Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Achter Gesloten Deuren

September 2020

6. MILF

3,0 40 x
Myrthe is gelukkig met haar vriend Bas. Zo gelukkig, dat ze erover denkt hem ten huwelijk te vragen. Maar er moet eerst een groot geheim uit de weg worden geruimd.

172. Liefde overwint alles

4,0 11 x
Joyce houdt voor haar ouders verborgen dat ze een relatie heeft met Hinde. Ze vreest voor hun reactie, wanneer ze erachter komen dat ze lesbisch is. En daar heeft ze een hele goede reden voor.

182. Gestalkt

4,0 16 x
Wim is erg gelukkig met zijn vrouw en kind. Zijn gezin heeft echter een zware tijd gekend toen zijn vrouw ziek was. Wim is in die tijd een affaire begonnen en zijn minnares blijft hem nu achtervolgen.

Seizoen 1, Aflevering 16 - Geheim Dossier

3,0 9 x
Chris heeft een relatie met de therapeut die haar eerdere scheiding begeleidde. Nu heeft ze iets schokkends ontdekt over een huidige cliënt van hem. Maar Chris vreest voor de reactie van haar nieuwe man, als hij erachter komt dat ze in zijn dossiers heeft gesnuffeld.

Seizoen 1, Aflevering 21 - De Gouden Kooi

3,0 18 x
Stefan heeft twee jaar een relatie met de veel jongere en welgestelde Joris, die daardoor de nodige conflicten met zijn vader heeft moeten doorstaan. Stefan heeft alleen een geheim dat alles zal veranderen. Is hij wel zo oprecht in zijn relatie?

48. Jongens onder elkaar

4,0 11 x
Ellen geniet van het leven dat ze samen met haar vriend leidt. Het innige contact dat ze heeft met haar zus en zwager geven haar een groot gevoel van veiligheid. Maar die veiligheid dreigt weg te vallen, nu ze iets ontdekt heeft over haar zwager.

49. Van ruilen komt huilen

4,0 10 x
Eline is jaren geleden begonnen op de kraamafdeling van een ziekenhuis. Ze werkt er nog steeds, maar wat niemand weet is dat Eline vijf jaar geleden een verschrikkelijke fout heeft gemaakt, waardoor twee baby's zijn verwisseld. En nu is er iets gebeurd waardoor ze weet dat ze geen andere keuze heeft, dan dit geheim te open...

50. Een doodnormale man

3,0 4 x
Het leven lacht Leo toe. Hij heeft een gelukkig huwelijk en een talentvolle, positief ingestelde dochter van vijftien. Maar toch speelt Leo met de gedachte om uit het leven te stappen. Vijftien jaar terug is Leo namelijk betrokken geraakt bij een verschrikkelijke gebeurtenis. En daar kan hij niet langer mee leven.

51. Vermoorde onschuld

3,0 10 x
Evi heeft een gelukkige relatie met Alex, zes maanden terug heeft het stel een gezonde zoon gekregen. En als gevolg daarvan is het contact tussen Evi en haar ouders zich ook weer aan het herstellen. Maar onder dit contact ligt een groot, en afschuwelijk geheim.

52. Het familieverraad

3,0 3 x
Suze heeft na haar studie de tandartspraktijk van haar vader overgenomen en op het eerste gezicht gaat dat prima. Maar onlangs heeft Suze een vreselijke fout gemaakt. En die fout dreigt een geheim van jaren terug aan het licht te brengen.
Archief