu Christina naar haar geboorteland wil, zal Marieke dit haar dochter en man Gerard moeten vertellen.
40:00

Seizoen 1 - 25. Een Slippertje

3,0 10 x
Paul is invalide na een ruzie met zijn ex Bianca. Hij viel van de trap en weet niks meer. Bianca zorgt voor hem en ze gaan elkaar weer leuk vinden. Maar is zij wel zo eerlijk over het hele voorval?
40:00

Seizoen 1 - 24. Verloren zoon

4,0 7 x
Helena is op veertienjarige leeftijd zwanger geworden. Zij moest haar kind afstaan onder druk van haar gelovige vader. In het geheim is zij op zoek gegaan naar haar verloren zoon.
40:00

Seizoen 1 - 23. Sluiproute naar geluk

3,0 8 x
Annette is afgekickt van een drankverslaving. Zoon Bruno komt thuis met zijn vriendin Hinde. Zij loopt mank nadat ze is aangereden. De bestuurder is doorgereden. Niemand weet dat Annette de dader is.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.