Achter Gesloten Deuren

Achter Gesloten Deuren herbekijken

Seizoen 1
39:00

Seizoen 1, Aflevering 44 - Verborgen gekte

4,9 30 x
Mariekes moeder is veroordeeld tot een gevangenisstraf met dwangverpleging nadat ze in een vlaag van verstandsverbijstering iemand opzettelijk heeft aangereden. Nu is ze na een proefverlof niet teruggekeerd en niemand weet waar ze is. Maar Marieke heeft een groot geheim voor haar zussen.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 43 - Beroepsgeheim

4,0 18 x
Chris en zijn vrouw zouden in de zevende hemel moeten zijn nu ze, na jaren van vergeefs proberen om zwanger te worden, binnenkort een kindje zullen kunnen adopteren. Chris heeft echter iets over zijn vrouw ontdekt dat de grond onder zijn voeten heeft weggevaagd.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 42 - Femme Fatale

3,0 14 x
Michelle is jarenlang gelukkig geweest met haar Braziliaanse man Paolo, die voor haar zijn leven heeft omgegooid en naar Nederland is gekomen. Aan dit romantisch verhaal dreigt echter een abrupt einde te komen, nu Michelle verliefd is geworden op Lars en ze de man die alles voor haar heeft opgegeven, moet gaan opbiechten d...
39:00

Seizoen 1, Aflevering 41 - Misdadig huwelijk

3,0 17 x
Charlotte heeft het in haar leven prima voor elkaar: ze heeft een leuke baan en haar man verdient goed genoeg om een au-pair te kunnen betalen die een deel van de zorg voor hun dochtertje overneemt. Maar achter deze gelukkige buitenkant gaat een verontrustend geheim schuil: Charlotte weet dat haar man iemand verkracht heef...
39:00

Seizoen 1, Aflevering 40 - Tot de dood ons scheidt

3,0 11 x
Jacqueline woont na een moeizame scheiding samen met haar nieuwe vriend, Bart. Maar ondanks de afstand op papier, heeft ze nog bijna dagelijks contact met haar ex. Dat contact gaat niet over de afwikkeling van de scheiding, zoals Jacqueline beweert tegenover iedereen.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 39 - Sterallures

3,0 11 x
Sarah heeft jarenlang alles opzijgezet voor haar zoontje Sem. Maar nu is het moment aangebroken om de kans van haar leven met beide handen te grijpen en haar carrière als actrice weer op te pakken. En daar wil ze alles voor doen. Alles...
39:00

Seizoen 1, Aflevering 38 - Mijn vreselijke zoon

4,0 8 x
Christa is getrouwd met Jacco, van wie ze zielsveel houdt. Maar splijtzwam in hun relatie is zijn zoon Marc, die door zijn vader op handen wordt gedragen. Maar Jacco weet niet wat Christa wel weet: Marc heeft een meisje verkracht.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 37 - Maagdenveiling

4,0 23 x
Lianne en haar zus Jackie worden opgevoed door hun pleegouders aan wie ze veel te danken hebben. Maar inmiddels heeft Jackie een groot conflict met haar ouders. En is Lianne van plan om op verbazende manier haar onafhankelijkheid vorm te gaan geven.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 36 - What You See

4,0 15 x
Noor is op vijftienjarige leeftijd mama geworden van een dochter met een ernstige handicap. Een ernstige relatie heeft ze sindsdien niet meer gehad. Noor besluit tegen haar nieuwe vriend dan ook te verzwijgen dat ze een dochter heeft, en al helemaal hoe ze aan het geld komt om haar te verzorgen.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 35 - Hoerenlopers

3,0 19 x
Ger zit verstrikt in een onmogelijk dubbelgeheim. Hij heeft zijn vrouw Micky wat op te biechten, maar zet daarmee zijn huwelijk op het spel. Gers dochter Destiny breekt bovendien met haar ouders om zo volledig op te kunnen gaan in haar geheime dubbelleven.
Archief