Achter Gesloten Deuren

Laatste aflevering
39:00
Achter Gesloten Deuren

Mariekes moeder is veroordeeld tot een gevangenisstraf met dwangverpleging nadat ze in een vlaag van verstandsverbijstering iemand opzettelijk heeft aangereden. Nu is ze na een proefverlof niet teruggekeerd en niemand weet waar ze is. Maar Marieke heeft een groot geheim voor haa...

Achter Gesloten Deuren gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
39:00
Chris en zijn vrouw zouden in de zevende hemel moeten zijn nu ze, na jaren van vergeefs proberen om zwanger te worden, binnenkort een kindje zullen kunnen adopteren. Chris heeft echter iets over zijn vrouw ontdekt dat de grond onder zijn voeten heeft weggevaagd.
39:00
Michelle is jarenlang gelukkig geweest met haar Braziliaanse man Paolo, die voor haar zijn leven heeft omgegooid en naar Nederland is gekomen. Aan dit romantisch verhaal dreigt echter een abrupt einde te komen, nu Michelle verliefd is geworden op Lars en ze de man die alles voor haar heeft opgegeven, moet gaan opbiechten d...
39:00
Charlotte heeft het in haar leven prima voor elkaar: ze heeft een leuke baan en haar man verdient goed genoeg om een au-pair te kunnen betalen die een deel van de zorg voor hun dochtertje overneemt. Maar achter deze gelukkige buitenkant gaat een verontrustend geheim schuil: Charlotte weet dat haar man iemand verkracht heef...
39:00
Jacqueline woont na een moeizame scheiding samen met haar nieuwe vriend, Bart. Maar ondanks de afstand op papier, heeft ze nog bijna dagelijks contact met haar ex. Dat contact gaat niet over de afwikkeling van de scheiding, zoals Jacqueline beweert tegenover iedereen.
39:00
Sarah heeft jarenlang alles opzijgezet voor haar zoontje Sem. Maar nu is het moment aangebroken om de kans van haar leven met beide handen te grijpen en haar carrière als actrice weer op te pakken. En daar wil ze alles voor doen. Alles...
39:00
Christa is getrouwd met Jacco, van wie ze zielsveel houdt. Maar splijtzwam in hun relatie is zijn zoon Marc, die door zijn vader op handen wordt gedragen. Maar Jacco weet niet wat Christa wel weet: Marc heeft een meisje verkracht.
39:00
Lianne en haar zus Jackie worden opgevoed door hun pleegouders aan wie ze veel te danken hebben. Maar inmiddels heeft Jackie een groot conflict met haar ouders. En is Lianne van plan om op verbazende manier haar onafhankelijkheid vorm te gaan geven.
39:00
Noor is op vijftienjarige leeftijd mama geworden van een dochter met een ernstige handicap. Een ernstige relatie heeft ze sindsdien niet meer gehad. Noor besluit tegen haar nieuwe vriend dan ook te verzwijgen dat ze een dochter heeft, en al helemaal hoe ze aan het geld komt om haar te verzorgen.
39:00
Ger zit verstrikt in een onmogelijk dubbelgeheim. Hij heeft zijn vrouw Micky wat op te biechten, maar zet daarmee zijn huwelijk op het spel. Gers dochter Destiny breekt bovendien met haar ouders om zo volledig op te kunnen gaan in haar geheime dubbelleven.
39:00
Omdat relaties op de werkvloer altijd ingewikkeld zijn, hebben Arjen en Monique dit geheim gehouden. Maar nu is Monique erachter gekomen dat dit niet het enige geheim is binnen hun relatie.
39:00
Caroliens zwager is onlangs overleden aan een hartstilstand. Dramatisch. Vooral omdat hij op dat moment in het gezelschap was van een onbekende minnares. Carolien heeft meer informatie over wie deze minnares is, maar vooralsnog heeft ze haar zus hier niet over ingelicht.
39:00
Lize en Tess zijn hartsvriendinnen die elkaar steunen door dik en dun. En dat is meer dan ooit nodig, nu een van de grappen die ze hebben uitgehaald serieus uit de hand is gelopen.
39:00
Laura heeft sinds een aantal maanden een nieuwe vriend. Maar net nu haar familie de boksschoolhouder begint te accepteren, doet Laura een uitermate verontrustende ontdekking over hem.
39:00
Dian is een aantal jaar geleden de stad ontvlucht en woont en werkt nu op het landbouwbedrijf van haar man. Maar de zaken zijn mede door de crisis de laatste jaren niet voorspoedig gegaan. Dian neemt dan ook een verregaande stap in de hoop het bedrijf van haar man te redden. De beslissing legt namelijk een bom onder haar h...
39:00
Gerard heeft een leuke baan en zijn aanstaande vrouw is zwanger van hun eerste kindje. Niets staat een zonnige toekomst in de weg, zeker nu ze binnenkort gaan trouwen. Ware het niet dat Gerard al getrouwd is, in het buitenland. En zijn buitenlandse vrouw duikt opeens op in zijn leven.
39:00
Alexandra is getrouwd met Bram. Samen met hem geeft ze koppels huwelijkstherapie in hun eigen praktijk. Alleen in Alexandra's eigen huwelijk gaat het niet voorspoedig: ze is verliefd geworden op een ander. Een van haar cliënten dan nog wel.
39:00
Inez heeft een half jaar geleden haar nichtje onder haar hoede genomen om haar te helpen met afvallen. Maar inmiddels ziet ze als enige dat haar nichtje niet meer gezond bezig is. Het meisje blijft namelijk maar gewicht verliezen.
39:00
Mirthe is tot de verontrustende conclusie gekomen dat de kinderen van haar beste vriendin mishandeld worden door hun vader. Maar het gesprek hierover wordt bemoeilijkt door een geheim waar Mirthe zelf mee rondloopt, en waarvan haar vriendin op de hoogte is.
39:00
Julian is gelukkig getrouwd met Mireille. Samen hebben ze een grote, maar kostbare passie: rallyrijden. Julian en Mireille streven hetzelfde doel na en willen ooit meedoen aan Parijs Dakar. Julian heeft echter een geheime manier gevonden om hun gezamenlijke droom te kunnen betalen.
Archief