Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Achter Gesloten Deuren

Seizoen 3
40:00

Seizoen 3, Aflevering 27 - Verdwenen Echtgenoot

4,0 0 x
Amber heeft een geheime relatie met haar getrouwde leraar, maar nu is zijn vrouw al een paar weken spoorloos verdwenen. Amber is bang dat hij omwille van haar zijn vrouw heeft laten verdwijnen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 28 - Ziekelijke Dekmantel

4,0 0 x
Angela heeft geprobeerd om positieve lessen te trekken uit de ernstige ziekte van haar zoontje en heeft een stichting opgericht. Nu ziet het er naar uit dat Angela geld uit die stichting gebruikt heeft voor zichzelf. En dat is niet het enige geheim.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 29 - Oneerlijke Concurrentie

3,0 0 x
Martijn deelt de droom om een internationaal topzwemmer te worden samen met zijn beste vriend. Laatst heeft Martijn een ontwikkeling doorgemaakt die deze droom een stuk dichterbij brengt.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 30 - Een Noodlottige Fout

3,0 0 x
Victor heeft een goede baan als oncoloog. Maar een aantal weken geleden is door een fout van Victor een patiënt overleden. Deze fout dreigt Victors leven volledig op zijn kop te zetten.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 31 - Tussen 2 Culturen

3,0 0 x
Anton heeft sinds een aantal jaren een relatie met Bouchra. Hun geluk lijkt compleet nu het Bouchra gelukt is om zwanger te worden. Maar wat Bouchra's familie niet weet, is dat het kind niet van Anton is. Want Anton is geboren als vrouw.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 32 - Lust of Liefde

4,0 0 x
Kathleen is gelovig en heeft met haar vriend besloten als maagd het huwelijk in te gaan. Maar ze komt erachter dat er een groot verschil is tussen iets beloven, en het ook daadwerkelijk doen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 33 - Vervlogen Toekomst

3,0 0 x
Ellen, een sportieve vrouw, droomt ervan om met haar vriend een carrière als kitesurfer in Zuid Afrika op te bouwen. Maar nu lijkt iets die droom te doorkruisen. En Ellens vriend weet van niets.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 34 - Uiterlijk Vertoon

4,0 0 x
Babette heeft samen met haar man Jeroen een zoontje, Dex. Dex lijdt aan een nierziekte. Dit heeft zowel voor Dex, als voor Babette grote gevolgen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 35 - Kinderliefde

3,0 0 x
Michel is Financial Controller bij een liefdadigheidsinstelling. Niemand weet dat hij al jaren wordt gechanteerd. Om aan deze chantage te voldoen, steelt Michel geld dat voor arme kinderen is bedoeld.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 36 - In De Val

3,0 0 x
Daniel woont sinds kort weer bij zijn vader en zijn jonge stiefmoeder, omdat hij is gaan studeren in de stad. Maar dat is niet de enige reden waarom hij weer bij zijn vader is ingetrokken. Daniel is namelijk verliefd op zijn stiefmoeder.
Archief