Achter Gesloten Deuren

Laatste aflevering
40:00
Achter Gesloten Deuren

Lilian en Marco zijn gelukkig getrouwd en genieten van hun zoontje Bas. Dit alles verandert als Lilian bericht krijgt van een ex van Marco. Zij vertelt dat ze is mishandeld door Marco.

Achter Gesloten Deuren gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
38:00
Janneke heeft de zorg van haar moeder Annie op zich genomen toen haar vader overleed. Ze beheert tevens het kapitaal van haar moeder. Wanneer Annie ziek wordt en haar laatste wens uitspreekt om met de hele familie die lang begeerde cruise te maken, slaat Janneke in paniek. Want wat de familie niet weet, is dat Janneke een ...
38:00
Sjoerd heeft een relatie met de keurige Merel en alles lijkt voor de wind te gaan. Maar dan duikt Dana, de ex-vriendin en collega van Sjoerd, op. Dana en Sjoerd kennen elkaar uit een tijd dat Sjoerd zijn geld verdiende op een wijze die hij niet kwijt wil aan Merel.
42:00
Marieke loopt al jaren rond met het feit dat haar dochter niet legaal is geadopteerd. Nu Christina naar haar geboorteland wil, zal Marieke dit haar dochter en man Gerard moeten vertellen.
39:00
Paul is invalide na een ruzie met zijn ex Bianca. Hij viel van de trap en weet niks meer. Bianca zorgt voor hem en ze gaan elkaar weer leuk vinden. Maar is zij wel zo eerlijk over het hele voorval?
39:00
Helena is op veertienjarige leeftijd zwanger geworden. Zij moest haar kind afstaan onder druk van haar gelovige vader. In het geheim is zij op zoek gegaan naar haar verloren zoon.
39:00
Annette en Lukas zijn jaren getrouwd en genieten weer van het leven nadat Annette is afgekicked van een alcoholverslaving. Ze leiden een rustig leven, totdat zoon Bruno thuiskomt met zijn nieuwe vriendin Hinde. Hinde kan haar hockeycarriere niet meer najagen omdat haar iets verschikkelijks is overkomen. Ze is aangereden en...
39:00
Carolien en Koen leerden elkaar kennen via een datingsite. Carolien heeft gelogen over haar leeftijd. Wanneer Koen met haar een vakantie wil boeken, weet Carolien dat ze de waarheid moet vertellen.
42:00
Homostel Johnny en Leonard zitten midden in de procedure om een kindje te adopteren. Wat Leonard niet weet is dat Johnny door fraude in financiële problemen is geraakt waardoor de adoptie in gevaar komt. Wanneer Johnny probeert geld los te krijgen bij zijn vader Julian lijkt Johnny niet meer te hoeven biechten. Maar de waa...
39:00
Moeder en gezinsvrouw Moniek is tot over haar oren verliefd geworden op haar collega. Hoe zullen haar man en kind reageren op haar verhouding? En wat als blijkt dat Monieks collega een vrouw is?
39:00
Melanie en Johan zijn neef en nicht en werken samen in het bedrijf van haar ouders. Ze hebben een geheime relatie en zijn inmiddels al een jaar samen. Ze hebben hun relatie verborgen gehouden omdat ze zeker weten dat de familie en de buitenwereld er schande van zullen spreken. Maar de liefde is zo serieus dat ze besloten h...
38:00
Het lijkt Robin voor de wind te gaan, en zijn vrouw draagt hem op handen. Wat zij niet weet, is dat Robins bedrijf bijna failliet is. Robin en zijn gezin dreigen het huis te worden uitgezet. Hij moet de waarheid opbiechten.
38:00
Tessa wordt door haar vriendje gedwongen seks te hebben met andere mannen, in ruil voor geld. Tessa wordt heen en weer geslingerd tussen de angst om haar vriend kwijt te raken en de afschuw van wat hij van haar vraagt. Ze moet het haar ouders gaan vertellen.
41:00
Isabel staat op het punt een geslachtsveranderende operatie te ondergaan. Ze is verliefd geworden, en het is wederzijds. Moet ze het vertellen?
39:00
Leon en een vriend plegen al een tijdje ' kleine' inbraken op bouwplaatsen in de omgeving. Het geeft hun gezinnen net dat kleine beetje extra. Bij een laatste inbraak zijn ze betrapt door een beveiliger en in de vechtpartij die volgde is de bewaker gehandicapt geslagen. Leon wordt geplaagd door een enorme wroeging. Hij wil...
37:00
Wanneer Hidde hoort dat hij ongeneeslijk ziek is, besluit hij zijn dubbelleven op te biechten aan zijn gehandicapte vrouw. Sinds twintig jaar heeft hij een andere relatie. Zal het op zijn sterfbed nog goed komen?
37:00
Pim en zijn vrouw hadden een gelukkig leven samen met hun dochter Sanne, totdat zij onlangs overleed aan een overdosis. Iedereen geeft haar 'foute vriendje' de schuld, maar wat niemand weet is dat Pim in de avonduren af en toe drugs verhandelde. En dat zijn dochter Sanne drugs van hem gevonden heeft. Zijn schuldgevoel word...
42:00
Simone liegt al jarenlang tegen haar geslaagde vriendinnen over haar man. Ze vertelt iedereen dat haar man als succesvol piloot de hele wereld overvliegt, maar dit is niet waar.
39:00
Andrea is fysiotherapeut en werkt in de gevangenis. Ze wordt verliefd op een gedetineerde en hun relatie blijkt toekomst te hebben. Ze kan er niet omheen om haar verhaal te vertellen. Maar hoe zal haar tienerdochter reageren als blijkt dat haar nieuwe vriend zijn ex-vriendin heeft vermoord?
36:00
Simone is redactrice bij een tv-programma en heeft al twee jaar een geheime relatie met haar baas Don. Ze is er zeker van dat ze dankzij Don binnenkort promotie zal maken, maar de bom barst wanneer hij een nieuwe collega voor de baan inschakelt.
Archief