Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Achter Gesloten Deuren

Seizoen 1
55:00

Seizoen 1, Aflevering 206 - Onuitwisbare schuld

4,0 0 x
Debbie logeert na een stukgelopen relatie weer een tijdje bij haar ouders en haar gehandicapte zusje. Hierdoor stuit ze op een vreselijk familiegeheim dat al bijna twintig jaar verborgen wordt gehouden. Haar zusjes handicap is namelijk niet door een ongeluk veroorzaakt.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 205 - Seks op het bureau

4,0 0 x
Sanne werkt als account manager bij een middelgroot reclamebureau, waar ook haar dochter stage loopt. Inmiddels is Sanne in een strijd verwikkeld met een vrouwelijke collega om promotie te krijgen. En beide dames gaan daar erg ver in.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 204 - Lijkschennis

4,0 0 x
Denise werkt als schoonheidsspecialiste in een uitvaartcentrum. Zij doet haar werk altijd met veel passie, maar ze ontdekt dat haar collega's een stuk minder respectvol omgaan met hun overleden cliënten.
56:00

Seizoen 1, Aflevering 203 - Een beschadigde moeder

4,0 3 x
Sasja is na een moeizame relatie bezig om de draad van haar leven opnieuw op te pakken. Ze is nog wel verwikkeld in een strijd met haar ex, die haar probeert te verbieden om haar kinderen te zien. Sasja heeft het hier moeilijk mee, maar waarom verzwijgt ze tegenover haar nieuwe vriend dat ze twee kinderen heeft?
54:00

Seizoen 1, Aflevering 202 - Mijn vaders geliefde

3,0 0 x
Marcel werkt samen met zijn moeder en zijn vriendin erg hard om het familiebedrijf overeind te houden, na de plotse dood van zijn vader. Op een dag ontdekt hij echter dat zijn vader een andere man was dan iedereen wel dacht.
53:00

Seizoen 1, Aflevering 200 - Hoop sterft het laatst

4,0 0 x
Sinds Elsa anderhalf jaar geleden met kanker werd gediagnosticeerd is haar leven totaal veranderd. Tot haar eigen verbazing ook deels ten goede, omdat het haar gelukt is om vanuit de ziekte een goedlopende gezondheidssite op te zetten. Wat echter niemand weet, is dat Elsa's strijd tegen de gevreesde ziekte nooit nodig is g...
55:00

Seizoen 1, Aflevering 199 - Visioen van de dood

4,0 0 x
Madelon probeert samen met haar man het verlies van haar kind te verwerken. Sinds kort wordt ze achtervolgd door een terugkerend visioen dat een bekende van haar zal komen te overlijden.
54:00

Seizoen 1, Aflevering 198 - Besmette relatie

3,0 0 x
Manon is twee jaar geleden tijdens een slippertje besmet geraakt met het hiv-virus. Ze houdt dit verborgen voor haar partner Rogier. Manon ziet nog maar één uitweg: haar relatie beëindigen. Wat zit hierachter?
55:00

Seizoen 1, Aflevering 197 - Verdachte liefde

3,0 0 x
Twee jaar geleden werd Noor verkracht door de toenmalige vriend van haar oudere zus Anna. De jongen heeft hier inmiddels een gevangenisstraf voor uitgezeten en komt nu bijna vrij. Alleen heeft Noor onlangs ontdekt dat ze de verkeerde dader heeft aangewezen.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 45 - Mijn broer is verslaafd

3,0 1 x
Patricia ondersteunt haar moeder zoveel ze kan, nadat een jaar geleden hun vader is gestorven. Haar moeder lijdt erg onder de onverklaarbare afwezigheid van haar zoon, in deze moeilijke tijd. Wat ze echter niet weet, is dat haar zoon gewoon in Nederland is. Alleen wil Patricia niet dat de twee elkaar ontmoeten...
Archief